Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ГЕРБ реже права на граждани и фирми заради магистралите
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:30 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Сгугню
13 Юли 2017 13:16
Мнения: 15,094
От: Rwanda
Че не трябва да се затрива природата е вярно.
Че не трябва всичко да се прави само в името на усвояване и застояване също е вярно и в този смисъл поправката е безобразна.
Но и че не трябва цялото общество да става заложник на десетина кресливи организации със сигурно 200-300 души членове - това също е вярно.
Proksimable
13 Юли 2017 14:16
Мнения: 125
От: Bulgaria
Кради го тоя ТЪП народ бате Бойче и го тъпчи, колкото си искаш. Подигравай му се, Унижавай го бате, той заслужава щом въпреки престъпленията, кражбите, непосилните заеми, узурпирането на всички власти, купуването на медиите, некачествените магистралки, псевдо-санирането и ината с който го управляваш пак те избира за премиер!!!
kontra789
13 Юли 2017 14:36
Мнения: 222
От: Bulgaria
Не мога да повярвам, че млади хора не мислят за природата в страната ни. Не помислехте ли, че това, което е вредно за животните и растенията е вредно и за хората. Малко ли ви са наводненията, високите температури, замърсения въздух. Ако така върви изсичането на горите, страната ни ще се превърне в пустиня, сегашните 42 градуса ще ни се сторят рай след 10 - 20 години. Защо са ни магистрали и влекове, които минават през пустиня. Западноевропейските страни са богати не защото са строили магистрали, а са имали колонии, като нашата страна, които да експлотират.
Нали се сещате защо не дават пари за магистрала Хемус, а дават за Струма, която води към Близкия изток. Бинесмените са ненаситни, те не се интересуват от екология, ако им трябва природа, ще се качат на самолета си и ще отидят на Карибите. Гредах по БНТ наши бизнесмени как се възмущават, че не се добива шистов газ в България. Според вас те интересуват ли се от България. Когато са правили плановете за магистрала Струма са били длъжни да се съобразят с екологията, защо не са го направили, за пари разбира се, но парите не се ядат. Ние трябва да пазим природата си и младите са тези, които трябва да се борят, защото те ще живеят с последствията от нарушената екология.
Асол
13 Юли 2017 14:39
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
а дават за Струма, която води към Близкия изток.
tudor
13 Юли 2017 15:55
Мнения: 1,035
От: Bulgaria
kontra789, как по-точно магистрала "Струма" води към Близкия изток?? Натам води "Тракия" и после "Марица" и натам през Турция. София и Атина са две столици и съвсем нормално би трябвало да са свързани с магистрала. Да не говорим, че и Солун е колкото София. Кои две столици в Западна Европа не са свързани с магистрала помежду си? Стига и с мантрата, че софиянци искали да идат на море в Гърция.
Гладиатор: - "Въобще, правилo N 1 -- за ориентиране дали едно дело е право е следното най-обикновено нещо -- какъв поминък осигурява -- сега и за в бъдеще."
Гладиаторе, мутрите и приближените им колко години ни стрижат? Осигуряват си поминък и ти го одобряваш ли? Магистрала трябва да има и ще има, но не може само човешкият род да остане. И другите живи същества са важни. Всички сме една екосистема. Веднъж построена магистралата там няма да дава поминък на местните. Е все няколко души ще има заети, но не е това идеята само. Важни са и магистралата и животинките.
rorik
13 Юли 2017 16:13
Мнения: 15,950
От: Bulgaria
Погледнах картата на пътя.
Проектната магистрала ми се вижда по "крива" , от съществуващия път 1ви клас?
Защо е необходимо да се правят 5 тунела и 8 моста?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: rorik
Ловкия
13 Юли 2017 16:23
Мнения: 56,087
От: Ghana
Щото наоколо няма друго русло на река, а са баири.
Ловкия
13 Юли 2017 16:25
Мнения: 56,087
От: Ghana
а дават за Струма, която води към Близкия изток

Баси, как не съм знаел, че Баце като е направил Марица да мога да ходя при Тъщата в Харманли, всъщност ме е прецакал и ме е тласкал към Близкия изток...
Пикачу
13 Юли 2017 16:44
Мнения: 8,152
От: South Africa
Но и че не трябва цялото общество да става заложник на десетина кресливи организации със сигурно 200-300 души членове - това също е вярно.


Много си снизходителен - махни нулите и пак ще са много. Това си е мафия, а тя не обича да дели с повече членове.
Нали скоро имаше репортаж за един такъв "човек-организация" , видя се как изнудва , как се пазари , за да оттегли претенциите си... Гнусняр абсолютен ! И другите са като него, гадове !
Добави мнение   Мнения:30 Предишна Страница 2 от 2 1 2