Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Питане към модератора
  Мнения:2 1
Асол
17 Юли 2015 23:59
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Уважаема, госпожо, когато се регистрирах се запознах с правилата на форума и ги приех.
Отварям темата, не за да се заяждам, а да си изясним действията на тези правила към днешна дата. Аз съм прагматик, за когото буквата на закона е закон и не допуска лични интерпретации.

Възможно ли е все пак да уточним какво и как точно да пишем. Идеята ми не е да се заяждам, а все пак да тържествуват някакви правила. Преди време форумният бот нямаше проблеми с обсъжданията. Обсъжданията, не заяжданията, са важни. Предполагам, че ще се съгласите, че участниците са настроени да спазват правилата, ако е достатъчно ясно какви точно са те. Не е лошо и да се възобнови старата практика, когато ти изтриват мнението, да се приложат съответните аргументи.

Не се обиждайте, но този спор за стрелината среда е воден отпреди 10 години
sybil
18 Юли 2015 02:17
Мнения: 979
От: Bulgaria

1.1
На обсъждане подлежат публикуваните текстове, а не техните автори.
1.6 Спамът и флудът са недопустими.
1.7 Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по преценка на модераторите, а не на потребителите. С модератор не се спори!


Мисля, че правилата са ясни.
Ако визирате серията от мнения, които се наложи да изтрия в няколко теми на Горещите новини, аз съм оставила обяснение защо се е стигнало до това. Ако цяла страница на форума е заета не с коментари по темата, а с цитати от стари постинги и изяснявания между потребители, това не е допустимо, а е спам, флудене и провокиране на конфликти - в случая беше довело до пренасяне на подобни коментари в няколко други теми. В случая съм редактирала само мненията, като предупреждение, не съм налагала някакви наказания, но подобно изместване и размиване на темите няма да бъде толерирано и при продължаване от същите потребители ще доведе и до санкциии.
Целта на форума е обсъждане на статиите във вестник Сега, не на личностите, историята, мотивацията и прочее на други потребители.
Други теми могат да бъдат обсъждани само в Теми на форумците - с която и цел съществува тази част от форума.

  Мнения:2 1