Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕС увеличава 3 пъти бюджета за спасителните мисии в Средиземно море
Добави мнение   Мнения:5 1
Патагонец
24 Апр 2015 19:56
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Съвсем правилно България отказва да се включи. Ние трябва да построим стената за да сведем до минимум нелегалната имиграция.
А спасителните операции само ще засилят имиграционния натиск, ако не са придружени от други мерки, като например гемиите се прихващат, хората се натоварват на патрулиращите кораби и се връщат там, откъдето са тръгнали, а гемиите се потатят.
PONTIECA
24 Апр 2015 22:03
Мнения: 4,126
От: Greece
като например гемиите се прихващат, хората се натоварват на патрулиращите кораби и се връщат там, откъдето са тръгнали, а гемиите се потатят.


Толкова Умни неща не бях чел досега.
Айде бе гаучо. прихвани ги, натовари ги и ги върни от там дето са тръгнали, и Бай ти Хасанчо ще ти ги приеме с цветя и песни.
SDD
26 Апр 2015 06:05
Мнения: 174
От: Bulgaria
Като искат пари да спасяват бежанците,да си направят списък с милионерите и милиардерите от Запада,да напраавят благотворителни кампании,да настаняват бежанци в милионерските имения,а не да ангажират бедните държави,които не могат да се погрижат и за собствените си изпаднали граждани.
bajTan
26 Апр 2015 08:14
Мнения: 874
От: Bulgaria
ЕС не желае да спре незаконните емигранти към Европа по някакви обясними причини, но и не може и да го каже на европейските граждани в прав текст защото политиците в ЕС ходят на избори = за това само формално взема неефективни мерки. Нека си спомним времето , когато и българите ходеха в ЕС нелегално да работят - нямаше човек който да е пожелал и да не е отишъл. Явно така работи системата.
овца последна
26 Апр 2015 17:55
Мнения: 2,011
От: Bulgaria
Заради глобализацията в африканските държави виждат как живеят белите и тръгват без да мислят. Когато нямаше телевизия в Африка, нямаше и емигранти . Ако колониалните държави оставяха поне 30% от печалбите си в Африка никой нямаше да бяга.
Добави мнение   Мнения:5 1