Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос към Сибил
  Мнения:2 1
Караконджулос Керестеас
01 Юни 2015 19:00
Мнения: 419
От: Bulgaria
Получих бан, който беше до 11.05.2015. На тази дата се появи следната тема:



Натисни тук



В нея бях обявен за трол, и беше изплакана мъката на открилия темата как Предводителя на команчите е несправедливо замразен за година заради тролове като мен.

След откриването на тази тема моят бан бе продължен до 31.05.15, а този на Предводителя - намален до 19.05.15.

Въпросът ми е следният - продължението на моя бан от Вас ли е наложено, и ако да - на какво основание, при положение, че не бях писал нищо след изтичането на първоначалното наказание?

Ако не е наложено от вас - както редуцирането на бана на Предводителя не е от вас, това означава, че някой манипулира наказанията във форума, без Вие да знаете. Прекалено голямо съвпадение би било откриването на темата и промяната на времетраенето на двата бана в един и същи ден.

Уважаема Сибил, намирате ли това за редно? Според мен е абсолютно недопустимо - по разбираеми причини. Кaкво мислите по въпроса?
sybil
01 Юни 2015 22:39
Мнения: 979
От: Bulgaria

Вашата санкция беше удължена от мен след преразглеждане и на други постъпили сигнали за нарушения (не само във форума). Към момента Ви предупреждавам, че сте от никовете, които наблюдавам със съмнения и за други нарушения/пререгистрация на дург ник и сериозно Ви предупреждавам да се придържате към правилата на форума, а това да спорите с модератор или държите сметка за наложеното наказание приемам за ново нарушение.

  Мнения:2 1