Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Днес ...
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:876 « Предишна Страница 44 от 44 42 43 44
nicho
24 Май 2017 10:37
Мнения: 165
От: 0
Честит празник на всички българи и на онези, които се чувстват все още такива.
Велик и светъл празник за БЪЛГАРИЯ.
Да благодарим на елините за нашата писменост и покръстване, с което от диваци станахме европейци.
С АТАКА напред!
Артур
24 Май 2017 12:37
Мнения: 161
От: Bulgaria
Дорис, днес е преди всичко твоят велик Ден - и на всички тези, които с таланта си бранят българското Слово - неговата чистота, богатство и величие. За да пребъде българският народ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !

sluncho6
24 Май 2017 17:20
Мнения: 10,597
От: United States
Момичето с пуловера за антибългарите:

Те не могат да понесат тежестта на това величие, тежестта на нашите 30 букви. Те искат душата българска да е празна, а разумът, знанието, интелектът, паметта, достойнството, достолепието да спят под камък като най-страшното зло. Те знаят, че „народността не пада там, дето знаньето живей” и затова знанието трябва да бъде умъртвено.
Те няма да празнуват днес.
Защото нарекоха Вазов „скучен, досаден и неразбираем”, стихотворението „Аз съм българче” – „националистически идиом”, и най-цинично настояваха “Под игото” да не се изучава, защото „предизвиква антагонистични националистически настроения”.
И ни поучаваха, че турското робство е мило „османско присъствие”, а поробената ни държава – „контактна зона между две цивилизации”.
И назидаваха българските учители „да не наблягат на Левски, Ботев и Раковски, защото се ползвали с лошо име в тогавашното общество”, понеже „Левски е конекрадец”, „Ботев е терорист”, а двамата заедно – „момчета с девиантно поведение, които при други условия щяха да станат престъпници”.
И внушаваха, че публицистиката на Ботев „предизвиква ужас и отвращение” защото „няма ангажимент към красивото и към доброто като универсална категория”.
И упорстваха да вдигнем паметник на Сюлейман паша току на Шипка с лицемерния повик “да преосмислим историята”.
И ни съветваха да тачим и славим хаджи Иванчо Пенчович ефенди, щото Митхад паша го въздигнал до най-високи постове в Османската империя, и да забравим, че същият хаджи Иванчо качи Васил Левски на бесилото.
И ръкоплещеха възторгнато на Брунбауер и Балева, дето нарекоха Априлското въстание „селска свада”, апостолите – „мними”, погиналите – „мними жертви” на „мними злодеи”, а Баташкото клане – „дълбоко закостенял антагонизиращ националистически мит”, който трябва да бъде „ревизиран и деконструиран”.
И рекоха, че и Възраждането подлежи на деконструкция, понеже ние сме си го изобретили, нафантазирали сме си го като „учредителен мит”. А Светата Българска Православна и Мъченическа Църква обявиха за „последната крепост на комунизма”…
И за да е картината пълна, нарекоха българските учени „тълпа” и „блато”, „феодални старци” и „бюджетни вампири от сталинско-брежневски тип”, „престъпници”, що „пият нашата бюджетна кръв”, поради което трябва „да се хванат за гушите”, а Българската академия на науките обявиха за „съветска измишльотина” и я осъдиха на бавна смърт и разпродажба, на разпарчетосване и разграбване.
Цялата тази „елитна” орда самовлюбени деканонизатори, демитологизатори, дегероизатори и деконструктори, тези мними експерти, мними реформатори и още по-мними политици, 20 години насърчават незнанието, толерират невежеството, овластяват бездарието, въздигат посредствеността, възнаграждават пошлотията, унижават хората на духа, гаврят се с историята, презират и мърсят нашите светци и първоучители, нашите апостоли и революционери, грабят душата народна, мишкуват в олтара на народната памет, хвърлят на поругание и присмех всеки, който знае и може, и го наричат „профан и варварин, тъмен балкански субект, низше създание, брутален и примитивен тип”.
Цялата тази глутница слуги, самопровъзгасили се за пророци, в продължение на 20 години, съзнателно, умишлено и целенасочено превърна просвещението и духовността в просяк, а обществото – в безмозъчно, чалгаризирано, опростачено, обезграмотено, безкнижно, безисторично, безпаметно, идиототърпимо същество, което се лесно води и кара като добитък някакъв, понеже „безкнижната душа в человеците е мъртво нещо”, казва Константин Преславски.
Тази глутница няма да празнува днес.
Защото 24 май е нейното отрицание. Не само като дата. Като същност.

Велислава Дърева
Хари
24 Май 2017 17:35
Мнения: 95
От: 0
Артур
24 Май 2017 12:37
Мнения: 159

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !

ЧЕСТИТО и на тебе, Гео!
БАЛЪКА
09 Юни 2017 23:04
Мнения: 15
От: Bulgaria
Днес се напих за първи път – с ром и бира, в компанията на една приятелка цветиНа, която се оказа бисексуална. Прииска ми се секс, та продължението последва в трио.

Да живеят Гейовцете!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БАЛЪКА
sluncho6
10 Юни 2017 09:00
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<

Да живеят Гейовцете!

Не се ли пише разделно - "гей овцете"?
von_Newmann
12 Юни 2017 16:26
Мнения: 3,182
От: Belgium
Другаре и Другарке,
Льо гранд кутсуз.
Gad’s Hill Place, Dickens’s ‘Little Kentish Freehold’ in Higham near Rochester will be open to visitors on the following dates:
Sunday 4th May
Saturday 31st May
Sunday 1st June
Saturday 5th July
Sunday 6th July
Saturday 2nd August
Sunday 3rd August
Sunday 7th September
Sunday 5th October


Мераклиите да стиковат познанията си с онези от реалното измерение, а не с всезнаещият тролски актив.Шофирах до там около час, за да ударя на камък, но това не е всичко.

Български и румънски цигани останали тъдява след як ТеКеЗеСерски труд в спомоществователството на резняци от Афгъснистан и Мароко са съсипали дълбоко възстановената къща на Дикенс и са изпосрали орталъка. Вони на заден парфюм от 3 километра.

Сори. Мишън/Импосибъл.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: von_Newmann
Simplified Solutions
12 Юни 2017 17:29
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Слънчо, не бях чела Велислава Дърева на 24 май. Благодаря ти!
von_Newmann
15 Юни 2017 12:16
Мнения: 3,182
От: Belgium
Денят започна. Тежък капиталистически ден.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: von_Newmann
von_Newmann
15 Юни 2017 12:33
Мнения: 3,182
От: Belgium
Гнила беззащитна капиталистическа сграда (фасилити) в очакване на мощна съветска ядрена ракета.



И двете картинки са щракнати тази сабахлен в 8 без 5 на 'КанЕри Варф', нахождащ се в лондонското сити до ряката Темза, в която плуват китове, както беше казал по-рано съучастник бгтопидиот.
фф
23 Юли 2017 22:54
Мнения: 55
От: Bulgaria
Днес прописах тук. Кой ли ще е тоз идиот дето ще ме докладва
Sofiaman
23 Юли 2017 23:45
Мнения: 1,199
От: Bulgaria
Вероятно ще е този, който често се чувства идиот.
von_Newmann
24 Юли 2017 00:34
Мнения: 3,182
От: Belgium
Точно си помислих, че това е пореден ник на фон Нюмън, някой от 1000-та + .. и работата се развали.

Преди година и нещо се разприказвахме с двама нашенци във форума. Говорихме за бира, за разни пъбове и ресторанти до Темза и ги поканих като домакин да ми гостуват гостуват на Canary Wharf и да ги почерпя където пожелаят.
Освен това им казах, че ако имат проблеми с придвижването, да ми кажат къде се намират, за да изпратя кола да ги вземе.
Изведнъж и двамата заявиха, че не са в Лондон, а в България ???!!!

Идвали са ВЕЧЕ трима души в офисите ми и знаят КОЙ пише.

von Newmann doesn't bite

Останалото са форумни уйдурми.
von_Newmann
24 Юли 2017 00:44
Мнения: 3,182
От: Belgium
Днес фотнах и едно растение в градината, на което тукашните викат burr и реално прилича на магарешки бодил, но ми казаха, че румънците го ядяли.

Sofiaman
25 Юли 2017 23:10
Мнения: 1,199
От: Bulgaria
Пример за силогизъм (по Йожен Йонеско, Носорогът): "Магарешкия бодил го ядат магаретата. Румънците ядат магарешки бодили. Следователно румънците са магарета."
Добави мнение   Мнения:876 « Предишна Страница 44 от 44 42 43 44