Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Атентатът в Брюксел показа пробойните в европейската сигурност
Добави мнение   Мнения:14 1
Drug
22 Мар 2016 21:14
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Drug
Матон
22 Мар 2016 22:13
Мнения: 125
От: Bulgaria
Оставка на тези ръководители на ЕС ! Да дойдат хора , водещи независима , европейска политика .
Тези не стават . Не само ЕС трябва да се спасява . Става въпрос за Европа въобще.
Писаници като тези в материала, показват колко далече от истината са тези, дето задават дневния ред. И що сме на този хал.
Doziris1
22 Мар 2016 22:24
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
Оставка на тези ръководители на ЕС ! Да дойдат хора , водещи независима , европейска политика .


Или най-добре танковете да дойдат

9101
23 Мар 2016 08:07
Мнения: 5,952
От: Bulgaria
Не в европейската сигурност, а в европейската политика.
Бай Драган
23 Мар 2016 08:21
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
Някой да чу УСА официален представител да прояви загриженост или някаква вина?
Nostradamus
23 Мар 2016 09:05
Мнения: 3,641
От: Bulgaria
Бай Драгане,

Айде сега пак некой друг ни с*а в гащите, а ? Да не би УСА да напълни Европа с неинтегриращ се боклук от колониите след войната, чието трето поколение сега се взривява с бомби и избива стотици хора ? "На крив *** вълната му крива", гласи народната поговорка... Тия скапани брюкселски зелки, воглаве с немската тъпа лелка, вкараха ЕС и цяла Европа в тоз тупик (задънена улица ), а сега се чудят, какво става и защо...

Ще има да патиме още дълго, и най-вече нашите деца и внуци, от тая тъпня и простотия !
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Nostradamus
Бай Драган
23 Мар 2016 10:06
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
Нострадаме,
спомняш ли си насоките /жалоните /които се спуснаха на НПО ? И нали знаеш кой им менторът ?
Та спомняш ли си загрижеността им към бежанците по границата ни още в самото начало., да ги пущаме свободно, от война бягали, не било хуманно да ги връщаме , оградата била незаконна .... Спомняш ли си ? Даже и без документи.
Кой им даде тези интифи ?
А сега виждаш ли как се изпокриха като пълшоци същите от НПО

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Бай Драган
В.Каменов
23 Мар 2016 11:41
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
„....Терористите се приспособиха", заяви експертът.”
При водената наивна политика в Европа за размиване на национализма в отделните европейски държави в интерес на някакво централизирано чиновническо управление от „Брюксел”,никак не им е било трудно на терористиете да се приспособят. От намалените средства за сигурност в отделните държави със сигурност се осигуряват средства за издръжка на огромния чиновнически апарат в ЕС,паразитите в който всъщност не носят никаква отговорност,за нищо свързано с проблемите на отделните държави. Чиновници в ЕК се занимават с производство на „директиви”,по всички въпроси.....Когато някой овладее /вербува,подкупи,рекетира и по др.п.начини / ръководството на ЕК,инфилтрира ЕП с полезните идиоти,нататък е лесно да се управлява цяла Европа. Вижте бездействието и неадекватните действия на ООН при умишлено предизвиканата от „някой” имигрантска вълна към Европа, престъпно определена от Ген.секретар на ООН,като „бежанска”. Самият Бан Ки мун изрази нагло надежда,правителствата да се справят с проблема?!? И за какво е този "Върховен комисариат за бежанците" към ООН,какво управляваше той щом самиятн ген.секретар обяви тази нелегално придвижваща се вълна за "бежанска"? Прилича на лоша комедия. Полезно е да се разсъждава,освен всичко, по-подробно кой и как замисли този план за овладяване на Европа и тогава може и да му светне по какъв начин /макар,той е очевиден и за учениците/ и защо се организира тази „бежанска” вълна към Европа преди изключително опасният за самата Европа пробутван TTIP. За никой здравомислещ нормален човек не е тайна,че TTIP цЕли два заека - икономическото поробване на Европа от ТНК на САЩ с определена „конспиративна цел” и прекъсване възможността на Европа за бъдещо икономическо сътрудничество с Русия,което е смъртната опасност за САЩ и още няколко съвсем известни техни съюзници в „конспиративната теория”. Затова и тези преговори са всъщност тайни,от ЕС участват само ангажираните полезни идиоти работещи против собствените си интереси,толкова са жалки и продажни представителите на този европейски политически елит на глупостта !
Дорис
23 Мар 2016 11:43
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
ПробоИни се казва, ама от мен да мине.
В.Каменов
23 Мар 2016 11:48
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
Бай Драган
“Някой да чу УСА официален представител да прояви загриженост или някаква вина?”

Съвсем уместен въпрос! А това,че ЕС дава някой да с**е в гащите му е показателно за лесното приспособяване на терористите изповядващи исляма,който е наричан за тези случаи „радикален”. Същите политически зелки явно спят дълбок сън и не взимат предвид известното за това кой създава ислямската религия и за какво се използва тя от създателите ѝ.....Подчинението в ислямската религия винаги е фанатизирано и радикално и им е записано,дори! По-фанатизирано и по-радикално,но много по-рафинирано и зловещо, е подчинението само в религията,която създава ислямската за да ѝ служи тя,като „преден отряд в организираните гадории по света. Честните вярващи в ислямската религия сигурно не могат да си представят колко гнусно са използвани и започват изказвания с глупотевините им,че това било „конспиративна теория” и пр. неграмотна „пледоария”. И ние сме си изпатили в края на XIV в. защото тове не е проумял един глупав български цар,подпомаган в глупостта му от също толкова глупавите управляващи ИРИ. Това е било отдавна,а схемата сега е същата! И управляващите старата схема са от същата котерия, паразитиращи скрито и с присъщата си подмолност под името „световна демокрация”,НСР и др.смехории. Ако нормалните хора продължават да спят толерантно,много скоро приютилите големият провал на Господ ще разградят и приютилите ги /конкретни действия вече се наблюдават/, което е същност на тази човеконенавистна религия и дори сами си признават,че те са такива и това е. Тези,които не могат да си представят,че такова нещо е възможно да се мисли и прави от хора явно не разбират,че фанатизираните радикалисти всъщност са зомбирани психопати /включително и с конкретна физическа манипулация/ и превъзпитанието им е невъзможно,а интеграцията абсурдна.
Бай Драган
23 Мар 2016 13:17
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
Каменов,
живея и пътувам в район населен с етнически турци. Имам приятели българи владеещи отлично турски. Гръцки студенти научават отлично български за 3-4 години. Арменци и евреи не можем да ги различим от нас.
Защо турчетата живеещи от рождение тук, 30-40 годишни не могат да оправят българския? А имат мотивация / учат и работят тук/. Виновен е ислямът, може би.
А ние говорим за адаптиране . Това е невъзможно. Не го ли разбраха!
emilbnk
23 Мар 2016 13:27
Мнения: 757
От: Bhutan
Бай Драган 23 Март 2016 13:17Точно казано.

И аз съм се чудил защо трето-четвърто поколение мюсюлмани във Франция и Белгия примерно си живеят в същите гета, говорят, приличат и се държат като араби от близкия изток. Не французи или белгийци.
hamer
23 Мар 2016 17:27
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
И все пак САЩ са основният виновник за т.н."демократични арабски пролети" - след тях разрухата, междуплеменните войни, религиозните войни и битките за власт на тези територии родиха огромния бежански поток, но в същото време разикализираха и тези потомци на емигранти от второ и трето поколение в Европа. Днес Европа е атакувана както отвън в резултат на "арабските пролети", така и отвътре от солидарните "европейски" граждани от арабски произход или мюсюлманско вероизповедание. И тази вътрешна заплаха засега е по-голяма, поради това, че европейските граждани с този произход имат познанията,средствата, контактите и възможностите да организират терористичните атаки. А на новопристигналите бежанци ще е нужно малко време, за да се включат тези от тях, които са дошли именно с тази цел... Както и да звучи, САЩ и подкрепящите ги европейски страни са в основата на това, което става. Волът рие, на гърба му пада.
В.Каменов
23 Мар 2016 17:29
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
Бай Драган
„А имат мотивация / учат и работят тук/. Виновен е ислямът, може би.”

Голямата маса от изповядващите ислямска религия може и да се адаптират,но не и да се интегрират. За това предразполага самата тяхна „книга”,която не толерира особено знанието. Няма тук място за подробности,но не трябва да се забравя,че Мохамед е „получил книгата”,която в общ смисъл означава ЧЕТИ. Чети,но Мохамед е неграмотен! Защо му дават да чете,като не може да чете? Неграмотен,но приет за пророк с елементарното внушение за прости хора,че знанието не е определящо. Когато Ислямът „нагазва” арабите,рязко се затормозява свободата при получаването на знание при тях,чието знание преди това е било на доста високо равнище. В Корана е забранено допълване и развитие на текста дори от водещи вярващи хора – заради житейска необходимост,примерно, понеже това било Божие слово и не можело да се променя. Това обуславя застой. Не ми е известна такава забрана за свещените книги на друга религия. Прилича на диктат,пълен със забрани,предназначен само за изпълнение. Иначе се знае кои пишат „тяхното” Божие слово и новата религия се обявява в Мека от ....равина на Мека Това се знае отлично и от БПЦ.
Добави мнение   Мнения:14 1