Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Според МВР противниците на Ердоган сами се експулсирали
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:24 Предишна Страница 2 от 2 1 2
SvSophia
20 Окт 2016 06:25
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
В десетилетията на демократичните времена пъвото нещо, което взе да се губи, беше формалната логика. Та да попитам невинно, наивно и глупаво:
1. На какво основание десетки хиляди незаконни нарушители на българската държавна граница необезпокоявано биват допускани, настанявани, обгрижвани, хранени, жилищноснабдявани, образовани и здравеопазвани на територията на Република България, всичкото това подсигурено с тайничко постановленийце на изпълнителната власт на същата тази република? На фона на ненастанявани, необгрижвани, необразовани, нежилищноснабдявани, нездравеопазвани граждани и данъкоплатци на същата тази република?
2. На какво основание шепица хора, търсещи закрила от разпасал се анадолски сатрап, за втори път са натиквани обратно в ръцете на този сатрап от изпълнителната власт на същата тази република? Представяте ли си каква заплаха трябва да висне над нечия - просветена в случая - глава, за да е принудена да търси убежище именно в същата тази република? Тях що не ги допуснаха, настаниха, обгрижиха, здравеопазиха и жилищноснабдиха? При това са били с редовни документи за разлика от десетките хиляди по т. 1?
SvSophia
20 Окт 2016 06:27
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
Де сте БХКайци, амнестиинтернешълци, цони, асанчовци, глишевци, иветки, сугаревци, мИтодиевци?
Кво речи по въпроса Евгениййй Михайлов, питам аз? Написа ли донос по въпроса и до коя международна институция?
Banshee
20 Окт 2016 10:03
Мнения: 8,236
От: Bulgaria
нали с жужака са първи дружки веке,

То и наш Боко си мисли, че е първа дружка с Ердо. Всъщност онзи му е шеф.
Добави мнение   Мнения:24 Предишна Страница 2 от 2 1 2