Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
И кметът на Владая призна, че не може да спре автогонките
Добави мнение   Мнения:6 1
komar1
16 Авг 2015 19:34
Мнения: 7,007
От: Bulgaria
Ба..не може...Фърля едни дъски с набити пирони, па кой иска да се състезава
plam111
16 Авг 2015 23:39
Мнения: 162
От: Bulgaria
А сигнали на МВР правил ли е? Ако много хора се обадят, МВР все нещо ще свършат. Няма друг начин. МВР трябва да се пресира непрекъснато. Нарушителите гонкаджии не са толкова много. Малко да се натиснат, да платят някоя глоба и ще кротнат поне за известно време.
А че МВР не прави нищо е напълно ясно. Днес 2 дни след трагедията в лесидрен на паркинга на Кауфланд във Възраждане - Варна пак се събраха 10 коли за да пилят гуми. Наглостта им е безпределна. Дългото време невземане на мерки ги е възпитало така.
palavnik
17 Авг 2015 01:24
Мнения: 412
От: Bulgaria
Фалшиви проблеми във фалшива държава, създавани от фалшиви хора. И фалшивия кмет като не може да се справи, защо е станал кмет? Някой насила да го е накарал?

Нощно време, когато стават гонките, площадите могат да се превърнат в паркинги и да се оставят свободни две ленти за движение. Могат и да се поставят полицейски заграждения, чието премахване или нарушаване да се санкционира и т. н. и т. н.

Още когато преди време бяха пометени децата на тротоара в Симеоновград от пияния шофьор, писах че държавата трябва да избира между това дебилите да купуват алкохол и бързи коли и така да движат икономиката и да убиват хора, често пъти недиректно, и така да съсипват и хората и икономиката. Ненаправеният избор е също избор - фалшив, като всичко останало.

България е гето и монархия едновременно - цар е простотията.
aminali
17 Авг 2015 09:48
Мнения: 1,012
От: Bulgaria
"гърбици" и "легнали полицаи" по площадите, примерно....
проф. дървингов
17 Авг 2015 10:04
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Хади, нещо любимо на генлей д-р, др Борисов - могат да се изградят шикани на "бързите" участъци (като на пистите от Формула), тамън след това ще им се отреже лентата - представяте ли си какъв рекламен ефект ще има - хем е изградил нещо, хем е проявил новаторство, хем е спасил толкова млади хора, хем е натрил фидиономията на Станишев и Орешарски, а? ...пък и некакви пари ще се усвоят.

PS за проблемите по булевардите в София и на околовръстното трябва да измислим нещо по-така, давайте!
kaily
17 Авг 2015 10:08
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
ми кат не може с едни гонки да се справи, чий го търси у властта?
Добави мнение   Мнения:6 1