Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Разпространяване на лична информация
Добави мнение   Мнения:14 1
Инокентий
31 Яну 2016 06:37
Мнения: 29
От: Russian Federation
***
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: sybil
Инокентий
31 Яну 2016 06:53
Мнения: 29
От: Russian Federation
***
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
akira78
24 Фев 2016 21:30
Мнения: 2,449
От: Bulgaria
Уважаема Сибил , предполагах че четете форума и не ми се щеше да стигам до тук .
Предполагам форума на СЕГА не върви с шринк . А и правила си има , който се старая да спазвам .
Този се опитва да ме манипулира , фрустрира ,нарушава професионалната етика да разпространява лична информация и вкарва в паранои . Може да затриете цялата дискусия .
Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: akira78
sybil
24 Фев 2016 21:54
Мнения: 979
От: Bulgaria


Секция Помощ е именно за да мога да видя и бързо проверя някое нарушение и комуникацията трябва да се модератора се случва тук, не в другите теми от форума. Това е огромен форум и понякога минава време докато може да се прегледа целия.
akira78
24 Фев 2016 21:59
Мнения: 2,449
От: Bulgaria
Таке е . Благодаря Сибил .
akira78
24 Фев 2016 22:34
Мнения: 2,449
От: Bulgaria
Уважаема Сибил , появи се интересен казус , на мен лично ми е за първи път , въпросният потребител ми пише на електронната поща не особено мило . И трие съобщенията . Пощата е зададената от регистрацията .
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: akira78
sybil
24 Фев 2016 22:48
Мнения: 979
От: Bulgaria

Потребителят е наказан за повече от месец, санкциите са за поведението във форума. Мога да препоръчам опции като игнор, блокиране и ако след изтичане на накзанието следват нови провокации към вас - ще се има предвид за по-дълго наказание.

akira78
24 Фев 2016 22:48
Мнения: 2,449
От: Bulgaria
Благодаря Сибил , намирам го за справедливо .
Miranda
26 Фев 2016 16:35
Мнения: 14,000
От: Bulgaria
Ако не бях попаднала в тази тема, никога нямаше да знам, че има видимост за всички, на участниците във форума във всеки момент -тези с никове и без никове.

Винаги съм мислила, че това е информаци само за модераторите.



letec55
16 Мар 2016 10:23
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Потребителят е наказан за повече от месец,

Уважаема Сибил,
ако приемем, че наказанието трябва да е адекватно на обществената опасност на деянието, както казват юристите по наказателно право, мислите ли, че " повече от месец" са нормално наказание за изнасяне на лични данни? Вярно е, че текстът в фрумните правила за обида съдържа изрично упоменаване на санкция, а този за изнасяне на лични данни не съдържа. Във форума и из мрежата бродят всякакви типове, вкл. и с видими отклонения в психиката ( ето по-горе пример за един такъв, който пише целенасочено на мейлите на един от нас ). Ако някой те обиди, можеш и да преглътнеш, но ако някой ти напише местоработата, например, това какво е? Изцепка на някой луд? Изцепка на някой проклетник по характер? Или...? Вие бързо реагирахте, но постингът, за който съм сигурен, че се досещате, стоя около час преди да го изтриете ( заедно с моята сдържана реакция ), но санкции за въпросния форумец няма. Той по принцип се движи на ръба на форумните правила, но това, според мен, мина границата. Очаквам, а предполагам и не само аз ( затова ви пиша тук, а не на мейла ), вашето становище по случая. Благодаря предварително.
sybil
16 Мар 2016 12:58
Мнения: 979
От: Bulgaria

Последните постинги в тази тема са от преди седмици - какво е това, за което сте сигурен, че се досещам и за кого няма санкции? Последно е разисквано нарушение на потребителя EGATI, с наложена актуална санкция.
Като модератор имам за задача да отстранявам неподходящо съдържание и да налагат ограничения на достъпа, при нужда, за да не се възпроизвежда това поведение във форума. Разследваща или наказателна дейност не се извършва от модератора на форума, нито оценка на психичен статус на участниците. За злонамерени прояви на някого извън форума спрямо пишещи тук има други мерки, които хората съответно могат да предприемат като блокират имейлите, сменят пощата си или дори сезират сектор "Компютърни престъпления", ако смятат, че има основания за това. Отделно, не виждам как санкциите във форума са пречка някой да ползва имейл злонамерено, ако за това пишете.
В случая не съобщавате за някакво конкретно ново нарушение във форума, така че моля конкретизирайте за какво точно сигнализирате - което аз мога да проверя или проследя - и какво предлагате.


EGATI
01 Апр 2016 10:09
Мнения: 3,811
От: Switzerland
***

Трият се постингите с нарушения! Какво и как се трие или наказва е по преценка на модератора! Реагиране моментално след изтичане на санкции със заяждане с модератора и нови опити за конфликти и провокации към потребител са нови груби нарушения, показващи явно несъобразяване с форумните правила и добрия тон, така че налагам продължителна санкция!


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
GreenEyes
12 Апр 2016 19:15
Мнения: 4,538
От: 0
В грубо нарушение на правилата на форума, един колега е започнал да фабрикува "лична информация".

sim4o 11 Апр 2016 11:28
Радвам се ,че знаете всичко за поведението на GreenEyes и го споделяте.Вие сте Негова Другарка в живота?


И отново от същия форумец:

Да бе GreenEyes Слава от къде е така сигурна и ми обяснява НА МЕНЕ , какво си бил мислел ТИ и какво си щял да направиш и как ще реагираш на написаните от мене аргументи, по някаква си там дискусия??

Не ти е Другарка ,а ???
Ако не е първото -телепатична връзка имате .. или що??
#Споделете бе, споделете .. ако сте си станали близки покрай форума от мене - честито!
Тя готина бе - говори езици май .. що да те е срам и да мълчиш? Иначе КАК ТАКА пише от твое име и обяснява какво си бил мислел и как ще постъпиш , а ти не реагираш никакъв??


И отново от него:

Ей, ама как ви хванааааааах
По факта, че тя говори и разсъждава от твое име, а ти не реагираш никакъв!
Хубава двойка ще сте - ти - със зелени очи, еврпоатлантист, урбанист и еколог-риболовец , тя - хуманитарна жена, със сложна съдба и лингвистични познания ..
.

Натисни тук
sim4o
12 Апр 2016 19:23
Мнения: 8,463
От: Bulgaria
GreenEyes НЕ виждам да съм оповестил лични данни .. просто исках, иронично да подскажа на госпожата пишеща вместо тебе, да не се прави на твоя близка..
Всъщност те защитих, защото ти, от възпитание или друго ... не реагира!

Лично аз, ако някой почне да ми слага думи в устата, да обяснява какво ще направя или няма да направя, и как ще реагирам бих се почувствал засегнат ..

А и постингите ми- иронични или не - да припомня, НЕ СА БИЛИ към тебе , а към въпросната особа, обясняваща от твое име ..
Така че, КАК БИХ МОГЪЛ тебе да обиждам, помисли?

НЕЯ съм питал, в качеството си , на каква говори от твое име..
Не знам защо ТИ РЕШИ, че този мой въпрос е някакъв си "Бисер" ... па и го сподели с коментари в шеговитата тема "Бисери" ?? Според мене никакъв бисер не е питането ми към съфорумничката, а напълно нормално напомняне към нея, след като не ти е никаква - да не се намесва в Дискусията между теме и мене с обяснения ти какво би направил или не направил ...
Ами нормално я попитах - КАКВА ТИ Е тя на тебе , та говори от твое име и ми обяснява, как си щял да реагираш , какво да направиш ти и какво мислиш??
Трябва да има, порядък и колегиалност ..
Ако някой ОТ МОЕ ИМЕ на тебе нещо ти пише и рече да ти обяснява какво аз ще отмина или няма да отмина , или какво мисля и как ще ти отговоря - ами и ти го попитай , мкоже и с доза хумор и ирония - "а на Симчо какъв му се падате?"

И след като изясних въпроса, желая здраве.

Поздрави

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: sim4o
Добави мнение   Мнения:14 1