Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Относно достъпа до Вестника и Форума
Добави мнение   Мнения:8 1
Чок觧
22 Май 2015 08:31
Мнения: 7,337
От: Israel
Последната ми санкция изтече на 30.04.2015 г . От тогава до сега десетина пъти ми е спиран не само достъпа до Форума(да пиша коментари/мнения) , но и достъпа до самият вестник ! Предположих , че е техническа неизправност на сайта или сървера , но когато реших да отворя вестника , преминавайки през проксисървер(до преди седмица не знаех какво представлява и не съм го използвал!) - сайта ми се отвори !
Прочитайки тук затворената тема на Предводителя на команчите започвам да си мисля , дали наистина няма някаква организирана атака(хакерска) срещу по-старите форумци на "Сега" от навлеците от "Дневник" ? Не че и аз като съм стар форумец казвам нещо много мъдро , но позицията ми по много въпроси е коренно различна , от новопоявилите се навлеци и доносници с по стотина мнения , като Караконджула , Коко - боко и още няколко . Достатъчно е да се погледне секция Помощ за последните няколко месеца !
Та вместо да налагате бан на Предводителя , помислете и проверете по-добре , защото утре може от моето IP или на Калки , 67 , Don или някой друг форумец да се изсипят простотии във Форума , а да го отнесеме ние , както стана с него ! Снощи около 23:30ч ми бе блокиран достъпа до вестника - не можех и да чета новините !
sybil
22 Май 2015 12:57
Мнения: 979
От: Bulgaria


Последната ви санкция действително е до 30.04 и никой не е ограничавал след това достъпа ви по никакъв начин. Опция да се ограничи на някого достъпа до самия вестник въобще и до това дори да вижда форума няма. Виждам, че пишете основно от едно IP и не виждам никакъв проблем с него.
Какво означава, че нямате достъп до вестника - какво се появява. някакво съобщение? Или не зарежда страницата?
Чок觧
22 Май 2015 17:12
Мнения: 7,337
От: Israel
Пише ми , че браузерът(Мозила) не може да намери страницата/сайта . И това е само на сайта на "Сега" - всички останали и в България и по света ги отваря за секунди .
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Чок觧
67
22 Май 2015 17:27
Мнения: 7,197
От: Benin
Същото бе положението при мен онзи ден впрочем.
Страницата не зарежда по никое време (нямам предвид презареждането на новия брой, за него си знам).
sybil
22 Май 2015 17:45
Мнения: 979
От: Bulgaria

Щом не е зареждало, това не е свързано с акаунтите Ви, някакъв технически проблем, появяват се от време на време и при мен.

67
22 Май 2015 17:55
Мнения: 7,197
От: Benin
Благодаря. Имам още един въпрос - в момента всеки един регистрирал се може да вижда електронните пощи на колегите. Имайки предвид относителната лекота на регистрация и следващия неограничен достъп до личните данни, възможно ли е да се трансформира това в поле, което дава възможност за едностранно "повикване", а вече получателят да реши дали да контактува с колегата?
sybil
22 Май 2015 18:17
Мнения: 979
От: Bulgaria


За момента настройките са такива. Може след активиране на регистрацията да се отстрани имейл-адреса или да се сложи в потребителския профил друг.
Parashutist
24 Май 2015 21:42
Мнения: 18
От: 0
А доколкото виждам, след регистрацията, адресът на електронната поща може и да се отстрани без последствия, като данните се запомнят.

Пълна глупост от страна на регистрираните в определен форум е да използват частен имейл или да се регистрират с "реален" имейл и да продължат да ползват.

Вместо да се изписват разни смешни местонахождение, от рода "Детективът Квас" с оригинал Тимбукту, Тувалу, Того, Тайван, Тaджикистан, Туркменистан, държавата също може да се "занули". [0]
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Parashutist
Добави мнение   Мнения:8 1