Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Как е създаден плажният дрескод
Добави мнение   Мнения:8 1
ОБЛАК
02 Сеп 2016 20:44
Мнения: 1,029
От: Bulgaria
Малка корекция :

БУРКИНИТЕ НЕ СА ИСЛЯМ. БУРКИНИТЕ СА УАХАБИЗЪМ !

А сега разсъждавайте от тази гледна точка. Затова в Магреба ги няма.
Damage_case
02 Сеп 2016 23:36
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
" Около 1720 г. град Скарбъро (Scarborough) в Йоркшир става първият морски курорт с плаж. Към края на века градовете Брайтън и Брадфорд поемат щафетата и под насърчителните грижи на бъдещия крал Джордж IV стават средища за фриволност и хедонизъм и се превръщат в едни от все още най-значимите английски морски курорти."

Природните дадености на Брадфорт за морски курорт са малко по-лоши от тези на Пазарджик. Не знам как е хрумнала подобна щуротия на автора, но ако и в събирането на другите сведения е проявил подобно старание, се е получил голям батак. За който има сили да го дочете, де.
Гладиатор
03 Сеп 2016 01:06
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Какво значи дрескот и секуларна. И трябва ли да знаем чужди езици и да се мъчим да разгадаваме такива чудновати думи, заради умствените обременености (комплексите) на писателя, който не ползва родния си език, а заменя съществуващи български думи с чуждици, умъртвявайки думите ни, и заменяйки ги с чуждици.
duzov
03 Сеп 2016 07:45
Мнения: 9,106
От: Bulgaria
Гладиатор 03 Септември 2016 01:06

toly
03 Сеп 2016 11:31
Мнения: 4,974
От: Bulgaria
Ако съм нудист нямам работа на обикновения плаж. Същото трябва да бъде и отношението към буркините. И още нещо. Как и по каква причина една арабска кифла може на плажа да си показва лицето в буркини , а по улиците не може да го показава и затова носи бурка?
Herr_Vasko
03 Сеп 2016 21:06
Мнения: 2,184
От: Denmark
Първо на колегата от форума- буркините са 101% ислям.И да знаеш няма ислямизъм, умерен ислям, радикален ислям и пр.-има само ислям.Примитивна религия, според Мустафа Кемал Ататюрк, религия на един аморален бедуин, един вонящ труп, който с вонята си заплашва да убие всичко около себе си. Цитирам по памет.
До афтора-не се опитвай да правиш аналогии между викторианска Англия и тези , не знам как да ги нарека,само помисли какво е дала Англия на света и какво тези...
Нищо не са дали, нула, зеро, на геврека дупката.И всичките приказки за разни там арабски цифри и лекари са ала- бала, това са остаъци от цивилизацията , която те са разрушили и претопили, след което всичко е потънало в мрак и мръсотия.Единствения принос към египетската цивилизация на арабите-мюсюлмани е, че са откраднали плочите от обшивката на пирамидите.Това е.
Дрескод, ха-ха.Техния дрескод е непроменен от 1400 години.Там живеят и ментално.И сега искат да ни развалят гледката и по плажовете , да ни развяват чаршафи.Те не искат да се наслаждават на слънцето и водата. Няма как с тази униформа.Искат да ни демонстрират , че са по-силни и ни налагат техните примитивни правила и норми.
Да, афторе, нищо не си написал.Сори.
The Bulgarian Lion
04 Сеп 2016 01:41
Мнения: 13,869
От: Antarctica
В морето всеки да се къпе както иска. С дрехи, без дрехи, бански , без бански, с буркини и прочие.
Това не е важно.
Mrx++
04 Сеп 2016 08:04
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Основна причина за внезапно породения и бързо растящ интерес към морето и морския бряг е модната по онова време идея за climato therapy.
да бе как ни лъжеха, че като се печем на плажа било здравословно. И народонаселението се печеше по цял ден. И сега пълно с кожни заболявания и с рак на кожата.
Инак най-добрият дрескод е дибидюс голи.
Добави мнение   Мнения:8 1