Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ще дойде време и за квота "травестит"
Добави мнение   Мнения:16 1
ЗЛАТИЯ
13 Фев 2017 20:03
Мнения: 7,057
От: Bulgaria
Ламбовски
щурчо
13 Фев 2017 20:07
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
По дефиниция либералисти са тиа с уевите убеждения...
генек
13 Фев 2017 20:45
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Стигнах до твърдението, че политическата коректност най-високо постижение... И си спестих демагогията за върха на цивилизацията: либерастия и други -астии...
---------------
Сайтът на Генек
sim4o
13 Фев 2017 21:06
Мнения: 8,463
От: Bulgaria
Прозвуча като гавра - да наслагаш в една синонимична редичка "политическа коректност", "либерализъм" и "беззаконие".
Ми да сме конкретни - ето за ЮАР -'страната на победилата толерантност" :

.."в Международный суд в Гааге был подан уголовный иск от имени проживающих в ЮАР буров-африканеров против правительства ЮАР и правящей там партии Африканский национальный конгресс. Истец обвиняет негритянских правителей своей страны в целенаправленном геноциде против белокожих в ЮАР, который особенно вопиюще проявляется по отношению к бурам-африканерам, составляющим большинство европейского населения страны.

… с момента прихода к власти Африканского национального конгресса в 1994 году по сей день в стране погибли около 200 тыс. человек, среди которых более 50 тыс. – белые…

Мировые СМИ стараются избегать обсуждения темы вытеснения из ЮАР и физического истребления белых. Легко убедиться в том, что вполне образованные люди в Европе и США никогда не слышали о том, что свыше миллиона белых были вынуждены покинуть ЮАР за последние 18 лет и что десятки тысяч людей были там зверски убиты по причине их принадлежности к белой расе.

Иск был передан суду в Гааге известным адвокатом и правозащитником из Претории Полом Крюгером от имени множества различных организаций, представляющих интересы африканеров. На родине Крюгер возглавляет Избирательную комиссию буров. Он отмечает в беседе с нами, что политкорректность на Западе вошла в прямое противоречие со свободой слова: «Мы приехали в Гаагу с фактами и доказательствами чудовищных злодеяний, совершаемых в ЮАР против африканеров. Вместо того чтобы обсуждать факты, люди обычно избирают страусиный подход и прячут голову в песок. Они считают, что расизм и геноцид могут совершаться только белыми против других групп населения, а обратный сценарий они не готовы воспринимать всерьёз».
aver4e
13 Фев 2017 21:19
Мнения: 12,201
От: Bulgaria
"Искам следващия комисар от България да е жена, имаме достатъчно момчета тук." шегуваше се Юнкер
"Ама, разбира се, и ние имаме момчета" - шегуваше се Радев
Ламбовски
Хр_Атанасов
13 Фев 2017 21:36
Мнения: 992
От: Bulgaria
Ще дойде време и за квота "травестит"
- Ами ей га, дошла е... И той / тя избира немския президент. Има право, ползва го...
КуРило
13 Фев 2017 21:40
Мнения: 158
От: Russian Federation
Казвам само, че квотната политкоректна изборност и в политиката, и в изкуството също е девиация. Тя е псевдополиткоректност. Не справедливост, а обратното.

zdran
13 Фев 2017 21:45
Мнения: 5,272
От: Saint Kitts and Nevis
Квоти за прием в българските ВУЗ имаше за работници - Рабфак, за деца на активни борци срещу фашизма и капитализма

Авторе, ще си ритнеш хляба.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: zdran
хикса
13 Фев 2017 22:44
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
цепи
13 Фев 2017 22:52
Мнения: 237
От: Bulgaria
И по въпроса с рабфага , и по въпроса с травестита , при Борисов квотата беше запълнена ! В Парламента , на най-високото място.
67
13 Фев 2017 23:18
Мнения: 7,197
От: Benin
Квота наказани от Народния съд е изисквал и Сталин от българското правителство след Девети септември 1944 г.

Някой може ли да даде линк към това?
Васуки
13 Фев 2017 23:57
Мнения: 3,605
От: India
квотната политкоректна изборност и в политиката, и в изкуството също е девиация. Тя е псевдополиткоректност. Не справедливост, а обратното. Рано или късно предизвиква бунтове, неочаквани политически движения, изненадващи изборни победи
.
Бих заменил обаче
девиация
с дискриминация.

Преди да потъне в смрад и кръв, либералщината в момента е в истерично тръшкане и беснеене. С което прави бъдещето на носителите си още по-мрачно.
бонго-бонго
14 Фев 2017 00:01
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Казвам само, че квотната политкоректна изборност и в политиката, и в изкуството също е девиация. Тя е псевдополиткоректност. Не справедливост, а обратното.

Повечето хора с капка разум в главата казват същото.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: бонго-бонго
Пенчо бре
14 Фев 2017 10:50
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
С това съвсем не казвам, че не може да е жена. Дори обратното.
Е, тук вече онемях!
Doziris1
14 Фев 2017 10:58
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
По дефиниция либералисти са тиа с уевите убеждения...


А либерасти са ония със задните убеждения



Eisblock
14 Фев 2017 12:11
Мнения: 9,157
От: Iceland
Съчета ги с разочарованите от "беззаконието" и "либерализма". Прозвуча като гавра - да наслагаш в една синонимична редичка "политическа коректност", "либерализъм" и "беззаконие". Не е ли "политическата коректност" безусловна ценност?

- Така запитано - НЕ Е никаква ценност!!! Тя е виновна за насилствено изопачаване на истини, изкривяване на природата, насаждане на перверзии, беззаконие, перфиден диктат на психопати над нормалните хора!
Политкоректно е да има равенство между половете например.

- Това е същата идиотщина, когато другото чадо на Мрака - полуграмотните адепти на соцЯлизъмЪт въвеждаше равенство - жените да бъдат на бетонобъркачката, да карат трактори и пр. и пр. глупости. Равенство да, но не във всичко и без залитания в абсурдни приложения.
...че "трябва да се изучи мъжкото", а "женското да си стои дома, та да не се разваля"...

- Да е случайно лъжа? Ясно е, че патриахалното семейство и мъртво, но също е ясно, че прекомерното наподобяване на Содом и Гомора води до пълно фиаско и унищожаване на основните структури в социума. Което си е една от недекларираната цели на либерастията.
Сегашната политическа конюнктура в повечето страни смята брака между еднополови за добро нещо...

- Разбира се, че нали така се размиват успешно границите между перверзното и моралното, между болестворното и здравото, унищожават се устойте на етиката и морала на един , който и да вземем народ налазен от "политкоректността". Бръщолевенето на политкоректни мантри унищожава чувството, вродеността за различаване на Истината от Лъжата. До към средата на 60 или 70-те, в САЩ хомосексуализЪма е в листата на болестите. Сега се пропагандира и всред младите поколения вече масово се счита за "нормално"?!? Така, че нарастналият брой обратни резби се дължи основно на мода и пропаганда, а не на генетични девиации и предразположения. Говоря, нямало нищо лошо: - "Щели да си осиновяват дечица..."
Политкоректността не винаги съответства на здравия разум. Понякога си мисли, че го и изпреварва, но там вече няма здрав разум - глупост има.


- За жалост не е глупост. Тя е умишлено провеждана глобална политика на банда Паразити. Основната им цел е раздробяване на хомогенни, свързани чрез определени ценностни системи големи масиви хора. Такива не могат да се манипулират, не могат да бъдат бързо и масово превъзпитавани за да приемат всякакви безумия провеждани в интерес на оня 1% хищници от световното население. Затуй бе и е борбата срещу Националните държави за тяхното разтурване, срещу всички патриоти разкриващи замислите и целите на тази престъпна, наднационална, глобална банда паразити.
Тя е псевдополиткоректност. Не справедливост, а обратното. Рано или късно предизвиква бунтове, неочаквани политически движения, изненадващи изборни победи.

- Политкоректността е извращение, тя е параван за прикриване на действителните, разрушителни цели и намерения. А за подчертаното, и Да и Не:

* Да, но на ниво плебс, който успешно се насочва да подкрепя една или друга фракция под командването на Глобалния предиктор. Изборната победа на Тръмп не е случайна и не е единствено резултат на освестяването на американското общество - многоетнически, многонационален, различнорасов тюрлю-гювеч. По-скоро обратното - външно изглежда и се представя така.
* Не, по-скоро е резултат от борбата на двете фракции всред световните Парзити - Банкеро-сатанинският интернационал. Локалната, окупирала САЩ и лелеяща имперски мечти група, се изправи срещу външната, която за определено време бе загубила водачеството (не изцяло, а само относно посоката водеща до общите крайните цели: - Една господстваща върхушка ("елит" ), една държава, един народ от мелези-роби /редуциран до няколко стотин милиона/, върху една цяла планета). Противостоенето е видно в момента, а различията - дори прокламирани. Те са, дали да се правят пари само с финансови машинации и трикове или да се правят чрез създаване и на продукти. И дали да се стигне до ТСВ веднага, за да се редуцира населението в раз или това да стане по-бавно. И т.н. и т.н.

Като цяло статията е важна и дори има Програмен характер. За което на Автора:
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Eisblock
Добави мнение   Мнения:16 1