Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Плевнелиев: Можех, но не исках да назнача служебен кабинет
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:290 « Предишна Страница 11 от 15 9 10 11 12 13 Следваща »
Дорис
12 Яну 2017 12:51
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Така че това не е съд - а измислена театрална постановка.


Впрочем всички театрални постановки са измислени. Това в съда е обикновен фашизъм. Нет на них Георгия Димитрова. Милошевич беше такъв - умряха го. За това дори Гьоринг не беше достатъчно нагъл.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Дорис
aldycrown
12 Яну 2017 12:51
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
ТУЙ със спокоен и ясен тон да обЯсни като как има НЕЗАКОННА къща на държавна земя до самия морски бряг. "Дребно" или не, за това газене на Закона досега не сме получили никакво обяснение...
Джиджи
12 Яну 2017 12:53
Мнения: 12,855
От: Bulgaria
Тази ми постановка, не е означава нищо подобно. Просто става дума за 27 години бездарност и некадърност на едни и същи да мотивират напъните си да "управляват".


Ни съ измъквай с оПщи приказки по килифарски.

Току-що рече, че корупцията в България се дължи на комунизЪма и Русия.

Прочети добре собствения си постинг и вникни в това, което си написала, плийз.
Асол
12 Яну 2017 12:53
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Току-що рече,


Значи имаш проблеми с разбирането на текст. ОчевАдно само на теб не ти е станало ясно
Н16
12 Яну 2017 12:57
Мнения: 8,441
От: 0
сър Джон: Омразата към Америка, насаждана и отглеждана 45 години, се използва не толкова срещу Америка, колкото непряко срещу ЕС, защото някои все още се притесняват открито да се обяват за излизането ни оттам. Те не казват в чий интерес е това и къде ще отидем после - в свят, който за добро или за лошо, е разделен на блокове. Всъщност това е другата кауза, но премълчавана или изразявана под сурдинка. Понеже темата е за Плевнелиев, той е пример на безогледна и мръсна атака не заради няколкото си медийни издънки, а именно заради позициите си. Такъв мощен фронт с такъв мръсен език не се организира спонтанно.
Едва ли, 45 години - по цял свят. Трябва да питаме арабите, какво им е мнението относно американците. И ако им попаднат американски наемници - дали ги взимат в плен. Или ги пращат директно - към аллаха. От много любов към Америка ще да е.
Но има и друго. За никакви омрази и любови към Америка не може и да става дума. А за явното несъгласие, на хората по цял свят - с политиката и действията на една част от американския "елит", докарал положението - въз основа на цялата американска политика след 1945 г. - до днешно време.
И също - американския народ (предполагам) също е манипулиран и натискан - от същия тоя, "американски" елит. За постигане на своите си, печалбарски цели.
Don
12 Яну 2017 12:57
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

От снощи двете мои фаворитки имат няколко блестящи гастрола и взеха да обикалят в тръс вестибюла на сърцето ми - амен-амен ще вземат да се настъпват по налъмите.
Н16
12 Яну 2017 13:00
Мнения: 8,441
От: 0
Моята позиция е ясна – не искам България да бъде върната във времето на Берлинския конгрес. Какво се случи там – събраха се велики сили и се разбраха за сфери на влияние в периферията.
Обаче там има и друго нещо интересно. Преди тоя Берлински конгрес - е имало и Сан- Стефанския мирен договор. A преди това - руско-турската война за освобождение на България от Османската империя.

За коя минала война става дума - при такова едно изказване - в която да е участвала и България?
Mladya hqsh
12 Яну 2017 13:01
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
комунизЪма (каквото и да означава това!) и на Русия – щом Христо създава партия, за да се бори с тях!

И защо, когато имаше власт не се пребори с тях?
Измислящ си теза и я оборваш. Браво!
Джиджи
12 Яну 2017 13:03
Мнения: 12,855
От: Bulgaria
Doziris1, 12 Яну 2017 12:41
Самата партия е родена с американски пари. Логично е да предположим, че даващите ще искат нещо в замяна. На мен това ми е достатъчно.

Тва пак ли партенка от Блиц?

И пак предположение, и пак презумпция (което е едно и също!).

На мен пък са ми достатъчни целите, които си поставя тази партия, заради което й давам кредит на доверие. Паживьом, увидим!

Нали не бърка нито в твоя, нито в моя джоб?! Нито пък в държавния бюджет!!!
Bacho Кольо
12 Яну 2017 13:04
Мнения: 24,761
От: Bulgaria
Христо Иванов ми напомня за ранния Филип Димитров.
И той като него, крие безличието си зад брада.
Има известен прогрес, обаче, ще трябва да го признаем. Завършените изречения с що годе ясен смисъл при Иванов са с 10-15 процентни пункта повече. При Ф. Димитров този показател беше към 20 %
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Bacho Кольо
Н16
12 Яну 2017 13:06
Мнения: 8,441
От: 0
А бе да попитам - Путин не беше ли посочен от Елцин?
Беше. И с това приликите свършват.
Само че, ако погледнем по резултатите.. следващите години нямаха нищо общо с управлението на Елцин. И лека -полека, Русия се възстанови от привидния нокаут, в който беше изпратена при Горбачов и Елцин. И то не защото "американците" не са искали да я унищожат съвсем. Не са им стигнали силите. Желание е имало - и има.
Doziris1
12 Яну 2017 13:07
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
Нали не бърка нито в твоя, нито в моя джоб?! Нито пък в държавния бюджет!!!


Ми той и Ердоган не ми бърка в джоба. Значи е полезен за България! Вива ДОСТ!



Тва пак ли партенка от Блиц?


За какво е изхарчил Ицето парите на "АзБ"? Пуканки и кола?

(снимка: натиснете тук)
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Doziris1
aldycrown
12 Яну 2017 13:08
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
Плевнелиев решително разделяше нацията
Държавният глава беше последователен в това да бъде президент на Борисов


http://www.segabg.com/article.php?id=829341

Роден, за да служи

козуначената_кифла
12 Яну 2017 13:08
Мнения: 2,624
От: Antarctica
Ти, чуждопоклоннико можеше много неща да направиш за 5 години, а реално само ни излагаш и злепоставяш пред света.
Firmin
12 Яну 2017 13:08
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Преди тоя Берлински конгрес - е имало и Сан- Стефанския мирен договор.


Абе, то е имало и Лондонско и Райхщадско споразумения, че и тайна конвенция от Будапеща, ама нашият отде да ги знай тия. За клиширания му семпъл мозък тайна глубокая ест.
Simplified Solutions
12 Яну 2017 13:10
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Главното В ме притеснява. Колкото до каузата, може да е пердута, но колко други каузи виждате в тази среда на отричане на всичко и подигравка с всичко? Внушението, че всеки, който е против влиянието на сегашния режим на Русия, е слуга на Америка? Омразата към Америка, насаждана и отглеждана 45 години, се използва не толкова срещу Америка, колкото непряко срещу ЕС, защото някои все още се притесняват открито да се обяват за излизането ни оттам. Те не казват в чий интерес е това и къде ще отидем после - в свят, който за добро или за лошо, е разделен на блокове. Всъщност това е другата кауза, но премълчавана или изразявана под сурдинка. Понеже темата е за Плевнелиев, той е пример на безогледна и мръсна атака не заради няколкото си медийни издънк
По реда на тези плитки манипулации и откровени лъжи:

Влиянието на Щатите е опряло в границите на Русия, а не обратното. Включително и с тежко въоръжение.

Омраза към Америка не е насаждана, включително и към Щатите. Иначе нямаше да са ни пълни библиотеките с преводна литература, издадена през онези 45 години, нямаше да сте чували за Гершуин или Туайла Тарп, за Бени Гудман, Луис Армстронг, Глен Милър, за Ела и Били... да не изброявам, за Universal Studios, United Artists и MGM, за гигантите от науката, за гигантите от индустрията, за язовира Хувър, за красотите на Йелоустоун, ако щете, за какво ли още нямаше да сте чували.
Политическото противопоставяне е друго нещо.

"Колкото непряко срещу ЕС" не върши работа - пряко срещу съсипването на първоначалната прекрасна идея за Европа на нациите, срещу превръщането на ЕС в сателит на Щатите и политически инструмент, върхушката на който работи срещу интересите на народите от ЕС и особено срещу интереса им от добри отношения с Русия. Европа от Лисабон до Владивосток уплаши Щатите и те разделиха света на блокове. Отново.

А Плевнелиев не е акумулирал омраза. Предизвика отвращение и присмехът е израз на това отвращение.




Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Simplified Solutions
Zmeja
12 Яну 2017 13:10
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Единствено костоваците от ДСБ, грантаджийската мърша и соросоидния боклук пригласят и квичат от възторг и умиление по това овластено чучело
Костадинке, Костадинке, просто не подозираш колко си точна!
Н16
12 Яну 2017 13:11
Мнения: 8,441
От: 0
Единствено костоваците от ДСБ, грантаджийската мърша и соросоидния боклук пригласят и квичат от възторг и умиление по това овластено чучело.
Значи има разни интересни неща, които не знаем. Какви са те - може да се разбере само след обширно разследване.
atlantis
12 Яну 2017 13:12
Мнения: 16,163
От: Bulgaria
котарак: Президентът Плевнелиев, както обикновено, е болезнено прав във всичко, казано от него.
Напротив. Всичко казано от него - е най-малкото, лъжа и измама


Това котарака го знае отлично. Но когато всички са наопаки той задължително е на терсене.

Всичките социологически проучвания поръчани от самите заинтересовани, а не тези които ни пробутват на нас, са давали от 5-9% подкрепа за Плевнелиев. Ми, че кой луд, ще го предложи втори път? ГЕРБ трябва да са били много силно притиснати от същите проучвания за да турят на тезгяха ЦеЦа. Единствената им надежда е била да забалбичкат хората с дитирамби за Мамата и председателката на "любимия" парламент. Пак тези проучвания не дадоха шанс самата тя да си повярва, че ще стане президент и това се усети от електорята. Същите тези проучвания накараха Баце да се изсули като минпред, а не като шеф на партията си. Сега преповтарят сценария от по-предишните избори, където не без любезното съдействие на Плевнелиев се опитаха да се промъкнат в парламента, така както промъкнаха него самия за президент. С констинбродската печатница, ама им я разбиха преди да са заквасили всички общини. Сега като ги гледам какви са се наперили и накокържили, май са си направили нова печатница, та затова разришкаха този парламент и това правителство на което трябваше да ходят по гайдата. Па и да делят пАре.
Zmeja
12 Яну 2017 13:13
Мнения: 35,948
От: Bulgaria

"Къде е батко?"
Добави мнение   Мнения:290 « Предишна Страница 11 от 15 9 10 11 12 13 Следваща »