Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Бутафория и камуфлаж
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:23 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Тимур и неговите командоси
04 Юни 2015 00:14
Мнения: 1,659
От: Bulgaria
А най - страшното е, когато някой селянин по душа вземе управлението. Тодор Живков у нас и Никита Хрушчов в СССР са прекрасни примери. Да не забравя и Пенчо Кубадински - да викаш борци да се борят в служебния ти кабинет, а после да участваш в решение на Политбюро по въпросите на културата - кой по света е сънувал подобно нещо?
Те затова и голяма част от нашите интелектуалци създадоха мита за културата на Людмила Живкова - понеже е срамно да признаеш, че си близал какво беше там на дъщерята на един правешки селянин. Но пусти комат... Но пак е срамно и тогава решиха да обявят какъв тънък познавач и меценат била Людмила. И най-страшното е, че почти си повярваха и не могат да разберат защо някои други, които не са целували, им се подиграват.
Staninski
05 Юни 2015 14:34
Мнения: 252
От: Bulgaria
Тимуре, барабар с всичките ти командоси- все ми се струва, че към коментираната компания задължително трябва да се добави и онзи с магнолиите, с немалката му компания. а колкото, до ония, които не се били целували, някой тук бе подхвърлил, че да, те направо си се женели/омъжвали! Та такива ми ти работи за простите и простотията и за ония, които сега са новата ни "мечта"!
Добави мнение   Мнения:23 Предишна Страница 2 от 2 1 2