Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Породата Кадиев
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:56 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
jam
11 Сеп 2015 10:09
Мнения: 210
От: Bulgaria
Асланов, левите избиратели на възраст под 70 години се отвратиха окончателно от БСП и не искат вече силово наложените от върхушката кандидатури. Това са ясните знаци, другото са мокри сънища.

Сократ-май
11 Сеп 2015 10:18
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Въпрос с повишена трудност:
Ако само папкаше и слушкаше, щеше ли да бъде Електромер?
renegad
11 Сеп 2015 10:41
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Ей на, и Кутев се включи в легитимирането на Кадиев с интервю във Фрогнюз. Ако някой не е разбрал- на местните избори национална цел на БСП е борбата с Кадиев. Гении. Заслужават да им нашокат простите канчета...пак.
Firmin
11 Сеп 2015 10:42
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Ето ти и на теб един, с не-повишена трудност.

Кой е авторът на това ...

*... Престъпността безспорно е сред най-големите проблеми за България днес. Тя засяга всички нас. Под заплаха са собствеността, честта и достойнството на българина. Разви се и най-опасната форма на престъпността - организираната престъпност.

* С времето престъпниците еволюираха, организираха се и преминаха към по-висш стадий в развитието си. Те натрупаха значителни суми пари. Това им позволява да корумпират почти всичко по пътя си. Пуснаха пипалата си сред силните на деня, включително и на правителствено равнище. По моя информация сега те опитват пробив и в новия кабинет.

*...Моята преценка е, че правителството има сили да се справи с тези структури. То има два пътя за това. Първият е да тръгне на война. С полиция, а ако се наложи и с армия. Смятам това за по-лошия вариант. Крайният резултат при него е предсказуем. Ще се лее кръв, и то вероятно и на невинни граждани.

*Вторият и по-лек вариант е, като структурите сами се откажат от незаконната част на своите деяния. И отрежат от себе си тази ненужна част от бизнеса си, както гущерът къса опашката си, за да спаси живота си. Защото е по-добре да имаш по-малко пари, но да си жив и на свобода. Отколкото по-богат, но заровен в земята или зад решетките.

в. „Дума", 13.03.1995 г.


Кой? Кой? Кой?

Да не е някой СЕГА сетил жегата зад ъгъла и решил "да отреже от себе си тази ненужна част от бизнеса си, както гущерът къса опашката си, за да спаси живота си"? А? Някой преминал "към по-висш стадий в развитието си", "натрупал значителни суми пари"? Някой, дето гали тогова, "пуснал пипалата си сред силните на деня, включително и на правителствено равнище"?

А?
renegad
11 Сеп 2015 11:15
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Теоретици. Един политик е толкова голям, колкото са големи враговете му. Като докопат микрофон се прави положителна prопаганда- заявяваш програмни цели и представяш кандидата си. Доколкото тълпите винаги са женски и нямат разум, а само чувства и подсъзнание и отчитайки патриалхалната нагласа на масата за кадиев, ако джурналята напират за скандал се ползва нещо от сорта :" знаете че има богата жена и след като е решила че не става за бизнесмен, няма лошо да му плати кампанията. Но това е без значение. Нашият кандидат е.....и той ще...." ако още напъват:" не ме занимавайте с нарцисизма на един парашутист и кариерист". Чакам да видя колко още леви културтрегери ще харчат партиен ресурс за реклама на
К..
Firmin
11 Сеп 2015 11:22
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
... та, казвам, породата на Кадиев е ... гущерска, на влечуго. Да си откъсва опашката е в природата му. Лошо няма, късат си опашките тези, дето ги регенерират. Само че (да) отиват да си ги размахват другаде.
маргаритка2
11 Сеп 2015 11:25
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Проблемът, Фирмин, е в такива като мен - които не гласуват или гласуват за когото им щукне - Кадиев вече го запомних, а БСП-кандидата - не.

Както и да е, де. Ше го видим и него по някое време.
Firmin
11 Сеп 2015 11:45
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Кадиев вече го запомних, а БСП-кандидата - не.


А, тоя синдром хора по-патили и от мен по избори му викат "Бай Хасан, дето пръдна в джамията!" (да прощаваш)
renegad
11 Сеп 2015 11:55
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Просто правило от преди две илядо и барем петстотин лета, Самурай. След загуба веднага се прави децимация, за да спечелиш война. Но всички извършили децимасия преди боя са били разгромени. Ма с първосигнални активисти май е време тая формация най-после да изчезне, че да се гради наново. Решаващият принос за заздравяването на режимът Борисов не бива да се прощава на позитанци.
Федя
11 Сеп 2015 11:55
Мнения: 7,159
От: Bulgaria
Бедни ми, бедни Firmin.
Проблемът не ви е Кадиев. Поне той не е основният ви проблем.
Много по-голям проблем са ви такива като Гочето Гергов, Добрев и т.н. Социалистите-милионери, които идват по кварталните Партийни клубове по интереси и ви натякват:
-Вижте се колко сте бедни! Те за това трябва да гласувате за нас. Ние ще ви върнем в доброто старо време.
Пък самите те едва ли преглъщат коравото залче хляб с чешмяна водица. И никога няма да направят така, че вие самите да се чувствате по-добре, да излезете от мизерията, в която тънете (поне по писанията на много от левите форумци тук е така). Защото ако излезете от мизерията, няма да гласувате за тях.
А най-големия проблем не ви е толкова бедността. Познавам доста привърженици на БСП, които живеят доста добре. Основния проблем ви е духовната мизерия, в която ви тикат и тъпчат такива като Гергов, Добрев пък и Кадиев, ако щеш.
Firmin
11 Сеп 2015 12:06
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Гергов, Добрев пък и Кадиев, ако щеш.


Гергов и Кадиев са ми в един кюп. Добрев - около него. Там е и Първанов със сонм "стари другари". Добрата новина от деградацията на БСП, че става твърде немощна да носи на гърба си такива като тях - препускащи подир интереса си. И те ... слизат. Един по един. Надявам се, до един. Ама ... надали. Твърде много са, уви.
Федя
11 Сеп 2015 12:14
Мнения: 7,159
От: Bulgaria
Firmin, няма бъдеще онази партия (група хора, ако щеш), на чиито членове се внушава, че мечтите им трябва да бъдат в миналото, от водачи, чиито мисли са как в настоящето, да подсигурят охолството си в бъдеще. Чрез вас!
renegad
11 Сеп 2015 12:19
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Фирмин, отваряш Гугъл, пишеш Кадиев, слагаш филтър последен час и новини и поглеждаш десет страници с резултати. После пишеш бсп, същите филтри и получаваш същия брой. Сравняваш попаденията и установяваш че бсп присъства в медии на 99% във връзка с Кадиев. Кадрите решават всичко, казал един мустакат чичко. А проблема е че кадрите явно за чеп не стават. Егати аматьорщината.
Дежурния
11 Сеп 2015 12:51
Мнения: 5,993
От: Bulgaria
... та, казвам, породата на Кадиев е ... гущерска, на влечуго. Да си откъсва опашката е в природата му. Лошо няма, късат си опашките тези, дето ги регенерират. Само че (да) отиват да си ги размахват другаде.

Без да ви се меся във вътрешнопартийните дела, но и за децата е очевидно, че вашите хора в София извършват едно музикално упражнение в полза на сегашната кметица като изправят срещу нея карикатурен кандидат (от гледна точка на кмет, не на социолог). След което вашите хора в сговор с "враговете" ще размахват опашки на воля в общинския съвет и ще папкат общо от копанката, както са го правели и досега. От Реформаторския Блок искаха да направят същото музикално упражнение, със същите цели, чрез кандидатури от сорта на Соломон Паси, но явно се усетиха и решиха да действат малко по-елегантно. Каквото сами си правите, друг не може да ви го направи. И да не забравите че през 2016 има президентски избори, някое чучело трябва да се подготви и за тях.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Дежурния
renegad
11 Сеп 2015 12:55
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Общо взето дежурния изчерпа Позитания, самурайче.
renegad
11 Сеп 2015 13:08
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Друго самурай- Апарата е инструмент за провеждане на партийна политика. Някъде при Станишеф от инструмент стана субект. Проблема не е отделна фракция, а цялата система на бюрократична партокрация. При това отявлени некадърници , които една рутинна криза тръгнаха да гасят с бензин вместо да ограничат щетите още първия час. Тоя апендикс в ляво така е забрал че с баене няма оправяне. Дали ще е Кутев,Паргов, Мерджанов или Кадиев- хвани единия, удри другия....
renegad
11 Сеп 2015 13:32
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Фирмин, Александър Маринов е поредният. Видя микрофон и Кадиев е най-важното за БСП. Прилича на конференция на ДПС с късане на ризи и ритане на вързан. Успявате да го превърнете в герой.
Firmin
11 Сеп 2015 14:01
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Проф. Мирчев не е нито карикатура, нито чучело. Още по-малко - сравнен със сикаджийската мутра или наследилата го ангелоподобна креатурка, учительницата, в зората на кметските им подвизи.

Колкото до Кадиев, подобно на филтрите на Гугъля, че и по-добре, работят филтрите на родните медии. Скандалът продава. Това първо. Второ, така им е изгодно на тези, дето им плащат заплатите. Трето, винаги частното, никога общото. Щото ... Щото заговорим ли за общото, разговорът става друг - там е и масовата бедност, там е и неравенството, там е ниската цена на труда - работещите бедни, там са публичните услуги с ниско качество и висока цена, там е грабежът на обществените поръчки, там е съсипаното образование, здравеопазване, безсилното социално подпомагане и ред, ред други фаланги от проблеми. Но защо за тях! Нека си говорим за Кадиев. Нека си говорим и за неспособността на БСП да се освободи от такива като него. Злободневни, интересни теми ...

И да, добре - БСП е негодна да изпълни уставните си ангажименти, това, за което е създадена. Защото все пак тя е средство, не цел. Но какво да речем за "другото", новото не-БСП ляво? То къде е? В какво проверява, поне, ако не доказва, годността си. В съзерцанието на агонията на БСП? На тези съзерцатели ли да поверят надеждите си несретните ни сънародници?
renegad
11 Сеп 2015 14:04
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Фирмин, сами ще се биете кат мачка у дерек. Мазохисти.
wreckage
11 Сеп 2015 14:17
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
Фирмин, сами ще се биете кат мачка у дерек. Мазохисти.

ти нали пак ще седиш на оградата, кво те бърка? Ако пък Мишо Мирчев вземе да стигне балотаж или повече, тогава за кво ще пишеш?

Лично на мен не ми е необходима лява партия която, за да "бие"на избори, трябва да изглежда и действа точно като шебеците. Това не е алтернатива. Аз нямам проблем с тях да седят в опозиция, ако докато седят се чистят от паразити, изясняват си смисъла от съществуването и успоредно с това се държат като истинска опозиция.
Добави мнение   Мнения:56 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща