Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
САЩ иска спешно заседание на Съвета за сигурност към ООН заради Северна Корея
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
mi6osp.
30 Юли 2017 08:11
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Спешно заседание на Съвета за сигурност към ООН заради Северна Корея след поредните санкции срещу Русия и изявената готовност на америкаския тихоокеански флот да направи ядрена атака на Китай е празна работа.
mi6osp.
30 Юли 2017 08:27
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
The Bulgarian Lion
30 Юли 2017 01:20

Мдааа...
Ключа към загадката:

Госдолг США дорос до дефолта
http://ktovkurse.com/a-vy-kurse/gosdolg-ssha-doros-do-defolta


Октомври- съдбоносен месец:Таинственный инвестор готовится к обвалу рынка
http:// http://www.vestifinance.ru/articles/88660 target=_blank id=url>Натисни тук
Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: mi6osp.
инсп.Мегре
30 Юли 2017 15:13
Мнения: 2,810
От: Bulgaria
Neopol
30 Юли 2017 02:09
Ако вземем опита от 1989 г. и от 1941 г., респективно за източна Европа и Червената армия, то северокорейците, като им отпадне страха, ще се окаже, че идеализират до наивност враговете си, а огромната им дисциплинирана, но със скована от страх инициатива, армия, ще се разпадне и сдаде бързо в плен при първият неуспех и охлабване на контрола от центъра.


Грешна индукция.

Първо, тогава много малко българи работеха на запад. Тоест, познанията ни за капитализма се свеждаха до книгите за преди 9-ти септември, които адекватно описваха капитализма, официалната пропаганда, която също адекватно описваше капитализма и слушането на западни пропагандни станции като Дойче веле и Свободна Европа, които лъжеха като цигани, че капитализма се е променил и е едно чудесно свободно общество на богати хора. После към станциите се присъедини и официалното ръководство в Перестройката, които започнаха да обясняват същото като пропагандните станции.

Второ, тогава нямаше Интернет (и на запад нямаше), по който хората да могат да получат действителна информация за положението на запад.

И народа повярва, че ще получи "социализъм с човешко лице", при който всеки ще се вози в мерцедеси, но всички социални придобивки ще се запазят.

Сега нещата са съвсем различни и хората от КНДР, които излизат извън страната (а те са много) спокойно получават цялата информация за света наоколо. И щом още не са обесели Ким на площада, значи са съгласни с такава политика, смятат я за оправдана и са изцяло на страната на властите. Властта в КНДР е народна власт.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: инсп.Мегре
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3