Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Да зарадваме Манрико! Да открием тема за ЙЕЛОУСТОУН!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:226 Предишна Страница 3 от 12 1 2 3 4 5 Следваща »
sluncho6
28 Апр 2016 07:21
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Брей кинг нюззз,

(Чикпокс Нюз)

Група от четирима рейнджъри обезопасява 17 джихадисти!

Четирима рейнджъри приспали и натоварили две черни мечки, които често навлизали в туристическата зона
и безпокоели нощно врееме туристите в местността Шенандоа - Апалачите. Мечките претърсвали багажите оставени отстрани на коли и палатки
в търсене на бира, с която били свикнали. Пробивали с нокът кена и изпивали всичко докато пакета свършел (12-24.). След няколко такива пиянства
било решено да бъдат въдворени в Йелоустоун, за да не се върнат пак в предишните места. Трима от рейнджърите слезли от камиона с клетките и
били готови да пуснат на свобода мечките, когато забелязали нещо необикновено - 17 джихадисти загърнати в черни халати копаели дупка между юрските отложения Йеллоу и Стоун. През халатите рейнджърите успели да различат двуетажни и триетажни джихадистки пояси. Бързо съобразили, че джихадистите искат да се самовзривят в изкопаната дупка и да предизвикат вулкан, който да унищожи омразните им щати. Смелите рейнджъри без колебание освободили мечките и натирили уморените от пътя животни към джихадистите. Някой от тях уплашен задействал устройството и в следващия момент 15 от другите пояси детонирали. Взривната вълна отхвърлила и оглушила горките мечки, които сега се намират в местната болница за гризли и им се пригаждат слухови апарати, закупени с доброволни дарения. Рейнджърите също пострадали, но се отървали с неопасни за живота наранявания. Един от джихадистите, идернтифициран като Реджеб Алиев от Кирдалии, оживял, тъй като бил в храстите наблизо по някаква нужда. . Когато видял как другарите му се превърнали в йеллоу, почти направил самопризнания, че само искали да наплашат туристите и да разбият по този начин американската икономика.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: sluncho6
Banshee
28 Апр 2016 19:01
Мнения: 8,236
От: Bulgaria
Вчера, годишнината от Чернобилската катастрофа, другарите проявиха единодушно коравосърдечие за съдбата на българските деца, пожертвани от комунистите преди 30 години, за да угодят на господарите си в Москва.

Не мога да ви оставя да го тълкувате, като коравосърдечие, просто тези бледи и леко фосфоресциращи от радиация ифигении са видимо нереални. И неуместни - на фона на истинската трагедия в Припят. Но, така е с фолклора - след още толкова луни и ще са добили плътност.
Туткалчев
07 Май 2016 01:48
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Положението се найелоустоунчва!
Южные территории США проваливаются: куски мантии Земли отрываются от тектонической плиты, вызывая землетрясения на юго-востоке страны

Юго-восточная территория США пострадала от множества непонятных и странных подземных толчков. Недавно землетрясение магнитудой 5,8 балла имело место вблизи города Минерал в штате Вирджиния. Ученые были сбиты с толку, считая, что эти районы должны быть сейсмически спокойными, потому что находятся внутри Северо-Американской плиты вдали от границ плит, где обычно и происходят землетрясения. Теперь сейсмологи считают, что землетрясения вызваны кусками земной мантии, которые оторвались от плиты и рухнули вглубь планеты. По словам исследователей, куски мантии, скорее всего, представляют собой часть разлома под плитой, и возникли они, как минимум, 65 миллионов лет назад.

http://tezars.ru/novosti/nauka/yuzhnye-territorii-ssha-provalivayutsja-.html
sluncho6
07 Май 2016 05:10
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Тути, ти стана бетер онзи - америката с цифричките. Мани, не говори таквизи неща. ‌Нищо не се найелоустончва, щото е бащш от другата страна на жлътия камик. Е, и аз да речем вирея отгоре и, не само грея. Ся, да те открехна, братчето е прохфесор по землетрясенията и цунамите (единствения ни специалист по последните в РБ) и с него си говорим с часове за йелоустонят и другите космодизастри.
sluncho6
07 Май 2016 05:10
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Тути, ти стана бетер онзи - америката с цифричките. Мани, не говори таквизи неща. ‌Нищо не се найелоустончва, щото е бащш от другата страна на жлътия камик. Е, и аз да речем вирея отгоре и, не само грея. Ся, да те открехна, братчето е прохфесор по землетрясенията и цунамите (единствения ни специалист по последните в РБ) и с него си говорим с часове за йелоустонят и другите космодизастри. Напоследък се е специализирал именно по дизастрите и много го търсят по талавизиите там. Та, нека засега да успокоим нещата, а като имам повшко тайм, ще пусна една научнопопулярна йеллоустонштина. Има там дейсително неща да ни страхуват и спокойстват. Напоследък откриха,че огнището има две хоризонтални камери една над дрруга - горната камера всяка година изяжда по няколко инча нагоре,и само няколко километра остават до повърхността..
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sluncho6
Уилт
07 Май 2016 08:18
Мнения: 6,053
От: Bulgaria
Напоследък откриха,че огнището има две хоризонтални камери една над дрруга - горната камера всяка година изяжда по няколко инча нагоре,и само няколко километра остават до повърхността..


Ха така!
Дай малко надежда.
Туткалчев
07 Май 2016 11:39
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Ха така!
Дай малко надежда.

Ама недей вярва на тез лакърдии, челеби!
Това са попълзновения на Батюшката, щото в Матушката пармезанът свърши и хората мрат като мухи от глад.
Не се поддавай на Жужовата пропаганда!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Туткалчев
Incognito
07 Май 2016 13:53
Мнения: 1,919
От: France
горната камера всяка година изяжда по няколко инча нагоре,и само няколко километра остават до повърхността.

За хиляда години ще изяде цели сто метра. Каква надежда, бе!

Нейсе, да попитам: зарадвахте ли Манрико? Нещо твърде самотен ми се види в радостта си...
Туткалчев
16 Май 2016 15:14
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Специално за Манрико вълнуваща новина, почти затъмняваща Йелоустоун:
Америке предсказали гибель

..........
Американский провидец доктор Линдси предсказывал в 1960-х годах прошлого столетия о гигантской «судороге», которая прокатится по всей территории США. И первым штатом-жертвой станет Калифорния — она развалится аккурат по трансформному разлому Сан-Андреас длиной 1300 километров, который проходит между североамериканской и тихоокеанской тектоническими плитами. При этом юго-западный кусок постепенно погрузится в пучину океана. От США останутся только несколько островов. В свою очередь, это землетрясение вызовет цунами с волнами в 50 метров, которые поглотят прибрежные города. Но это только часть предсказаний доктора Линдси: примечательно, что, как только он начал озвучивать свои страшные картинки, которые видел сквозь время и пространство, спецслужбы тут же заткнули ему рот, а сами видения засекретили «во избежание паники среди населения».

[И още много пророчества още от библейски времена! ]
http://svpressa.ru/post/article/105118/?rptrptspreselena14051620
emo1971
16 Май 2016 16:10
Мнения: 6,620
От: Bulgaria
Земната кора ни се струва твърда, но помня смътно чел съм някъде, че всъщност по свойства много повече се доближава до течност, вярно с наистина много сериозен вискозитет,.. ама течност все пак... За течностите пък доколкото ми е известно, може да се каже без да се сгреши, че имат свойството да пренасят вълнови движения барабар естествено с тяхната енергия. А при вълновите движения при определени условия, възниква т.нар. резонанс. Понякога той може и да е полезен наистина, ама в повечето случаи... ... получава се мазало. Изобщо май няма да има нужда както я карат в САЩ, някой да върши нещо подобно (от 38-та секунда нататък): Натисни тук... Идиотите сами блъскат по шистите като обсебени диваци. Цял Свят ще вземат повлекат със себе си в пъкъла накрая, ако продължават тъй и събудят Йелоустоун-а... Добре, че цените на въглеводородите поспаднаха леко, та и алчните дебили спряха суицида, ама когато пак се вдигнат...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: emo1971
kaily
17 Май 2016 11:24
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Появившийся в конце сентября разлом на ранчо в штате Вайоминг в США за месяц достиг в длину приблизительно 680 метров. Его ширина составляет порядка 46 метров и продолжает увеличиваться.

https://tjournal.ru/p/wyoming-crack
Намира се на 200 мили от Йелоустоун.
Туткалчев
17 Май 2016 12:21
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Кайле, това са попълзновения на рашистите!
Изкопали са ги тайно с багер нощем.
Incognito
17 Май 2016 12:29
Мнения: 1,919
От: France
Че те такива обломи стават всяка година на Балчик и Албена. Я гледай:

Туткалчев
17 Май 2016 12:38
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Ти разлика между свлачище и разлом правиш ли?
Incognito
17 Май 2016 12:41
Мнения: 1,919
От: France
Не.

ПП А понеже все пак целта е да зарадваме Манрико, то кое от двете е по-радостно за него?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Incognito
Туткалчев
17 Май 2016 13:17
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Ами има разлика!
Що се отнася до Манрико, всяко споменаване на Йелоустоун е неимоверна радост за него.
Manrico
17 Май 2016 13:21
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Чак радост не е. Но ме забавлява много. Както съм споменавал много пъти, не само Йелоустоун а всички надежди на ватниците и ватофилите, че съвсем скоро нещо много лошо ще се случи на ЕС, САЩ, НАТО и Евровизия, дали ще е вулкан, дали ще е остъкляване с ядрени ракети, дали ще е срив на долара до 70 за рубла и какво ли още не. Йелоустоун е само пример и нарицателно за всички тези надежди, така напоително струещи от ватните сайтове, а препечатвани често с упование и в този форум.
Туткалчев
17 Май 2016 13:33
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Йелоустоун е само пример и нарицателно за всички тези надежди

Е, значи, прав съм!
Харесва ти да се споменава Йелоустоун.
А ние сме добри хора и често ще ти носим радост и забавление. }
Даскал Цеко
17 Май 2016 19:46
Мнения: 7,537
От: Tuvalu
Йелоустоун е само пример и нарицателно за всички тези надежди

Пак да напомня и за десанта в Поморие. Татктически погледнато, десантът даже би трябвало да предхожда Йелоустоун, тъй че като гръмне вулканът и настъпи суматоха, наш'те вече да са си по места.
котарак
17 Май 2016 20:19
Мнения: 4,526
От: Bulgaria
Туткалчев
27 Апр 2016 16:38
Мнения: 19,553
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
най-силното известно изригване на т.нар. Супер вулкани е преди 74 000 Тоба.

Най-силното вулканическо изригване е сибирският вулканичен потоп, известен още като Сибирските капани, протекъл преди ок. 252 млн. години, при който са загинали 95% от всички живи същества на Земята.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Сибирские_траппы


От същия линк:
Именно за это породу и назвали «трапп», что происходит от шведского trape — «лестница»


Не са "капани". По скоро са "Стъпала".Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: котарак
Добави мнение   Мнения:226 Предишна Страница 3 от 12 1 2 3 4 5 Следваща »