Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Четирима телефонни измамници бяха задържани в Ямбол
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:43 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Pedantka
13 Авг 2017 23:57
Мнения: 456
От: Bulgaria

Не корете възрастните хора. Наистина е много стресиращо да ти устроят такива пиески по телефона, пък и да те заплашват. Личен опит - още в момента, в който чух "майор Иванов", бях наясно, че е измама - такива длъжности сега няма - има комисари и пр. И реших да се позабавлявам, но накрая съжалих - като ме усетиха, че си правя гаргара, ме засипаха с ткива клетви, че вече две години от тогава като се сетя, ме побиват тръпки... Между другото проклетникът нямаше грам цигански акцент и сценарият беше свързан с пожарната. Съчувствам на бай Драган за тъщата, и на нея също...
Не знам от къде и как намират инфо за телефоните - нито нашият ( с нов номер), нито на родителите ми, е регистрирван в указател, но на майка ми (86год.) са й звъняли поне десет пъти - вече не й прави впечатление. Отначало й беше забавно да ги разиграва, но напоследък просто им затваря телефона. Наистина е важно да се обсъжда често тази тема с възрастните хора. Един кмет даже се хвалеше как прави седенки на бабите по проблема.

Не разбирам що за хора са това - да могат да живеят в палати, построени от нещастието на измамени старци, и да са щастливи.
Здравка
14 Авг 2017 15:51
Мнения: 16,150
От: Bulgaria
Конфискувана къща на човек, който не може да да докаже законността на парите с които е построена да се събаря незабавно, какъв търг, какви пет лева. Без значение дали собственикът е рус, мургав, или зелен. Всички сме равни пред закона.
Добави мнение   Мнения:43 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3