Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов и Радев - като Хрушчов и Кенеди
Добави мнение   Мнения:9 1
Mladya hqsh
10 Окт 2017 20:48
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
Борисов и Радев - като Хрушчов и Кенеди

Сравнението е изключително не на място, а аналогията е нелепа.
wreckage
10 Окт 2017 21:51
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
Бойко Борисов има дарбата да опростява сложния свят.

Боко е фсъстояние да опрости и една точилка
Опрощението му е фтора, да не кажа първа природа.
showstopper
10 Окт 2017 23:07
Мнения: 540
От: Bulgaria
Политическата мафия ни разиграва поредния театър. "Шменти капели", както би казало нещото на което е поверена ролята на "премиер". Важното е шараните да кълват, за което спомага и тази високопарно написана "статия". Нерде Тиква нерде Кенеди.
showstopper
10 Окт 2017 23:11
Мнения: 540
От: Bulgaria
Погледнете снимката - одрали са кожата на Тримата глупаци на Д. Донев. Приликата е направо поразителна. Можете да си представите какво представляват двуногите надолу по вертикала под тези сиви искърски... Ако това са представители на елита, какви ли са широките народни маси...
Butch
10 Окт 2017 23:16
Мнения: 6,934
От: United States
Диян Божидаров няма да вземе "Пулицър" за тази нелепа статия и още по нелепо сравнение.
Кенеди е герой от ВСВ. Четири години служба военна служба, капитан на торпедна лодка.
Neopol
11 Окт 2017 00:55
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Битка ? Няма такава ! Има долнопробно евтино шоу за забавляване на публиката. Трябва да признаем, обаче, че жълтината е добре нацелена, лесно смилаема е и пред липсата на реални политически борби (борби за политики в защита на интересите на едни или други социални групи (класи)) , успешно става за шоу и дъвка, каквато вече Вип Брадър не успява да бъде.

Има ли собствено политически различия между Румен Радев, БСП и Герб ? Какви са ? Няма такива ! Има единствено неполитическо риалити шоу за отегчената публика.
Neopol
11 Окт 2017 01:14
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Повече от ясно е, че Борисов искаше да провали КСНС

И защо да проваля една среща на един чисто съвещателен формат без властови правомощия ?

Ако искаше да покаже на Радев реалните му конституционни правомощия - фигурант, то нямаше да твърди, че не го е бойкотирал, а точно обратното - щеше демонстративно да откаже да участва в този консултативен формат.

Крайно време е, след като Нинова загуби предварително спечелени парламентарни избори, защото показа глупостта и мераците си за реваншизъм, то да престане да се утешава с президента. Президента по българската конституция е просто едно протоколно чучело без реална власт.
order
11 Окт 2017 10:05
Мнения: 1,328
От: Bulgaria
Борко Димитров
11 окт. 2017 | 08:18
Имате ли решение от този съвет? Нямате. Има ли поне напредък? Няма. Останаха ли всички с впечатление, че гербаджиите се измъкват по всякакви предлози от съвета? Останаха. Има ли реална борба с корупцията поне от съществуващите вече организации, една от които дори се нарича Борба с корупцията? Няма. Е какво ми плямпаш дрънканици тогава бойкотирате и още как. Не ви се пуска сладкия източник. И те заплювам, да.

Абсолютно вярно. Поддържам.
order
11 Окт 2017 10:15
Мнения: 1,328
От: Bulgaria
Истината е по друга.
Борисов води ХИБРИДНА война срещу Радев. В това няма нищо фалшиво. Хибридна война по правилата на хибридната война. И фалшивите новини – са част от хибридизацията...
Той, Борисов е двуличен ХИБРИДЧИК, с едната ръка ГАЛИ, с другата БИЕ..... и то бие подло и яко, както той и ЦВИНОКИО знаят да бият!!!!!!
Добави мнение   Мнения:9 1