Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Карлово се вдигна в подкрепа на командира на 61-ва Стрямска бригада
Добави мнение   Мнения:4 1
Strudel
21 Апр 2015 20:00
Мнения: 159
От: Bulgaria
С подписки тази работа няма да се оправи, ами да вдига на оръжие 61 бригада и право във военната полиция, докато не си кажат всичко. Да се завърти и към цацаратурата.
KZB1
21 Апр 2015 23:37
Мнения: 473
От: Bulgaria
До къде сме я докарали. В армията подписки.
Абе като мислите, че някой се подиграва с българската Армия, ми хванете го тоя някой и го обесете бе. Не скимтете като мастии за ранно пенсиониране, ами вземете изринете тая кочина България.
mitkomm
22 Апр 2015 08:56
Мнения: 347
От: Bulgaria
Браво, трябва да се защитава достойнството на българския военнослужещ, независимо какво звание има, те са достойни хора и се нуждаят от уважение, а не от унижение.Браво и на тия военнослужещи които подкрепят и вярват в своя командир.Тези бойни командири с всяка измината години стават все по- малко и по- малко.След 5 години генерали ще стават само канцеларски плъхове, които не са виждали жив войник, то няма да има други и няма от къде да идлезат.
пенсионеръ
22 Апр 2015 11:06
Мнения: 270
От: Bulgaria
Генерал Шивиков е единственият който може да организира и поведе армията и народа срещу тази пасмина в Народното събрание, МС, Министерствата, Съд и прокуратура и те го знаят и сега си показват страха с този компромат. Значи може да ги поведе във военни събития, а не може да му помогнат да си оправи жилището. Глупаци от всякъде. Елате и вижте по места как се държат областни управители, администрации, кметове и общински съветници, като ФЕОДАЛИ!!!
Добави мнение   Мнения:4 1