Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Няма общество без шизофрения
Добави мнение   Мнения:2 1
Simplified Solutions
24 Апр 2015 21:29
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Анита, благодаря!
Capricornus
26 Апр 2015 02:12
Мнения: 683
От: Bulgaria
Една от малките победи на прехода (разбира се след бананите), е лъсването на грозната истина, че "подтисканите творци на изкуството", получили свободата да творят, без някой да им диша във врата.... показаха едно голямо нищо. Защо така? Това е изключително важен въпрос и ако някои творци разберат истината, има опасност да се гръмнат. Прехода, който между другото успя, беше като марината, която да ни направи консумеруеми от западната империя. На тях не им трябваха нито нашите заводи, нашата култура, история, а само територията и една шепа продажни и много миризливи "жертви на комунизма" за да има все пак някой, който да се радва (освн на бананите).
Защо българската култура се срина в помията, до такава степен, че започна да възхвалява гюбрето, което изплува? От къде дойде чалгата, педерасията, масоните, цялата армия продажни твари? Когато едно население има за ценности само ядене, пиене и секс, се получава точно това. Болшинството наши творци се оценяваха според близостта на постиженията си до западните образци!!! Защо някой да им гледа филмите, слуша музиката и речите, когато си имаме телвизия по която 24/7 тече западна пропаганда? Nonsense!!!
Друг важен момет: на последък се появиха нови "български" бездарни филми, финансирани (както чувам) със пари от запад, които имат само една тема - колко е било зле при комунизма. Каква е целта? Да се зомбират младите, за да станат "европейци" - безродни космополити. За по-възрастното поколение е ясно какво е било и какво е сега. За младите, обаче западът отделя средства и сили да ги направи анти-българи. Има ли една личност в българската история, която остана неоплюта? Няма. Защо американците не плюят Джорж Вашингтон, той е бил робовладелец и масон! Те знаят, че ролата на историята не е извор на любопитно четиво, където се мирише мръсно бельо, а основа, върху, която се гради държавност. На кой му трябва в България днес държавност - дай им да берат портокали в Гърция.
Много често Господ дава дарби на хора с дребни душици. Те използват дарбата за да постигнат точно същото като бездарните дребни душици: ядене, пиене и секс, по повече. За тях светът се дели на 2: които ги имат за богове и такива, които нощо не разбират.
Въпреки всичките пари за пропаганда на "прехода", е очвидно, че в България интелигенция няма. Няма общественна структура, която да излезе от рамките на личната изгода и да повете тълпата, но не към трапезата с мазен курбан, а към душевно издигане, самореализация, единение и прогрес.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Capricornus
Добави мнение   Мнения:2 1