Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
При тероризъм армията и МВР ще действат като при война
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:25 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Чок觧
04 Юни 2016 13:37
Мнения: 7,337
От: Israel
Ако реагират на терористичен акт така , както са реагирали в Ботунец тия плондери ...
SvSophia
04 Юни 2016 15:16
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
Нарича се "Утопия" ....

Тукашното и сегашното е антиутопия.
Dodger
04 Юни 2016 15:53
Мнения: 2,881
От: Bosnia and Herzegovina
Армия няма и няма как да действа, а полицията не действа, тя се организира само като й орежат придобивките за пенсии и за отпуск.
В останалото време е в далавера и схеми за финансиране я със сутеньори, я с наркопласьори, я с местния цигански тартор.
Събитията в Ботунец от последните няколко дни са показателни.
SINDBAD
05 Юни 2016 15:01
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
ееееех, че бавно се пипа в българия!!!! Вчера стари новини, сега се тутаме с разпореждане от Брюкселя..Леля ви Кристалина още на 24 марти пусна интифата-
Малко по-малко свобода срещу повече сигурност. Това е посоката, в която трябва да вървим в Европа, настоя в ексклузивно интервю пред Bulgaria ON AIR еврокомисарят ни Кристалина Георгиева

"Светът се промени. Рисковете са по-големи, шоковете са по-чести", подчерта тя. "Това е в резултат на екстремизма, който последните години доведе до една много необичайна ситуация в света, където на много голяма територия има воюващи, за които това да станат правителство, да бъдат признати от света, въобще не е важно - Боко Харам, Ал Кайда, Ал Шабаб и през последните години "Ислямска държава“. Никой от тях не иска да дойде тук в Брюксел като официално правителство и да имат признание, а това създава територия за една необичайна жестокост", посочи Георгиева.

"Аз бях в САЩ, когато там през 2001 година изпитаха ужаса на терора и видях как в продължение на няколко месеца страната започна да се променя. Това на нас също ни предстои в Европа", категорична е тя.

"Американците построиха в обществото си способност да приемат, че има малко ограничаване на свободите срещу много по-голяма сигурност. И второ - да го приемат като отговорност на всички хора. Там постоянно се напомня да имат внимание към опасността. В Европа ние все още малко изоставаме в това отношение", допълни еврокомисарят ни.

Кристалина Георгиева посочи, че можем да имаме и свобода и сигурност, стига те добре да бъдат стиковани, да имаме яснота къде е територията на свободата и как ние я пазим. Тя даде пример с Израел.

"Те не са продали ценностите си, не са ги зарязали, това е демократична страна, но с много повече обществена дисциплина, когато става въпрос за сигурност", смята тя.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2016-03-24/kristalina-georgieva-pred-bulgaria-on-air-poveche-sigurnost-po-malko-svoboda



какво повече да коментира човек-мечтата ИМ е точно това...
Добави мнение   Мнения:25 Предишна Страница 2 от 2 1 2