Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Има ли модератор във форума?
  Мнения:2 1
AST_K
06 Юли 2016 23:30
Мнения: 74
От: Bulgaria
"Постинги с обидно съдържание ще бъдат премахвани, а публикувалите ги – санкционирани. Това включва както обиди към други потребители, така и към публични и политически фигури, фирми, граждани. Същото се отнася и до мнения с етническа, расова, религиозна или друга форма на нетолерантност и използващи език на омразата. "

Защо модераторът не взе отношение към мненията в Горещи новини http://www.segabg.com/article.php?id=812041, които фрапиращо нарушават т.1 от правилата на форума?
С пълното съзнание, че нарушавам т. 3 от обновените правила /10.08.2015г./ поставям въпроса за обективността на модератора и двойните стандарти. Прекрасно разбирам, че физически не може едно и също лице да осъществява 24 часов контрол над форума и има делегиране на права при изпълнения на тази функция. Но нека това делегиране да не е към лице с определени политически пристрастия, което толерира точно определена политическа линия и си позволява избирателно неизпълнение на правилата на форума! Надявам се редакцията на в. Сега да вземе съответните мерки.
sybil
07 Юли 2016 02:58
Мнения: 979
От: Bulgaria
Форумът има един модератор. Сигнализирайте за конкретни нарушения, подобни нападки не се толерират!
  Мнения:2 1