Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов поиска спешна помощ от ЕС за бежанците
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:39 Предишна Страница 2 от 2 1 2
JollyRoger
25 Сеп 2015 00:38
Мнения: 12,108
От: Belize
Сигурно повечето си спомняте какво пееше Богдана, докато все още си мислехме, че "Времето е наше!"...
"До кога все така ще я караме? До кога, до кога, до кога..."
То бива, бива, ама цял вол за мезе не бива! Навил си ръкавите Светиня Му като месар и жадно поема "светлина" от седящата до него Мути, защото Той само с отразена "светлина" функционира. Същата работа и с писмото от аркадаша Му Ердоган - "разсъждавали" били за буферни зони в Сирия, та светнал Той своите "народни" friends, че се солидаризира с турската политика... Ашколсун, бравос и машалла! И за пореден път не Го били разбрали и Го били извадили от контекста... Какъв контекст бе, аланкоолу? Предишния ден говори за "10 милЬОна бежанци", които щели да влизат в България, после - ама дайте и на Мен пари за "гореща точка", щото няма що да ги чакаме първо да дойдат, пък после... И така нататък, и подобни изблици на "мисълта". А вънкашният Му, божкем, министър надува тромпета - не щем центрове, йок, не! Шенгения и Росенчо пък реват за европейска солидарност, щото, нали, сме си били шенгенци по дух...
Та - до кога все така ще я караме?
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: JollyRoger
BiBi-an
25 Сеп 2015 00:53
Мнения: 7,665
От: Bulgaria
Ма много хубаво обясни Бочката всичко. И излезе, че ако не е бил Той, тия смотльовци Путин и Обама изобщо немаше да знаят какви да ги диплят.
Обаче най-"интересното" беше как викаше "Марге" на вицечехлата. Това беше уникално... Като всичко, сътворено от Него
der_graue
25 Сеп 2015 01:44
Мнения: 222
От: Bulgaria
Въпросът не е искам или не, но ако не се случи едно, две, три и четири, неминуемо ще последват пет и шест и те ще дойдат", каза още премиерът.


Това трябва да е описание на някаква мистериозна имагинерно- реална числова редица с особено стохастичен и вероятностен характер. Веднага за доктор хонорис кауза на математическите науки!
der_graue
25 Сеп 2015 01:53
Мнения: 222
От: Bulgaria
тя дъртата щази кокошка ше дзънне на драги на телефоно у ецебето да му пусне машината за час два и да му напечати една бала евра (без особено солидно покритие от каквото и да е било освен от едно голо и топящо се доверие на световната организация на финансовите злодеи и чудовиша към Европа).. ама после боко щу че праи с таа биомаса фрустрирани арабели у хотспото не се знае точно.
кифла
25 Сеп 2015 01:55
Мнения: 1,807
От: Bulgaria
Ето го интервюто: Натисни тук
БрюкселСофия
25 Сеп 2015 04:39
Мнения: 375
От: Belgium
***
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БрюкселСофия
F242
25 Сеп 2015 05:48
Мнения: 69
От: Bulgaria
По случай наближаващия му имен ден - да стане на фенер - поне ще има някаква полза от него.
До тук само вреди на България.
ПлесNick
25 Сеп 2015 07:56
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Борисов,
Още на 17 септември (петък беше, вечерта) под "България се мобилизира за голяма бежанска вълна" на 1-ва страница написах следното:

ПлесNick17 Септември 2015 19:42

Бойко, хващай телефона и звъни на онази лелка - да започне да си ги извозва с LUFTHANSA от Турция директно за Берлин!!! А и самите германофили от арабско-африкански произход вместо да си трошат валутата по каналджии могат и сами да си платят чартърни полети, организирани от Търкиш еърлайнз!Berlin direkt!
Това е единственият, ама НАИСТИНА единственият начин страните-членки на ЕС да не се изпокарат необратимо помежду си!!!


2 дни след мен и Давутоглу каза, че Турция ще предостави самолети за да вози бежанците! Вчера и Ангел Джамбазов по БНР изказа същия съвет - Меркел да си ги извозва със самолети! (Нейна работа дали с LUFTHANSA или с Джърман уингс!)

Та, забрави за парите, които евентуално би получила България (по схемата за Италия и Гърция) и на следващия Европейски съвет (вече ФОРМАЛЕН - ще се вземат решения, а няма да си приказвате приказки само) го кажи горното на фрау Меркел !!! Бъди мъж! Така ще ни спестиш много бъдещи главоболия! И ще се присъединиш към групата на Орбан и Фицо! (Тя ще се разраства и в твой интерес е да не си от последните, които ще се присъединят към нея)




hamel
25 Сеп 2015 08:04
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Журналист немецкого издания Die Zeit Мальте Хенк опубликовал в своем микроблоге в Twitter карту на арабском языке, где показано, как пройдут новые потоки беженцев. На предоставленной в лагере сирийских беженцев на греческом острове Кос схеме маршрут мигрантов пролегает через территории Болгарии, Румынии, Украины (Закарпатье) и Польши.

Источник: http://politikus.ru/events/58697-bezhency-prolozhili-novyy-marshrut-v-germaniyu-cherez-ukrainu.html
Politikus.ru
Дежурния
25 Сеп 2015 08:24
Мнения: 5,993
От: Bulgaria
В този случай Бойко Борисов се изказа адекватно и на място. Не се скри в някаква миша дупка, а проблемите с мигрантите наистина са сериозни. При такива проблеми няма партии и политиканстване, има България. Когато такива проблеми отминат, ще има пак време и за партийните дърления. Дано повече политици го разберат и то бързо.
kukumber
25 Сеп 2015 08:54
Мнения: 1,235
От: Bulgaria
Горкия Бате БОЙКО (или ГОЙКО). Как му се иска да лапне още ЕВРА, ама ако зине ще му отиде стола. Как да се справи Горкия ? Хем да лапне парата, хем да остане на стола, който между другото бая се клати.
dementor
25 Сеп 2015 09:32
Мнения: 3,992
От: Bulgaria
При такива проблеми няма партии и политиканстване, има България.

Кога точно го разбра това ? СЕГА, преди малко, още преди 2 години ? Защото това дето всички имахме един враг и една цел е така от 2 години. Но тогава:
1) не можеше само Венета да е касиер;
2) не можеше да се показва всеки 10 мин. по телевизора;
3) не можеше да си вдигне главата, защото обясняваше за магнолиите
. . .
между другото отново е в ход "медийните бухалки"

Обаче "не"медийните бухалки си знаят работата - никога цялото гостуване 1:1, само това, което Румито и новият ПР - Епицентър.бг са позволили

http://btvnovinite.bg/article/tazi-sutrin/bojko-borisov-7-8-mln-bezhanci-se-nadigat-v-sirija.html
dementor
25 Сеп 2015 09:39
Мнения: 3,992
От: Bulgaria
полу-идиот и национален предател.

Не е - той е полу-бог и национал-хибрид
letec55
25 Сеп 2015 09:48
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
В този случай Бойко Борисов се изказа адекватно и на място.
А днес каза по БиТиВи, че тези хора са жертва на геополитиката и че трябва двете държави да се разберат, както се разбраха за Иран. Ти да видиш!
emilbnk
25 Сеп 2015 09:52
Мнения: 757
От: Bhutan
"От всичко, което казах, на мен ми се пришива: "Борисов иска да вземе бежанци и да си направи центрове"


Той наистина не знае какво прави!
Няма ли кой да му обясни, че като е поискал пари за "гореща точка" или бежански разпределителен център, точно това е направил.
Де факто той покани тези милиони бежанци да тръгнат веднага насам, защото от тук ще ги разпределят из Европа.

Ако някой не го озапти да спре да говори, този премиер може да ни докара поредната и може би последна национална катастрофа.
JollyRoger
25 Сеп 2015 09:57
Мнения: 12,108
От: Belize
До края на деня - защото пак е петък и пак е пазарен ден - да очакваме обогатяване на "контекста" Му с ятагани, бягащи преди хиляди години българи и други лакърдии от сорта. Щото хем почва предизборната кампания, хем се е сепнал, че много зигзагообразно се е представил пред Началниците в Брюселс...
YVKoba
25 Сеп 2015 11:34
Мнения: 150
От: Georgia
Обишам Го,светинята Му!И как да не го либиш тоз чутовен херой-какъв изказ,Каква мъдрост струи от всяко негово слово,жест, да не говорим за светлий Му поглед!Борисоооооооф,целый народ тебе люби,тачи и милее(и най-паче братя м"ангали)!
Amazon
25 Сеп 2015 16:31
Мнения: 5,842
От: Congo, the Democratic Republic of the
Алфа-Бабуина сега пак пищи за "медии-бухалки". Плаче на рамото на подопечните медии от рода на 24 часа, че отново бил неразбран. Чак започвам малко да го съжалявам. Какво ли е да се движиш от първични инстинкти(пари и авторитети) и да не знаеш какво ще ти избълва плювалника следващият път и как ще го замазваш
Добре че по-голямата част от електората Му дишат през устата и четат само Неговите вестници, та всяка простотия е от ден до пладне. После като ударят последствията някой друг е виновен...и те така си крета каруцата към дерето.
Добави мнение   Мнения:39 Предишна Страница 2 от 2 1 2