Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВФ: Икономиката на Украйна се срива
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:54 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
неизвестенизвършител
02 Юни 2015 08:59
Мнения: 3,045
От: Bulgaria
ivo kunchev
02 Юни 2015 06:01
Ама, викам, руснак ли си, или украинец? И почна да мънка нещо. Срам го беше човека.


Е, явно е бил руснак...
Ау, колко мъдрост, и то из оттатък локвата!
Естествено, че е руснак, хохол срам няма. И мен понякога ме е срам от някои мои сънародници.
Orlin
02 Юни 2015 09:18
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
Предположения може да правиш ти у ваше село в кръчмата. А това на Лавров е злепоставяне на България пред нейните съседи.

eдно предположение не е обвинение и се ползва често в дипломатичните среди, в случай на не еднозначни становища. Обаче на НПО-шката гмеж не и пречи, даже го повтарят като папагали как РФ е вкарала войска в Новорусия, че и оня еврогеец се беше изрепчил, че Путин ще завземе Украйна за 2/3 дни. Трансантлантическите обвинения най-верните обвинения на новия Милениум и верата във ФАЩ as usually so far.
Harvest-fly?
ЗИП
02 Юни 2015 09:35
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
В момента на територията на остатъчна Украйна живеят не повече от 35-38 милиона човека. Никой не знае точно колко защото всеки ден хиляди напускат.

Грандиозната грешка на Запада бе, че той си мислеше, че Русия толкова държи на Украйна, че ще затъне в блатото там. Но така е като не се чете история и не се познава местната народопсихология.

Такава дълбока икономическа катастрофа ще има пагубно въздействие върху раждаемостта е смъртността в Украйна гони 17 промила ! Това е май най- високия процент в света!

Такава депопулация света още не познава.......

Mrx++
02 Юни 2015 09:52
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Инак, провокациите на хаганата немат край:
Абе откъде наш Шурчо извади това хаганат. Аз не съм чувал в Русия да е имало ханове. Имало е князе и царе. У нас, обаче докато Борис 1-ви е станал княз преди него са били ханове. Така, че хаганат по-приляга на България. Наистена при монголското нашествие в Русия е имало монголски ханове, ама те не са руски. Все едно на България да викаш султанат, защото сме били 500 години под ярема на султана. Голям историк е това нашто щуре.
комар
02 Юни 2015 10:00
Мнения: 1,910
От: Bulgaria
http://rian.com.ua/analytics/20150402/365691237.html
Вместо ракет — помидоры. В Украине объявлена деиндустриализация


Помимо войны на Востоке, на промышленности отразилась и политическая напряженность между Киевом и Кремлем. Жертвой противостояния стала промышленность, поставки которой были в основном ориентированы на Российскую Федерацию. За 2014 год промышленное производство сократилось больше чем на 20%. Если бы "революция достоинства" победила на пару месяцев раньше, несомненно, показатели сокращения промпроизводства приблизились бы к трети. Других вариантов не может быть, когда политика как "надстройка" начинает рулить "базисом", т.е. экономикой.


По мнению экс-министра экономики Украины, экономиста Виктора Суслова, сокращение товарооборота стало результатом политического противостояния Украины и России. "В итоге ухудшения политических отношений и введения взаимных ограничений в торговле резко сократилась торговля. Это уже никого не удивляет, удивляет, что еще что-то продается и кто-то там (в РФ) покупает. Если будет продолжаться взаимное напряжение в политике, если Украина и дальше будет находиться в состоянии войны с Россией, хотя Россия так не считает, экономические отношения будут ухудшаться и дальше", — отметил Виктор Суслов. При этом, эксперт считает, что переориентироваться на западные рынки машиностроение не сможет. "Вся наша продукция не соответствует техническим регламентам и стандартам Евросоюза и США. Есть отдельные рынки развивающихся стран, куда такую продукцию можно продавать, но это требует огромных затрат по выходу на новые рынки, на которых идет острая конкуренция с западными компаниям. Есть возможность немного, но увеличить продажу. Но компенсировать потерю российского рынка и стран СНГ, где объемы падения торговли не меньше чем с Россией, не удастся", — подчеркнул эксперт.

Утринен зов
02 Юни 2015 12:19
Мнения: 1,538
От: Bulgaria
Какви десетки хиляди, айде моля ви се. Стотици хиляди или вече милиони. Емиграцията е масова, а бяха над 40 млн. Сега да ги е страх да се преброят. Баш като нас.
sega_007
02 Юни 2015 12:29
Мнения: 3,510
От: Bulgaria
Важното е Порошенко да става все по-богат и по-богат.
А най-вероятно и той е постъпил като българските крадливи политици - детето в Лондон, жената в Швейцария, къща на Бахамите и всичко що е откраднал в недосегаеми сметки, ала Бисеров.
Един ден, когато всичко рухне, и в Украйна и у нас, тогава си взема кредитната златна карта, на самальота и при жената на топло и приятно.
А държавата, майната й, също като и на православието /Соломон Паси/.
dissidentbg
02 Юни 2015 13:41
Мнения: 9,716
От: United Kingdom
sega_007 02 Юни 2015 12:29

Големият син на Порошенко седи като депутат във Върховната рада. Явно с надежда да наследи баща си. Преди това е бил в икономическото консулство в Шанхай.
kasapina
02 Юни 2015 14:33
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Ако приемем, че една лъжа повторена 100 пъти става истина

Една истина и 100 пъти да я наречеш лъжа, в края на краищата пак си остава истина.
aminali
02 Юни 2015 17:25
Мнения: 1,012
От: Bulgaria
Украинците гласуват с краката си, бягат от "светлото демократично" бъдеще и бягат.. в Русия!?

щото (само?) за там няма визи....
БАЛКАНДЖИ ЙОВО
02 Юни 2015 18:13
Мнения: 926
От: Bulgaria
Руските македонци - украинците,са малоумни измекяри. Няма ли някой(поне един) умен украински лидер...? Няма ли кой да изгони евреите Яйценюк,Порошенко и Турчинов,както и Коломойски...? Ах,колко много ще пати украинският народ заради тази си инертност и чуждопоклонничество. Македония е пред разпад. Същото ще се получи и с Украйна. А дядя Сам стои отстрани и се подхилква. Укрите в момента си съсипват държавата с бързи темпове.
Tulip
02 Юни 2015 18:15
Мнения: 388
От: Bulgaria
Десетки хиляди украинци напускат страната и заминават за Русия и други съседни държави.


Ми те нали за това скачаха на Майданя... "чемодан, вокзал, москва" - ето, насладете се https://www.youtube.com/watch?v=vSwTMlBtTcw

Да не си пожелае нещо човек... да не говорим за куриози в които най, ама най най върли майданчета след първия трус на икономиката или заплаха от мобилизация, първи хукнаха по роднини в Руската Федерация... стотици подобни случаи има и става голям кодош в нета...
Majorov
03 Юни 2015 22:34
Мнения: 10,360
От: Slovakia
Абе откъде наш Шурчо извади това хаганат. Аз не съм чувал в Русия да е имало ханове. Имало е князе и царе. У нас, обаче докато Борис 1-ви е станал княз преди него са били ханове. Така, че хаганат по-приляга на България.


Кавхан Кубрат, Хан Аспарух, Кавхан Исбул и така до Хан Крум и Пресиан.
Добави мнение   Мнения:54 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3