Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Пак въпрос за правилата
  Мнения:7 1
Калки
15 Авг 2015 19:27
Мнения: 20,000
От: Bulgaria
В днешния Брой 5361 (187) 15 Август 2015, в раздела "Наблюдател", е публикуван материалът "Гонки" с автор ИВАН СТАМБОЛОВ-СУЛА. В последния абзац на коментара четем:
той неизбежно се оказва семката на лайното.

Тъй като неотдавна същата дума бе 'звездичкосана' в моя реплика, да питам - ограниченията при използване на някои (иначе отдавна приети в съвременния литературен език) слова само за форумците ли се отнасят или можем да считаме, че всяко словосъчетание, намерило място на страниците на вестника, е допустимо и във форума ?
проф. дървингов
19 Авг 2015 12:26
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
И?
Патагонец
26 Окт 2015 11:58
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Не намерих друга тема, та затова да попитам тук дали реплики като:
Своеобразният тест за интелигентност си ти самият.
Катастрофален разбира се.

и
Това запитах и аз и не виждам защо започна дъ си го вадиш и размахваш?

на
Old_BG
26 Окт 2015 11:44
http://www.segabg.com/replies.php?id=266037&p=3
са в съответствие с правилата.
Бих искал да зная дали подобен език се толерира, за да му отговоря подобаващо.
проф. дървингов
12 Ное 2015 13:03
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
В една от затворените теми уважаемият модератор е поискал от мен отговор, възползвам се от възможността тук само да илюстрирам, моля да не се приема като спор с модериращия още по-малко за тенденциозно заяждане.
Няма да отговарям нито да предизвиквам дискусия - след налагането на санкцията с електронно писмо до редакцията вежливо помолир за отговор, който така и не получих..

@ moderator
Във връзка с което са последвали редактирани постинги и санкции. Ако твърдите, че има подобни нарушения от изтичането на санкцията ви, посочете ги, в противен случай приемам това за спорене и тенденциозно заяждане с модератора.


Това е доносът на високоуважавания Каристеас, в резултат на което бях санкциониран за две седмици
29 Септември 2015 12:24
Редовни нарушения на правилата от проф. дървингов: Натисни тук

...по изключение започвам с CNN, но не с Ананпур, обобщението не е лошо, като начало на евентуална дискусия бива, пък и няма да дразни козяците:

Бабке, Вие тази нощ дневална ли го давате? Другите флигорни след мимолетен гастрол се изнесоха, сал' Вие ни останахте!

...благодаря, таман като се върна от вечерния обход на поверената ми амбасада ... ще се насладя на гърча и агонията на флигорните ...

...неделя, късен следобяд, връщам се от инспекция на амбасадата, няма движение, личи си по липсата на лишчета при тукашните изнервени флигорни, да изчакаме, утре сутринта, ако съм на кеф, ще докладвам сутрешните обсервациите от куоларите на амбасадата, нихната.



Следват няколко илюстрации на използване на израза "козяци" преди и след моето наказание, вероятно останали незабелязани, има и още примери

OldTen 13 Октомври 2015 13:19
Не знам защо, но когато стане въпрос за Русия, една кохорта от...не знам как да ги нареча Мурзилки ли Чебурашки ли, подскачат като ужилини и са специалисти по всички въпроси? За тях никога Русия не греши а цялата световна общественост са НПО-шки, Козяци, Робовладелци и Проробовладелци и всичко лошо останало. Не мога и да преценя, тези хора с какво самосъзнание са българско или руско? От написаното от тях оставам с впечатление, че голяма част от тях работят и живеят в омразният Запад. Да им се чуди човек на акъла? И много се чудя и на друго, защо като е толкова хубаво в Русия, руснаците масово емигрирад в чужбина?

kosatka 07 Октомври 2015 16:04
Всъщност колегите козяци са прави, посипвам си главата с пепел и оттеглям предния пост.
Няма как изостанала държава и регионална сила като Русия да затрие Ислямския щат, Фронт Ан-Нусра /Ал Кайда/, Мюсюлманско братство и другите сатанински изчадия след като цяла коалиция воглаве със САЩ и още 60 присъдружни държави не могат ни базите да им открият, ни нефта, ни парите, ни оръжието.
Абе тоз халиф Багдади, какво стана с тоя убав чиляк.

Приятел4е28 Септември 2015 20:55
Тукънка голям сеир. Хеле първите миризливи купчинки - ма много нетърпеливи козяци. Сега и Фидел да ви ограмотява...Кафа сикме !

Сократ-май 06 Септември 2015 17:11
Козяци или патриоти
Old_BG
12 Ное 2015 14:41
Мнения: 22,342
От: Kiribati
Професоре, погледнете това -
Много правилно бе казано по някакъв случай, че добре възпитаният човек може да чете всичко. От това, което е естествено, се отвращават само най-големите мръсници и рафинирани простаци, които със своя най-жалък лъжеморал не виждат съдържанието, а се нахвърлят с възмущение срещу отделни думи.
Хашек
проф. дървингов
12 Ное 2015 14:56
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Старче, умно написано, но това е тема "помощ", чатене не се позволява.
Правилно ще постъпиш, ако някога откриеш тема там, където може да се спори.
sybil
12 Ное 2015 15:25
Мнения: 979
От: Bulgaria

Ако желаете да сигнализирате за нарушение, направете го своевременно! Подобни изреждания на стари неща определено приемам като заяждане, очевидно са търсени с такава цел. Да, със сигурност мога да пропускам неща в голям и натоварен форум. където съм единствен модератор. Със сигурност много повече са видяни и санкционирани.
Препоръчвам да обърнете внимание повече на собствените си постинги, защото наказанието е заради тези нарушения, със или без "донос" те съществуват и дори въобще не се ограничават до единично ползване на 'козяци', което щеше да бъде само редактирано. И ако смятате, че виждате актуално нарушение, сигнализирайте за това.


  Мнения:7 1