Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Неделев ще е готов за пловдивското дерби
Добави мнение   Мнения:7 1
Austin Powers
20 Сеп 2017 06:11
Мнения: 9,220
От: 0
Дерби няма да има, а ще има един протоколен мач при закрити врати, благодарение на шепа лумпени и неадекватни чиновници в БФС. Не можеш да лишиш един магазин от клиентите му, само защото няко си джебчия е обрал един клиент в този магазин. Престъпника е хванат, от там нататък думата имат правораздаващите органи. ФК Ботев не организира и подтиква хулиганите!!! В белите страни стадионите се пукат по шевовете и проблемите от този род се решават от полиция и прокуратура. Представям си да накажат Реал да посрещне Барселона примерно, при закрити врати.
Anardil
20 Сеп 2017 11:14
Мнения: 2,861
От: Bulgaria
Като софиянец ми е все тая, обаче да оставиш дерби мач без публика е върха на идиотизма.
Айде едната агитка уж е виновна, а другите за чий няма да имат достъп?
За умерените хора, които просто обичат да отидат да гледат футбол изобщо не говоря. Тях комай отдавна ги няма.
панКариба
20 Сеп 2017 14:19
Мнения: 2,966
От: Bulgaria
Черно тото" в Разград?
От дни в Пловдив коментират, че Лудогорец ще обърне Ботев Пд с 2:1, след като губи до почивката
Дума 20. Септември 2017 , брой: 184 186 0
Последната среща от IX кръг на Първа лига между Лудогорец и Ботев Пд беше скандализирана от подозрения за "черно тото". Шампионите стигнаха до обрата с 2:1, след като на почивката губеха с 0:1. За този развой на мача коефициентът е бил 1:26. Пловдивският сайт marica.bg още в събота съобщи, че срещата в Разград ще завърши именно по този начин и "Ботев ще поведе рано в резултата и след това ще инкасира загуба на хендикап". В Делиормана всъщност стана нещо, което досега почти не се беше случвало в Първа лига, а именно да бъде свирена дузпа срещу Лудогорец. В ситуацията националът Георги Терзиев фаулира Фелипе Бризола, а капитанът на "канарчетата" Лъчезар Балтанов (5) не сгреши от бялата точка. До края на полувремето "орлите" доминираха, но така и не стигнаха до гол. През второто Марселиньо (48) набързо изравни след брутална грешка на Ради Терзиев, който не успя да изчисти лесна топка, а вместо това я върна към вратаря Иван Чворович и притичалият бразилец я мушна във вратата на сърбина, който е пазил и на разградчани. Пълният обрат дойде в 80-ата мин., когато след центриране от корнер украинският защитник Игор Пластун бе оставен непокрит и вкара с глава. Жуниор Кишада (88) излезе на чиста позиция, но шутира сватбарски високо над гредата. В 90-ата мин. Густаво Кампаняро падна в наказателното поле, но главният съдия Николай Йорданов не свири дузпа.
В добавеното време Пластун изби от голлинията топката, летяща към вратата на Ренан. Поради контузии гостите бяха без основни футболисти - Тодор Неделев, Крум Стоянов и Йордан Минев, който до лятото също носеше зеления екип.
В Пловдив се мълви още, че играчите на Николай Киров-Белия са получили премии именно от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев за победата над Левски с 2:1 предния кръг, а преди това той е стимулирал финансово "канарите" и за тежката домакинска загуба от ЦСКА-Сф с 2:6 в края на август.
дразмааленец
21 Сеп 2017 14:31
Мнения: 227
От: Bulgaria
Като софиянец ми е все тая, обаче да оставиш дерби мач без публика е върха на идиотизма.Айде едната агитка уж е виновна, а другите за чий няма да имат достъп?

Абсолютно вярно. Това е баси простотията. Противниковата агитка защо е наказана? Не може ли да отворят един или два сектора само за гостите?
Valentin Georgiev
22 Сеп 2017 10:47
Мнения: 7
От: Bulgaria
Не може ли да отворят един или два сектора само за гостите?

Би било справедливо!
Valentin Georgiev
22 Сеп 2017 10:49
Мнения: 7
От: Bulgaria
Коматевци, трябва да бъдат изхвърлени от професионалния футбол!
Valentin Georgiev
22 Сеп 2017 10:53
Мнения: 7
От: Bulgaria
Да играят със "Сокол" Долни Воден и "Атлетик" Куклен!
Добави мнение   Мнения:7 1