Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
СКРИТА 'РЕКЛАМА' НА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ И ТЕРОРИЗЪМ?
  Мнения:3 1
Zezo
05 Апр 2016 16:30
Мнения: 2,512
От: Egypt
Здравейте.
Имам въпрос касаещ евентуална скрита реклама и пропаганда на терористичната организация ДАЕШ/ИДИЛ във форума.

ДАЕШ‌/ИДИЛ беше обявена от ООН‌ за терористична през ноември 2015 г. когато съветът за сигурност на ООН прие резолюция, разрешаваща "всички необходими мерки" срещу джихадистката групировка "Ислямска държава" (ИДИЛ).

В приетия документ ИДИЛ е определена като "безпрецедентна световна заплаха за международния мир и сигурност" и Съветът за сигурност изразява своята решимост да "се бори с всички средства срещу тази заплаха".

От медиите научавам, че българското законодателство е в процес на промяна с цел законодателна защита в борбата с тероризма.

Моля Ви да прецените дали коментарите на ник рки непротиворечат на текстове от българското законодателство за борба с тероризма и на форумните правила. Начинът на коментиране а ник рки по темите засягащи войната в Сирия и ИДИЛ, подборът на думите, филтрирането на новините (помества САМО тези, които са благоприятни за ДАЕШ) ме навежда на мисълта, че това е някакъв вид планирана акция.

Публикуването на снимка на ликуващи терористи, които преди минути са свалили самолет на армия, воюваща срещу тази терористична организация, е особено обезпокоително. Такива фотогрфии не се публикуват в прайм-стрийм медиите, което означава, че коментиращият специално е търсил пропагандни материали рекламиращи ДАЕШ и нейните членове САМО в положителна светлина.

Оставям на Вас да прецените какви действия да предприемете.

Линк към коментарите:
http://www.segabg.com/user_repl.php?id=30974

П.С. Коментарите са от днес, в темата 'Войната в Сирия - том 2', но коментарите от днес не са прецедент. В подкрепа на това твърдение мога да представя и линк ове към коментари с подобен контекст от ник рки от предишни периоди.

П.П.С. Попаднах случайно на едно мнение на колегата kasapina от 31 март т..г
rki
31 Мар 2016 19:09

Нямаш ли някакви притеснения, че може случайно да ти потърсят отговорност за пропаганда на радикален човеконенавистен ислям?


http://www.segabg.com/replies.php?id=266354&p=62

Още коментари в същия стил на ник rki http://www.segabg.com/replies.php?id=266354&p=61

Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: Zezo
Simplified Solutions
07 Апр 2016 15:57
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Sybil, не Ви ли се струва, че участието на ник rki е класическо тролене?
ВорошиловскиСтрелец
10 Апр 2016 11:45
Мнения: 3,032
От: Armenia
"Донасяте" ли? Добре, добре! Как бързо и лесно се осмисля деня и на сърцето става ведро и леко. Хвалю и поздравляю!
  Мнения:3 1