Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР позволи предизборна блокада на границата с Турция
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:37 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
54321
21 Мар 2017 19:45
Мнения: 209
От: Bulgaria
Жестока пропаганда в Турция за изборите в България
Заплашват българските мюсюлмани, че ще им забранят молитвите на майчин език
https://vesti.bg/bulgaria/zhestoka-propaganda-v-turciia-za-izborite-v-bylgariia-6066937
Kole
21 Мар 2017 20:04
Мнения: 4,913
От: Bulgaria
За съжаление сценарият за нагнетяване на напрежението е в действие. Ако се случи нещо, отговорността за това ще бъде изцяло на наглия достлушки подлец.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Kole
mick
21 Мар 2017 20:30
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Слава Севрюкова е предсказала...
zdran
21 Мар 2017 20:54
Мнения: 5,272
От: Saint Kitts and Nevis
Интересно колко закона + конституцията са нарушени?Чл. 42.
(1) Гражданите, навършили 18 години, с изключение на поставените под запрещение и изтърпяващите наказание лишаване от свобода, имат право да избират държавни и местни органи и да участват в допитвания до народа.


УКАЗ № 127 ОТ 09.05.2016


ПОСТАНОВЯВАМ:

Връщам за ново обсъждане в Народното събрание Закона за изменение и допълнение на Изборния кодекс, приет от ХLIIІ Народно събрание на 28 април 2016 г.
....
Българската държава дължи на своите граждани, където и да са те по света, изборни правила, които да ги мотивират да гласуват, а не да им създават пречки.
zdran
21 Мар 2017 20:54
Мнения: 5,272
От: Saint Kitts and Nevis
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: zdran
форумник
21 Мар 2017 20:59
Мнения: 1,353
От: Bulgaria
ПатрЕотичното крило на ДС се опитва да спре турското крило на ДС в полза на руското крило на ДС.

Какво трудно има тук за разбиране. Е, за тези, които имат партиен билет на БКП/БСП между ушите, това не е трудно, а направо невъзможно.
zzz07
21 Мар 2017 21:06
Мнения: 5,983
От: Luxembourg
Българските мюсюлмани вече не са нещо което трябва да бъде толелирано и обгрижвано, а хора на които трябва да се гледа като на смъртонсна заплаха.
Мои приятели, мохамедани, вече се смятат за турци!!!
Циганите и те са се юрнали да усвояват едни пари....
Да не говорим за политиците ни! Тяхната *******

HBK
21 Мар 2017 21:31
Мнения: 2,896
От: United States
Повече от ясно е, че:
1. Мафията „БКП/БСП/ДС” се почувства застрашена в поредния маскарад, наречен избори. До подчертаем, че „заплахата” не е за Българите, а за Българските мафиоти.
2. Заплахата се състои в това, че подкрепяните от Масква родоотстъпници (рубладжии) могат да изгубят „предимството си по произход” от тези подкрепяни от Турция родоотстъпници. Борбата, както и трябваше да се очкава е между Русия и за Турция, за това кой да „освободи” България.
3. Българското Правителство, парламент и правохранителни органи вземат страна в спора между родоотстъпниците – в полза на Хаганата. Тези от Халифата са в неизгодна позиция.
4. Така наречените „обединени патриоти” са родоотстъпници от двете крила на мафията; ДС-крилото и КГБ-крилото. Заплахата от Турция обедини родните мафиоти. Това е симптоматично за бъдещето на страната ни.
5. Действията (и бездействията) на милиция, главен прокурор и парламент са противо-конституционни. Някои кандидат-депутати като Валери Симеонов и „Евро-дупетата” Ангел Джамбазов са политически престъпници. Прокуратурата е задължена да се самосезира.
6. Горепосочените „институции” са главните врагове на Българския народ. Те трябва да бъдат детронирани. Единственият законен начин да се извърши това е ЛУСТРАЦИЯ.
7. В България няма сили (реална опозиция) която да извърши действието. Необходима ни е помощ от чужбина. Най-добре би било от Европа. Европа обаче не е в състояние (или не иска) да помогне, няма армия. Вероятно ще бъдем подпомогнати от страна, която има такава.

Комплименти за zdran21 Март 2017 20:54 и за форумник21 Март 2017 20:59
Д-р Тормозчиян
21 Мар 2017 21:34
Мнения: 8,152
От: Botswana
Снимката е просто покъртителна и мифкоразкъртваща - български патрЕоти, облечени в стил „османлъ каяфетлия“*, отишли на границата, за да защитят българщината от османски нашественици.

* Плюс някои по-модерни с официални анцузи Lonesdale.
Neopol
21 Мар 2017 21:34
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Някой в актуалните нарече "Обединени патриоти" "Обединени идиоти", а друг го поправи на "Обикновени идиоти".

Не съм съгласен. Те илюстрират на всички състоянието на България поне в няколко аспекта - състояние на "политическа" мисъл, състояние на пиар "мисъл", състояние на президентска институция, състояние на правителство и изпълнителна власт, състояние на МВР, състояние на местна власт, състояние на прокуратурата.

Обобщено - правят голяма услуга на всички, като илюстрират пълното загиване на българската държавност и отсъствието на възможности за промяна на това.

Лидери на две от три политически партии, одобрявани от още една "дясна" коалиция, публично заявяват, че възнамеряват да извършат престъпление по Чл. 167. (1) от Наказателния кодекс.
Който чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин пречи на някого да осъществи избирателното си право ... се наказва с ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ОТ ЕДНА ДО ТРИ ГОДИНИ и с глоба от хиляда до десет хиляди лева.

И правят това, като предизборен пиар.

Следователно, кандидати за основния законодателен орган, си правят кампанията за него, като публично заявяват, че ще извършат престъпление и призовават и други към извършване на престъпление. Каква законност следва да очакваме от тях в последствие ?

Прокуратурата я няма. Не се очертава и да се появи. Дали се ръководи в действията си от защитата на закона или от нещо друго ?

Извършват и друго престъпление - блокират границите на страната, като блокират пътища, с което не само нарушават права на българси и чужди граждани в България, но и пряко поставят националната сигурност и функционирането на държавата в риск.

МВР, вместо да прекрати извършваното престъпление, седи и ги гледа безучастно.

Президент, премиер, министър на МВР - никакви ги няма.

Това не е ли пълен разпад на държавата ? Какво очакваме ?
zdran
21 Мар 2017 21:57
Мнения: 5,272
От: Saint Kitts and Nevis
Neopol 21 Март 2017 21:34

Уважаеми, след като сте впрегнали могъщия си интелект и така добре сте анализирали тематиката, не Ви ли се струва, че нещо куца в съдебната система? Че нещо трябва да се промени?
Или и Вие мислите, че си ни е гот в блатото и всички които предлагат съдебни реформи са соросоиди, нпошници и прочее сволоч?
onzitam
21 Мар 2017 22:09
Мнения: 4,334
От: Bulgaria
Изборите са право на всеки български гражданин. С решението си МВР дава "правото" на определена група хора да лишат от право на глас български граждани, по подозрение, че същите ще гласуват за БЪЛГАРСКА партия, която е призната и вписана от български съд и е регистрирана от ЦИК за участие в парламентарните избори в България!!!
Calina Malina
21 Мар 2017 22:13
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Аха да река, че тези с потурите не са излизали от 19 век и ... съзрях иконата на Свети Тервел.
Д-р Гилотен
21 Мар 2017 22:16
Мнения: 2,185
От: Bulgaria
Това е незаконен начин да се спре влиянието на Турция върху изборите у нас.
Обаче, когато Прокуратурата бездейства с власт и не преследва, например, незаконно пресичащите държавната ни граница, яростта у някои от дейността на Прокуратурата липсва.
АВАКУМ
21 Мар 2017 22:29
Мнения: 12,358
От: BulgariaНай ми е драго , че в дългите чаршафи дето уж представляват анализи , едни другари отново не могат да надскочат себе си и пак опират до ДС , ДС , ДС до безкрайност. А, и ЛУСТРАЦИЯ за тези дето отдавна умряха щото сега кого ще лустрирате , синове , внуци ? Или някой просто иска короната на митоди и да бъде произведен в Главен лустратор и дето ще сочи с пръст подлежащите на лустрация . Каква сила , какво могъщество. А истината е , че точно в този момент някой иска пак да цепи народа . Само не знам дали е с/у заплащане или щото липсва нещо друго. Да се сети някой ДС ли поиска да има двойно гражданство или едни по големи католици от папата , дето подскачаха с два вдигнати пръста или се влачеха в дълги колони подир един побъркан поп .Пишман демократите на новата епоха . Ето кому трябва да се направи лустрация заради безбройните беди довлекли на страната .

АВАКУМ
21 Мар 2017 22:38
Мнения: 12,358
От: Bulgaria
Само при мен ли изчезна заглавието ?
zdran
21 Мар 2017 22:39
Мнения: 5,272
От: Saint Kitts and Nevis
ЛУСТРАЦИЯ за тези дето отдавна умряха

Ма верно ли умряха? Да хапнем житце за бог да прости тогаз.
По-рано стана ясно, че 81 кандидат-депутати са били част от Държавна сигурност. Най-много са те в листите на БСП – 15, следва ги ДПС с 9. В листите на Обединените патриоти има общо 8 сътрудници на бившите служби.
HBK
21 Мар 2017 23:31
Мнения: 2,896
От: United States
А, и ЛУСТРАЦИЯ за тези дето отдавна умряха щото сега кого ще лустрирате , синове , внуци


Eдна доста миришеща (да не кажа воняща) мантра за отвличане на вниманието. Прилагана от тези дето уж вече са ... умряли. Не само тези дето Форумеца Zdran вече е цитирал по-горе, но и тези във Банките (без изключение ДС офицери), в Енергетиката (същите) та даже и в хазарта... дори и „опиума” е приватизиран от кандидатите за лустриране. И да не забравяме – също и за синовете и внуците. Всички онези, които „приватизираха” имуществото на популацията, присвоиха (пардон усвоиха) Европейските помощи предназначени за популацията (не за партокрацията) и разбира се за онези по-предвидливи „отрочета”, които емигираха към Европарламента. Лустрацията е вид дератизация – тя засяга не само пъвоизточника, но и потомството. Критерий за „лустриране” е редно да бъде критерият за „номенклатурата”. Демек, с техните камъни по техните глави.

P.S. Само да поясня – лустрация не значи ликвидация. Това значи, че на лустрираният ще му бъде предоставено правото на труд, така както на всички останали Българи. А не непременно – правото да управлява. Което бе отнето на повечето Българи.
dr.lev
22 Мар 2017 00:21
Мнения: 831
От: Turkey
Тъжна картина на бълграската действителност. Група от стотина безделници излизат по пътищата за да спрат идващите от Турция автобуси и автомобили, групата е пъстра, от млади мъже и жени, явно безработни, до възрастни хора, които си мислят че отиват на събор /това го каза една възрастна жена на Малко Търново, а по-младата до нея и подсказа на глас, че трябва да каже че е отишла да спре турците/. Естествено там ги нямаше нормалните българи, които са в ежедневните си грижи, но жалкото е, че я нямаше и държавата. Право да протестира има всеки, докато спазва законите. Но тук бяха потъпкани всякакви закони и правила. Няколко стотин безделници показаха, че са способни да запалят огъня на етническата вражда и нетърпимост, докато държавните служители чакаха безмълвно. Да, в Турция се води пропаганда от страна на Ердоган в подкрепа на ДОСТ, докато жалкия лидер на тази формация, и жалките й членове не осъзнават колко безполезна и опасна е тази помощ на диктатора. /Не мисля че тази партия има някакво политическо бъдеще, заради съмнителните политически качества на лидера и тя ще се самоунищожи рано или късно, няма да измести ДПС/. Българските политици имат право да се противопоставят на това вмешателство, но разрешението за блокиране на пътищата водещи до границата и произволното възпрепятстване на пътуването на група български граждани от страна на други български граждани е беззаконие във висша степен. А какъв ли ще бъде резултатът- повече консолидиране на етническия вот в определени партии.
kuper505
22 Мар 2017 00:23
Мнения: 989
От: Bolivia
Ако немат разрешение от общината за протес това е нарушение на обществения ред до 5 години пандиз при Лукашенко от Белорус им лепна.Но Белорус е все пак некаква държава макар и диктаторска в сравнение с бгето кенеф.Тия депутати нарушават най елементарни закони сега а какво ще стане ако дойдат отново на власт Никакво гласуване за тия простаци!А защо не съм патриот-демек готов да умра за родината си?За такива изроди да умреш требе да си 100% ненормален.Съда веднага да се заеме с нарушителите и да се отнесе въпроса до международния съд за погазване на човешките права.Съдете тоя кенеф за компенсация моментално!
Neopol
22 Мар 2017 00:38
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
zdran 21 Март 2017 21:57,
Де да беше само съдебната система. Пораженията са повсеместни и базови.
Добави мнение   Мнения:37 Страница 1 от 2 1 2 Следваща