Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Коалиционната идилия между ГЕРБ и патриотите се пропука
Добави мнение   Мнения:7 1
генек
27 Юли 2017 19:59
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Бизнес! Сега патриотарите ще поставят условията си, ония ще помислят, накрая ще си стиснат ръцете...
----------
Сайтът на Генек
Devil
27 Юли 2017 21:14
Мнения: 3,559
От: Bulgaria
И магаре да сложат ще го изберат. Това е големият проблем на демокрацията и България. Този път не им се получи, защото не си бяха уговорили предварително кражбите. Ето защо професионалните качества на пионките нямат никакво значение. И все пак препоръчвам на любимия вестник при такива теми да публикува кратки справки за кандидатите - образование, професионален опит и др. За мене тези двамата са известни със своята неизвестност. Личното ми разбиране е, че така наречените зам. трябва да са професионалисти и да имат най-малко 10 г. опит в съответната институция с поетапно израстване, да са покрили световно признати сертификати в областта си като CFA например.
Братя Стругацки
27 Юли 2017 23:03
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Личното ми разбиране е, че така наречените зам. трябва да са професионалисти и да имат най-малко 10 г. опит в съответната институция с поетапно израстване, да са покрили световно признати сертификати в областта си като CFA например.


Е, да, де, ама в страната е другояче - имат опит в дерибействането поне 10 години и са покрили сертификат от ГЕРБ за суджуци и филета.
Devil
27 Юли 2017 23:17
Мнения: 3,559
От: Bulgaria
В крайна сметка какво са виновни пионките, излагацията е за този, който ги е предложил. В случая Карина(звучи ми като Тойота, ама Пернишко производство). Лоша преценка, лошо изпълнение, а ние данъкоплатците сме й дали финансов, застрахователен и осигурителен сектор да надзирава. Ама след международния аферист Мавродиев, тя си е цвете. Има ли бъдеще ЕС и защо няма - вижте България, вижте ЕС депутатини Бареков и архонта БИАД, вижте сегашната ни еврокомисарка. Бих направил един залог, че няма да го бъде ЕС. Но те ще го крепят до последно като във филма The Big Short.
PlaNed
27 Юли 2017 23:27
Мнения: 4,111
От: Bulgaria
Какви са тези волни изпълнения от страна на Паричния фонд и защо не са приели препоръките на Румен Соколов и Йордан Чомпалов, дадени лично от Живко Мартинов?
Нима поставят под съмнение неговите думи или наистина не са харесали суджука?
onzi
27 Юли 2017 23:40
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
И магаре да сложат ще го изберат. Това е големият проблем на демокрацията и България. Този път не им се получи
че то и предния път не се получи, па и по-предния - мамата на нацията нито президент стана, нито депутат. за дупутатка я напреференциха, та се наложи да влиза в изпълнителната власт.

та, какъв е тоз голям проблем, дето не се случва три пъти подред?
vvatkov
28 Юли 2017 09:31
Мнения: 6,767
От: Bulgaria
Проблемът не е на демокрацията, а на България като държава и на остатъците от народ в нея. Ама всеки народ си заслужава управниците, защото си ги избира. Бедна, бедна България!
Добави мнение   Мнения:7 1