Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Европа след атентатите - извънредни мерки и натиск за затваряне на границите
Добави мнение   Мнения:20 1
pisnami
15 Ное 2015 19:14
Мнения: 1,013
От: Bulgaria
Published on Oct 19, 2015
ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМЪТ НА ЖУРНАЛИСТА СТОЙЧО КЕРЕВ, КОЙТО В РЕЗЮМЕ ОПИСВА ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЕЖАНЦИ, ТОВА Е ТАКТИКА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЗА ПРЕВЗЕМАНЕ И ЛИКВИДИРАНЕ НА ХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ. Watch Movies journalist Stoycho KEREV WHICH DESCRIBES SUMMARY real purpose of the so-called refugees THIS IS ISLAMIC COUNTRY tactics to capture AND WINDING of Christendom.

https://www.youtube.com/watch?v=5Ym3AjGhO_o
posledna
15 Ное 2015 19:43
Мнения: 4,721
От: Bulgaria
Дръзките терористични атаки в сърцето на Европа ще пренаредят дневния ред на съюза по въпросите за сигурността и бежанците.


Пак ли ще има "спешна, извънредна" среща? Егати дневния ред на тоя съюз!
То бива дебилност, ама пък чак толкоз.....
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: posledna
Ганий
15 Ное 2015 19:50
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
Наистина на върха на пирамидата са психопати и идиоти!

т.1. като сме приели за употреба термина тероризъм, то тероризмът е начин, метод, а не явлението.
т.2. кое поражда груповия тероризъм - груповият тероризъм е следствие, а не причина;

Това ще ви го каже всеки студент, който е посетил една единствена лекция по криминология и криминалистика.

Т.е. през цялото време ни се втълпява, че трябва да се води люта и безкомпромисна борба с начина и следствието, а не да се търси явлението и причината.
ЦекоШенгеня
15 Ное 2015 19:54
Мнения: 373
От: Luxembourg
ЕС трябва да въведе драконовски мерки по външните си граници. Колкото те са по-свирепи , толкова по-малко вътрешни граници ще се спускат. Нали затова е Съюз ? В моменти на криза европейците да се чувстват навсякъде в ЕС като у дома си , и защитени. А идващите отвън ЕС да усетят че са гости и трябва да спазват правилата. В този контекст България трябва да иска извънредни средства за укрепване на границата си с Турция , както и за морска охрана. Що се отнася за границите ни със Сърбия и Македония , които не са членки на ЕС ,трябва да се третират по-скоро като вътрешни граници на ЕС. Сърби и Македонци по ускорен график да ги приемат в ЕС !
SINDBAD
15 Ное 2015 20:26
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
Историята на ислямизацията на Европа започна още от края на 60-те години, Франция пое по този път, последва я Германия
Пикателката Бат Йе’ор пред италианския "Ил Джорнале"
Европа ще падне пред исляма, както Византийската империя
Европа рискува да падне както Византийската империя, интеграцията е невъзможна, защото Корана забранява съжителство с други религии.
Това твърди в интервю за италианския вестник „Ил Джорнале“ писателката от еврейски произход Бат Йе’ор. Тя е родена в Египет, има английско поданство, а сега живее в Швейцария. Бат Йе’ор е изследователка на исляма, изгонена от Египет през 1957 година. Авторка е на много книги и на термина „Еврабия" и "диммитюд" (подчиняване на исляма заради сигурността и търпимостта).
Говорейки за историята на ислямизацията на Европа, тя твърди, че процесът е започнал от края на 60-те години. „Франция пое по този път, последва я Германия, макар и да се стараеше да не привлича вниманието. Целта беше да се сключи съюз с арабския свят, а играта се движеше от онези, които сътрудничиха с нацизма и затова ненавиждаха евреите и Израел“, смята изследователката.
hrpankov
15 Ное 2015 21:32
Мнения: 236
От: Netherlands Antilles
.....първо който не го мързи да прочете по темата в rusvesna.su.....и второ, найнасетне ще се окаже че извършителите са съграждани на Франсоа Първи Холандски и следователно тази пукотевица е вътрешен проблем на Петата република.... Още веднъж натъртвам, отворете си очите.... Това е вътрешен пробем на франсетата.... Както са наши вътрешни проблеми беднотията, мизерията, отчуждението, обезверяването и още още още на българите..... Виждам в момента много широко ококорени очи, надявам се да не е напразно!!!!!!...
ЦекоШенгеня
15 Ное 2015 21:41
Мнения: 373
От: Luxembourg
Това е вътрешен пробем на франсетата..
Сто пъти да го повториш , по-малка глупост няма да стане.
hrpankov
15 Ное 2015 21:41
Мнения: 236
От: Netherlands Antilles
....и до SINDBAD 15 Ноември 2015 20:26

"Историята на ислямизацията на Европа започва още от ...." осми век!!!...
....Сещате ли се кой я спря?... След това продължи през 14-15век!....
..... Сещате ли се кой пак я спря?.... И с цената на какво???....
.....Миналият месец кой и къде гръмна първият чалмосан гастарбайтер????....
Анализирай това, както се казва в един филм!!!...
hrpankov
15 Ное 2015 21:46
Мнения: 236
От: Netherlands Antilles
.... Франция е основен доставчик на " доброволци" на Игил!!!.... И това ли да го повтарям сто пъти????.... Хм, имам други планове за тази вечер!...
ЦекоШенгеня
15 Ное 2015 22:13
Мнения: 373
От: Luxembourg
Основен "доставчик" за ИДИЛ са : Катар , Оман , Бахрейн , С.Арабия, Турция , Чечения и Дагестан. Другото са глупости на търкалета.
Kickaha
15 Ное 2015 22:53
Мнения: 2,342
От: Christmas Island
Ще затваряме границите ли? А какво ще правим с тези, с които вече се "набълбукахме"? Или ще затваряме границите само за легално преминаващите и разните там шофьори и пътуващи?
За "бежанците" - вход свободен!

Лелята на ЕС нещо не се чува, не говори много тези дни. Не иска да ни обясни, колко е хубаво да разпределим "нуждаещите се бежанци"! Защо така?
SvSophia
16 Ное 2015 04:13
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
Наистина на върха на пирамидата са психопати и идиоти!

Любопитно ми е каква дефиниция ще дадеш на цитираните куневщини
SINDBAD
16 Ное 2015 07:52
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
снощи просто нямах време, но сега вече не сме 8 ми век и исляма е проникнал във ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. Гвоздеят на това действие не е изобщо сирия, а окото трябва да се спре на Саудитска арабия, която щедро спонсорира-

Сега е моментът да се извлече полза от тези настроения и да се овладее идеологическия империализъм, който нанася ужасни поражения в наши дни.
Подстрекаващата версия на исляма – салафизма –, който Саудитска Арабия щедро спонсорира, лежи в основата на кръвопролитията, на които сме свидетели в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан, Нигерия, Северна Африка. Салафистките организации като „Ал Кайда“, Боко харам“ и „Ислямска държава“ са директни изразители на заявяваното и проповядваното от религиозното статукво в Саудитска Арабия. То експлоатира незаслуженото богатство на Саудитска Арабия да обучава стотици хиляди мюсюлмани чрез медии, джамии и благотворителни организации, че салафизма и неговата остаряла етика са автентичния ислям. Ето директната връзка между покачващите се цени на петрола през последните две десетилетия и съпътстващия бум на джихадисткото насилие и кръвопролития.
Време е загрижените за мира по света да променят тази ситуация. Време е на саудитските власти да се даде ултиматум – или спирате да изнасяте религиозен екстремизъм, или ще получите същия бойкот, какъвто получи и Израел. Време е за протести пред саудитските посолства, за отказ на визи за проповедници, обучени в саудитските религиозни институции, и да се блокира достъпа до религиозни телевизии и интернет сайтове от Саудитска Арабия.
Хора от всички страни трябва да се включат в това ново движение (за бойкот на Саудитска Арабия): евреи (които са преки мишени на салафитите), християни (които са потискани и им се отказва правото да се молят в Саудитска Арабия ), мюсюлмани от Западна Африка, Индонезия и Индия (осъзнаващи вредите от заявяваното от салафистие право върху вярата), активисти за правата на имигрантите (които ще се ужасят от условията за живот на имигрантите в Саудитска Арабия ), еколози (запознати в вредите от добива на петрол) и пацифисти (които трябва да се борят срещу износа на модерни оръжия за държави нарушаващи човешките права). Разбира се не трябва да забравяме жените и гейовете (на които в Саудитска Арабия им се отказват основни човешки права) и семействата на жертвите от „11 септември“.


останалото-тук-https://sindbadsi.wordpress.com/2015/10/02/627/

borony
16 Ное 2015 08:38
Мнения: 1,984
От: Bulgaria
SINDBAD 15 Ноември 2015 20:26
Не забравяйте Ориана Фалачи!
Силна охрана и защита на външните граници! От Енос/гръцко-турска/ до Резово /българо-турска/ граница пиле не трябва да прехвръква! Морска блокада и всички пирати каналджии да се връщат обратно! Всички влезли вече-в затворени зони и постепенна депортация! Ако трябва, Франция, Швеция, Германия, които имат големи стари мюсюлмански общности - да преразгледат гражданството им и при неизпълнение на определени условия - също депортация обратно! Когато приеха България и Румъния в ЕС някои на Запад пищяха, че ние ще им съборим спокойния животец. Ха сега да ги питам, на какво попаднаха!
borony
16 Ное 2015 08:42
Мнения: 1,984
От: Bulgaria
SINDBAD 16 Ноември 2015 07:5
Да изваждат от лабораториите автомобилите с електрически и водородни двигатели и тогава СА че клекне, като секне потреблението на течни горива.
havamal
16 Ное 2015 08:51
Мнения: 2,630
От: Bulgaria
Подкрепям: Сичкото чалмосан добитък-обратно извън границите на Европа. Европа.
Кат изповядва ислям за къв е тръгнал в християнски страни(аз съм атеист)-да си организират бежански вълни в държави с официална религия като тяхната.
.....И контрол на всеки и на всяка граница, не само на външните на ЕС
Натисни тук
Justinian2
16 Ное 2015 10:23
Мнения: 8,033
От: Antigua and Barbuda
Изключително строг е контролът по френските летища
Вчера се чух с мои роднини , които летяха от Буве за София. Никакви извънредни мерки не са видяли, поне не и видими... Нещата изглежда се прераздуват , за съжаление. Трябват наистина строги мерки !!!
Majorov
16 Ное 2015 13:02
Мнения: 10,360
От: Slovakia
ЕССР и Диктатура на Троталиарата му-е майката !
Majorov
16 Ное 2015 13:04
Мнения: 10,360
От: Slovakia
Шенгенци - спокойно ! Това е само началото !
Халифата крепне, Каганата пред крах .
dissidentbg
16 Ное 2015 13:06
Мнения: 9,716
От: United Kingdom
Те вече са в Европа. Да се затворят границите е все едно да опазиш стадото, като затвориш кошарата с вълци, които вече са вътре.
Добави мнение   Мнения:20 1