Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Смях и сълзи
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:104 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6
Demira
02 Апр 2015 21:36
Мнения: 184
От: Bulgaria
Заиграчка
03 Апр 2015 11:41
Мнения: 691
От: Bulgaria
Майсторе, благодаря ! И смешно и болно, но истинско.
Мдаа и пъдаря/царя ни за нищо не става. Ама то освен, че цар няма и пъдари няма вече в Бг. Всеки сам си пази имотеца. Горски също няма - горските вместо да пазят горите помагат да се отсече повече, че да получат по-големи заплати, пък и да се отчетат началниците им в партийните каси, както требе. И най-грозното е, че гората горката посечена от мокрия сняг е пълна с начупени дървета, ама те горските на такива стръмни склонове дървесина не събират/секат си на удобно до път/,а падналите дървета гният с години и завъждат всякакви гадини, всеки следващ порой ги отнася и затлачва деретата...А после загиват хора.
И полицаи сега няма /те както им каже шефа тъй помагат на видни мафиоти да си опазят бизнеса/, и войска няма, нищо че рекоха че военните били съгласни да се пенсионират на 50 години. Войска няма, има само кандидати за военни пенсии. И маляци вече почти няма, изнесоха ги родителите им по чужбината.
Тааа, какво ли остана майсторе? Държавата има ли я? Остана тъгата само. И спомена?
А това с боклука съм си го мислела - наистина преди време никой не хвърляше боклук - това което не ставаше за кокошките, свинете или за повторна употреба баба ми на село го гореше веднъж в седмицата, защото боклуците от кофите за боклук ги събираха веднъж -два пъти в годината. Такова беше сметоизвозването. Четох някъде, че колкото повече боклук изхвърля едно домакинство, толкова по-напред в икономическо отношение е то...Друго си е да се премерим по боклуците И по количеството и по мястото за изхвърлянето им.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Заиграчка
crossfit75
04 Апр 2015 08:20
Мнения: 1,604
От: Bulgaria
Илия,
Не се оправдавам, опитвам се да покажа какви са "средностатистическите" нашенци в САЩ
И не е за гордост!
А за мен.... Нито ми трябва да се хваля, нито ми трябва да се оплаквам. Да му мислят българските "Чуко-оператори" , както аз наричам местните БГ имигранти дето са в строителството.
Аз оперирам два мобилни телефона, един стационарен и два компютъра.
Добави мнение   Мнения:104 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6