Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Реформаторският театър може да остане без публика
Добави мнение   Мнения:7 1
Мето от Факултето
02 Сеп 2015 19:53
Мнения: 1,071
От: Bulgaria
Който иска да наложи диктат в РъБ,ще трябва да мине през трупа на демокрацията,а накрая ще срещне челичените гърди на Кунева.
unperson
02 Сеп 2015 20:13
Мнения: 6,088
От: Bulgaria
ошашавените десни избиратели оредяват с всяка изминала минута. И още на местните избори другия месец реформаторите ще се сблъскат с горчивата истина.

Ще ги изкъшка батко им Бойко. И ще имат авторитет колкото Найденов и Кокинов.
Dorny
02 Сеп 2015 22:36
Мнения: 136
От: Bulgaria
"Реформаторският театър може да остане без публика"
На реаниматорите публика не им трябва .За тях е важно да има художествен ръководител - Козяк.
И по някоя друга платена роля.
България има нужда от истинска дясна партия. Както и от автентична лява.
Majorov
02 Сеп 2015 22:38
Мнения: 10,360
От: Slovakia
Мъка поредната мъртво родена комбинация.
JollyRoger
03 Сеп 2015 09:48
Мнения: 12,108
От: Belize
Снимката много добре илюстрира "палажението" Министърът на СДС - крачи обсебен от собсвената си значимост като божи дар; аграрният министър се вижда толкова, колкото войската и "партията" му; вицепремиерът на ДБГ е вглъбена в "европейската си визия"; бившият ДПС-ар е видимо доволен от депутатския бюфет; а РаданКъ е щастливо "знаме" като подгърбие на съкварталците си... "Десница" за чудо и приказ! Заедно с "левицата" обилно наторява Бостаня за радост на ТКЗС "Козяк".
Firmin
03 Сеп 2015 09:55
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Много противници

Това е когато се биеш сам с многоброен противник. Извади и двата меча и заеми широка лява и дясна стойка. Въпреки че противниците ще нападат от четирите страни, преследвай ги в кръг в едната посока.
Наблюдавай добре бойния им ред и посрещай първо тези, които нападат първи. Обгърни с широк поглед всичко. Внимателно следи за реда на атаката им и сечи едно след друго в ляво и в вдясно. Не трябва да изчакваш. Бързо се връщай в изходната бойна стойка. Удряй силно противниците в момента на атаката им. Разбивай ги в посоката, от която идват.
По някакъв начин трябва да събереш противниците си заедно, нанизани като риби на едно въже. Когато видиш, че са подредени по този начин един до друг, съсечи ги, без да им даваш време да се опомнят.
Противникът няма да може да напредне, ако веднага го изтласкваш от местата на прегрупиране. Също няма да може да напредне, ако изчакаш и го удариш точно, когато се появява. Да усещаш ритъма на противниковата атака и да знаеш как да разстроиш този ритъм, в това е победата.
При случай, когато има повече партньори, тренирай как може да ги поставиш в безизходно положение. Ако усвоиш това, няма да те затруднят нито един, нито десет, нито двадесет противника. За да усвоиш това, трябва много да се упражняваш.


Миямото Мусаши, Го рин но шо


Гойко Горисов
03 Сеп 2015 15:46
Мнения: 2,639
От: Bulgaria
Реформаторският блок ще получи повече проценти от предния път. Напук на депесарските пропагандатори.
Добави мнение   Мнения:7 1