Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Невероятно, но факт!
  Мнения:4 1
Stealth
30 Сеп 2015 21:02
Мнения: 45
От: 0
***



Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: sybil
cekyko
30 Сеп 2015 23:09
Мнения: 1,827
От: Bulgaria
С удоволствие се подписвам отново под предишната си пост, който, за мое голямо съжаление, отново е напълно актуален.

С огромен интерес ще следя реакцията на многоуважаемата модераторка на този провокативен и обиден по своето съдържание текст на многократно банвания и непрекъснато реинкарниращ под нови никове персон....
Чок觧
30 Сеп 2015 23:29
Мнения: 7,337
От: Israel

Тъй като и моят псевдоним е намесен от участник Чок觧, пишещ действително от Израел, искам лично да попитам въпросния, може ли той, като евреин да регистрира два ника едновременно - в един и същ ден, в един и същ час, в една и съща минута и в една и съща секунда, освен ако не се е "прекръстил" в индийска религия и е на ти с ръцете на Шива.

Първо , ти си поредният наглец у тоя форум , който твърди че съм евреин , без да ми е виждал оная работа обрязана ли е или не , което също ме обижда на етническа/религиозна принадлежност - нещо забранено от Правилата на Форума !
Второ , не съм компютърен специалист , но ако отворя едновременно три-четири прозореца за регистрация и кликна , па макар и през секунда , може два от новите никове да са с еднакъв час - когато някой е решил да прави мръсотии и гадости - ще намери начин ! Виж , да направи добро - по-трудно се получава !
И трето - не се вземай на сериозно , както казваше Slona !
Не държа да ми се извиняваш , че си ме нарекъл евреин - толкоз ти е акъла , ти не си виновен ! В Израел живеят един милион руснаци , 2 милиона араби- християни и мюсюлмани , друзи , бахайци - всякакви , даже и българи .
Мразя да пиша в тази тема , но все се намира някой да ме предизвика и изкара бан , от седмица до 2 години .
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Чок觧
67AF
30 Сеп 2015 23:53
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
Моля, заключете темата, за да се избегнат мнения на лица към които не е отправено и не ги касае.

Понеже съм от лицата упоменати, следователно ме касае тази тема.
Когато един откровено обиден пасквил се пуска в "Теми на форумците" с цел да се увеличи трафика на даден сайт, мисля, че това е пряко използване на ресурсите на в. "Сега" за лични търговски цели. Въпросът е бил многократно обсъждан и винаги решението е било еднакво, независимо от това кой точно сайт се използва.
Също така мисля, че е неетично да се хвърлят "кървави писма" с един куп никове в тях и след това по тартюфски да се моли да бъде заключена темата, защото, видите ли, трябва да се избегнат мнения на трети лица. Ако целта е била да се уведоми редакцията и модератора, за това си има електронни пощи. Предполагам, че те са общоизвестни.
  Мнения:4 1