Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Властта у нас не разбира от демокрация
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:23 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Памфуций
13 Окт 2017 17:33
Мнения: 4,328
От: Bulgaria
Не е "мишмаш от глупости". Статията разказва за познати (и най-вече - верни) на всекиго от нас неща, дори и на 15-годишната ми дъщеря.


Известна е само индоктринацията. Има едно фундаментално право - това е свободата на словото. Тая свобода се отнася до всички, не само и не изключително до медиите, но се е стеснила до тяхна привилегия.И те я отстояват, защото точно като привилегия това право ги прави ухажвани , осигурява държавно финансиране и финансиране по либерастки (да не се бърка с либерални) проекти!
А го погледнете Тръмп и СНН - войната между тех не е спряла и за миг. Не съм чул демократите да искат импийчмънт за това, а СНН си лаят по него по-ожесточено от всякога.
А. Тодоров, какъвто и да е гнусляр, трябва да има правото да каже "Задавате ми тъп въпрос" (което всъщност беше значението на репликата "Ако бях шеф на Нова, за такъв въпрос уволнявам". Кое му заплашителното и на диалога на Валери Симеонов - ако в тая страна има безпристрастен съд и правосъдие , трябва да осъди хора на свръхинтерпретаторите.
Зад свръхчувствителността на гилдията се крие нейният комплекс , че между претенциите и и нейната действителна роля в обществото има огромна пропаст.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Памфуций
Minderbinder
14 Окт 2017 10:37
Мнения: 5,159
От: Bulgaria
Този път Сула се е произнесъл доста по-адекватно по темата.

Памфуций - и за двете ти реплики.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Minderbinder
Добави мнение   Мнения:23 Предишна Страница 2 от 2 1 2