Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Докога, госпожо модератор
  Мнения:2 1
SvSophia
11 Юни 2015 09:41
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
Уважаема Сибил,
Докога сме длъжни да търпим Стефчовци от всякакъв характер в този форум, понеже вече и тема не остана незакрита в рубриката "Помощ". На мене лично ми е все тая - на подобна /кириак/стефчовщина се натъквам в последните години и извън форума, като естествен резултат от целенасочено създаваната обществена атмосфера, но трябва ли и високоуважаваният форум да бъде свеждан до надписи върху "кенефни" - цитирам - стени, само и само на всяка цена да бъде защитено очевидно незащитимото:
Стефчо
Кажете вашият принос като носител на искрата на българската култура към подобряване качеството на образованието и обективността на оценяване на зрелостниците. После си серете под статията колкото искате
Стефчо
11 Юни 2015 09:11
Мнения: 504
От: Burundi
До сега под тази статия вие се изразявате като кенефен поет - ако ще и с най-добрият стил да го надраскате, пак същината на написаното се свежда до познатите на всички драсканици: "К*р за Стефчо/Танев", "SvSophia е яка пи*ка" и прочее.


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: SvSophia
sybil
11 Юни 2015 14:34
Мнения: 979
От: Bulgaria

Потребителят беше наказан с продължителен бан, защото става дума за нарушение - и една от основните функции на тази секция от форума е да се споделя за такива нарушения, когато биват забелязани, с цел по-бързото им отстраняване и санкциониране на потребителите. Което се случва след установяване на самото нарушение. Няма как предварително да предвидя в кой момент някой ще псува или ползва вулгарен език, нито пък това при установяването му се толерира.
За пореден път от Ваша страна писането в тази секция се случва с нападателен и заядлив тон към модератора, което е недопустимо според форумните правила и за което сте била предупреждавана неведнъж, и във връзка и с други Ваши постинги във форума, които установих днес и които са с остър и конфликтен тон вече ще Ви наложа санкция.


  Мнения:2 1