Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Чуденка ...
  Мнения:3 1
ddantgwyn
10 Сеп 2015 10:11
Мнения: 8,551
От: Bulgaria
Чудя се каква е тази рубрика „Мондиал 2010“ в лентата с рубрики на първа страница. Също така се чудя дали тя е причина за разместването в показването на същата тази първа страница.

Благодаря предварително.
ddantgwyn
10 Сеп 2015 16:11
Мнения: 8,551
От: Bulgaria
2. Постингите трябва да показва респект към другите потребители. Нападки, провокации, нападателен и груб тон към друг участник или групи потребители ще водят до директни санкции. Същото се отнася и до ползване на обидни прозвища, прякори или нарицателни за отделни участници или групи такива (както и обидни вариации на потребителски имена). На обсъждане подлежат публикуваните материали и мнения, не техните автори.

Втората ми чуденка е свързана с горното правило -- дали появата на теми като долните:

o Никогда еще россияне не жили так плохо, как при Обаме;
o Пармезан. Враг жестокий и беспощадный;
o Честит 9-ти септември, честита победа !;
o Съветски и руски технологии за бита и семейството;
o Увязнем, братцы, в Сирии?

не нарушват цитираното по-горе форумно правило? Вижда се, че единствената цел на подобни теми е да провокират определена част от участниците във форума в определена посока или най-малкото не показват респект към тях (imho).

Ще бъда благодарен и ако някой желаещ (или опонент) допълни горният кратичък списък с теми, предназначени да провокират другата част от участниците във форума, понеже на prima vista и на първата страница на форума не намирам такива.

Благодаря предварително за разяснението по тази чуденка.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: ddantgwyn
sybil
10 Сеп 2015 17:09
Мнения: 979
От: Bulgaria

На въпроси, които не са свързани с модерирането на форума, не мога да отговоря. Организацията на сайта е по преценка на Редакцията на вестника.
Теми, в които зачестят провокации и нарушения, подлежат на затваряне - и такива вече са били многократно затваряни. Ако самото заглавие на темата не е обидно, то следва в нея да има нарушения, за да поставяте въпрос за затваряне - принципна забрана да се адресират някакви теми няма!

  Мнения:3 1