Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Нарушения, които аз (moni) забелязах
Отиди на страница:
  Мнения:43 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
svetulka
09 Ное 2015 21:02
Мнения: 4,771
От: Germany
Тъй като темата е моя, бих искал да попитам :

На мнение съм, че темите в раздел "Помощ" са общи, а не лични. Всеки може да споделя "нарушения", които счита за докладване с цел налагане на санкция. За пръв път срещам подобна наглост, някой да договааря приоритети, самото заглавие на темата говори за егото.

moni
07 Ное 2015 18:57
Мнения: 3,347
От: Bulgaria
Зеленоок, много си обидчив, бре. Половината ти постове в раздел "Помощ". Защо така? Има ли проблем? Да помагаме, ако има нещо?


Според мен, този постинг към форумец е предизвикателство. Опонентът си е наред, няма нужда от "помощта", която му се предлага.

Модераторът да прецени, кой е в нарушение.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: svetulka
sybil
09 Ное 2015 21:53
Мнения: 979
От: Bulgaria

Темите във форума не могат да са лични на някого. Няма форумно правило, което да забранява да се коментират композитори, музиканти и прочее и техните пристрастия. Ако някой не е съгласен с коментара, може да го обори или игнорира. Не е работата на модератора да оценява дали мненията са "правилни" или "неправилни", а да следи за спазването на правилата.
Дали да бъде четен изобщо даден потребител, дали да му се отговаря и как е въпрос на личен избор и съзнателно решение - винаги може да бъде поставен на игнор и да не се влиза в разпри.
Системно коментиране на други потребители и къде и как пишат приемам за провокиране и поддържане на конфликти във форума!

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
  Мнения:43 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3