Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Само 30-ина млади българи се завръщат у нас годишно
Добави мнение   Мнения:4 1
dementor
27 Юли 2017 21:51
Мнения: 3,992
От: Bulgaria
А не така. Повече са - само в ИТ фирмата на един форумец, ежемесечно наема за МРЗ по 100 млади, дръзновени и способни българи, завърнали се в родината
ПеткоФенерски
28 Юли 2017 08:38
Мнения: 124
От: Bulgaria
"разясни тя." - Всичко казано от този държавен служител е глупост. А идеите да опразним общностите ни в чубнина, за да върнем техните млади тук е безобразие.

Да оголим от българи Македония, защото от тук българите са избягали?

И какво като преброим колко деца са при баба и дядо В СЕМЕЙСТВОТО СИ все пак? Защо г-жа Такева постоянно пипа семейството? Училището има свои социални задачи които се извършват на територията на училището, а не в къщите на хората.

То затова у нас не остана ни семейство, ни деца, ни възрастни. Никой служител не си гледа работата, а пипа из семействата.

Каква информация "не достига"?

Слаби и некачествени учебни програми? - Известно.
Ниски заплати? - известно ,
Недостатъчно средства за материлано обезпеечеение? - Известно.
......
Какво още да броим? И колко пари за броене и изследване да дадем?

Какви грижи се полагат напоследък? КАМЕРИ на изпити основно и нова дограма навсякъде. С това реформата приключи.

Училищните власти са абдикирали и само Америка за България и няколко НПО-та на психолози с апетити за деца клиенти дават системно мнения за признаване на провал на родители, които не преподават химия, математика, физика и особено английски допълнително.

Обвинението е, че не са останали тук родителитеи не плащат чаастни уроци, за да се реаализират тиражите?

Ще дам примери.

Има планина Сакар и планина Странджа. Това трябва да учат децата. Но някой измислил термин "Сакаро-Странджанска област". Т.е натоварил децатаа с още един термин.
А самата карта не се казва "физическа" а "природногеографска". Децаата са натоварени с 200% по-тежък език, неподходяящ за 4-5 клас заради такива псевдонаучни термини. Децата не са виждали нормален човешки текст по география!
Тази многоетажност е характерна за всички предмети.
Първият "автор" който децата учат по Литература в 5 клас по просвета е Николай Кун! Преподава се книга създадена според руското предисловие на автора Кун за студенти и ученици от гимназиите, интересуващи се от философия и история на изкуството! А заедно с него "творби" - анализи" ня неизвестна авторка на учебника Пернянова с компания, обясняваащи КРЪВОСМЕШЕНИЕТО.

Г-жа Такева най-после трябва да се заеме с проблемите в системата си, докато гурбетчиите са все пак полезни на децата, защото осигурявваат ХРАНА, ЯДЕНЕ, НЕ-СМЪРТ, тя не е!


HKAndersen
28 Юли 2017 09:07
Мнения: 361
От: Denmark
Според лево-десният аборигенски цървулият , на Територията са останали само най-способните , най-талантливите и най-национално отговорните кадри ! В чужбина са миячите на тоалетни , разносвачите на пици , и най-некадърните които не могат да се реализират у дома ! Така че не виждам къде е проблема с кадрите ?
Sir_Lanselot
28 Юли 2017 14:50
Мнения: 10,020
От: Bulgaria
Като падне от власт жакерията, ще се върнат.
Добави мнение   Мнения:4 1