Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
С Цацаров не стана, ще пробваме с европейски прокурор
Добави мнение   Мнения:14 1
mick
16 Окт 2017 20:22
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Който и да е новият прокурор.. пак ще е същото. Щото така казва конституцията. Проблемът е системен, а не личностен. При такива огромни правомощия и никакви задължения.. защо човекът да си разваля рахатлъка.. т.е. да облича бронежилетка.. например, той и цялото му семейство? Това всъщност важи за всички прокурори. При съдиите е мааалко по-различно, но и там могат да си тълкуват законите както им е удобно..

Искахме независима съдебна система.. е получихме я. Само дето - никой не се усети, че когато няма външен контрол... рано или късно.. хората стават зависими от Роднините, Приятелите и Парите. Щото тях винаги ги има.
aldycrown
16 Окт 2017 21:18
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
Ще трябва да дочакаме и европейски прасчо и европейска тиква.
ПлесNick
16 Окт 2017 21:59
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
КонстиПАцията, в частност глава шеста, ще получи, не знам точно кога, но ще получи доза ИСТИНСКИ лопедиум! Стига вече ментета, като тези, които досега, пет ли, шест ли пъти ни пробутваха демиурзите на статуквото чрез 240-те си аватарчета в НС!
Pazacho
16 Окт 2017 22:00
Мнения: 421
От: Bulgaria
Споделям авторовото отвращение от Цацаров, но не и оптимизма му, че с европейската прокуратура ще бъде по-добре.
.
Нищо чудно след 2020 да почнем да си спомняме за Цацаратурата с умиление.
.
Който е бил на запад и е опознал критично движещите сили на техните общества ще разбере за какво говоря.
.
За новоселектираните от Ционисти и соросоиди прокурори приоритет не класическото римско право, а дневен ред, фокусиран върху разрушаването на Християнските ценности и семейство, най-вече чрез преследване на бащите, и налагането на тотална цензура (под претекста на преследването на езика на омразата).
Феминизирането на младото поколение само на пръв поглед е безобидно - то прави от гойските деца денационализирани, идиотизирани консуматори.
Pazacho
16 Окт 2017 22:07
Мнения: 421
От: Bulgaria
Хубавото на Цацаров и всички комунистически прокурори преди него беше, че не пипаха семейството. То зи остана светая свети и при комунизма, и след него.
.
Идеите на ционизма и сорос за световно господство минават през разрушаване на гойските семейства отвътре
Begemot
17 Окт 2017 00:11
Мнения: 4,428
От: Bulgaria
А дано, г-н Терзиев, ама надали. С цялото ми уважение към вас като чудесен аналитик и талантливо перо, този път няма да се съглася. Не защото казвате неверни неща, а защото не казвате всички верни неща - т.е давате истината, но не цялата истина. Например:
Истината е, че чипът на българския демократичен елит бе програмиран за целите на първоначалния грабеж, след което никой не можа да го пренастрои. А причината е много проста: системният оператор, който можеше да свърши тази работа, бе съдебната система, но самата тя бе програмирана в зората на демокрацията да бездейства спрямо недосегаемия елит.
Първата част е вярна, втората - не съвсем. Както беше програмиран прехода, така беше програмирана и съдебната система, в зората на демокрацията , а и досега : тя, между впрочем, отразява реално класовите интереси на преходната мутро-разбойническа върхушка и е неделима част от нея. И ще продължава да бъде, никакво препрограмиране не е възможно по принцип.
Вие продължавате с оптимистичната теза, че т.нар Европа, колективният запад, е силата отвън, която ще промени нещата, щом не могат да се променят отвътре. Излиза, че "Западът, ЕС" е много добър и много наивен, нашите тарикати го лъжат 10 и кусур години, а той все им се връзва и все се нада да се оправят, пък сега, към 2020 г, ще вземенещата в свои ръце и ще ги оправи, най сетне.
На такава теза трудно може да се повярва. Западът има огромен, многостолетен опит в управлението на колонии, нито е наивен, нито е добър, отлично разбира ситуацията и си знае интересите в детаили. Както и в детайли знае житието-битието на т.нар български елит и най вече под коя офшорна круша са закопали кемерите с жълтици.
Положениет в което сме, вкл. със прякото съдействие на съдебната система, е точно това, в което Западът иска да бъдем. Никакво спиране на оттока на евтина работна сила не му трябва и няма и да има, никакво развитие на националните икономики по перифрията не се и предвижда. Периферията има много малко ресурс, но ще дава всичко, каквото има. От хора до цветни метали и злато, че и територии за бази и войни ще дава. Разните кохезионни и други еврофондове са най големия генератор на корупция у нас, повече от десетилетие вече - и така и трябва да бъде. Плаща им се на нужните хора и им се позволява да крадат, но трябва да следват правилната линия. Бай Туй го курдиса немска фондация, Станишеф - евросоциалистите, всичко с благосклоннотто кимане на американците. Да не говорим за предишните, същата работа, с едно вероятно изключение, което показно биха и унищожиха политически - та да се знае кой командува.
Така че всуе се надате на Запада, мили ми г-н Терзиев, заблуждавате се и нас заблуждавате.
Свободата не ще Екзарх, иска Караджата!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Begemot
Шако
17 Окт 2017 00:15
Мнения: 1,224
От: Saudi Arabia
Ще трябва да дочакаме и европейски прасчо и европейска тиква

Така е.
Ама дори наште хора от махалата бегат в Мюнхен, а не във Воронеж.
Затва по-добре европейска тиква, отколкото Чайка и виолончелиста дето ни смъкват по 1-2 милиарда с прости врътка "тука-има, тука-нема Белене", КТБ или стиропор по балконите от офшорки всяка година.
Кво ли ще измислят тая година да опапат излишъка?
aldycrown
17 Окт 2017 01:33
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
Ама дори наште хора от махалата бегат в Мюнхен, а не във Воронеж.

Абе като те гледам, ти не си и за Воронеж, ама нейсе....
Calina Malina
17 Окт 2017 07:36
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Не знам какво би могъл да направи в родната действителност един датски прокурор например... В едно така наречено "общество" с тези характеристики: "Ние сме общество аморфно, съставено от страхливци, кариеристи, конформисти." (Калоян Топалов)
https://clubz.bg/59011-kaloqn_topalov_nie_sme_obshtestvo_amorfno_systaveno_ot_strahlivci_karieristi_konformisti
mick
17 Окт 2017 09:24
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Западът е много добре.. стига да има пари/печатат/ и ресурси/приватизират за напечатани пари, или бомбардират/ на корем. Всичко друго е мижи да те лажем. Все едно при мафията - и там има справедливост между мафиотите и съд си имат и т.н. и живеят много добре като цоцат от останалите. Е Западът е същото - изсмукват всички останали държави за да могат те да живеят добре.
vse_oshte_jiv
17 Окт 2017 09:35
Мнения: 346
От: Bulgaria
Шако, малко си в грешка за Белене. Запознай се с материала, кой спря трите руски проекта и дори се хвали с това. Също погледни цените, на които се строят атомни електроцентрали по света и тогава коментирай. И като скоро брюкселските зелки затворят въглищните централи, какво правим?Не ти ли мирише на дискотека?
панКариба
17 Окт 2017 11:52
Мнения: 2,966
От: Bulgaria
Светослав Терзиев

Пурпури от „творческата” биография на Сотир Цацаров:
– 26 април 2013 г. Разговор в дома на Бойко Борисов в Банкя. Градският прокурор Николай Кокинов към Борисов за главния прокурор Сотир Цацаров: „Не ми се подсмихвай, ти си го избра”.
– Месец май 2013 г. Пеевски завел Цацаров при Цветан Цветанов. Цацаров заварил Пеевски при Цветанов. Пеевски доведе Цацаров… Твърдения и отричания повторени много пъти. Причината: Пеевски представил Цацаров като най-подходящ за главен прокурор. Цветанов и Борисов се съгласили. Доган също.
– Юни 2014 г. – Прокурори и барети нахлуват в офиси на фирми в сградата на КТБ. Трима са обвинени в готвено убийство срещу Делян Пеевски. Цветан Василев е обявен за организатор. Всичко това се оказва измислица.
Тогава прокуратурата повдига обвинение срещу подуправителя на БНБ Цветан Гунев.
КТБ е фалирана. Започва разграбването на активите на банката. Прокуратурата 3,5 години не реагира, с което подпомага процеса.
– 2015 – 2016 г. – „Яневагейт” – Цацаров е споменаван многократно като част от управляващата тройка заедно с Бойко Борисов и Делян Пеевски.
– Април 2017 г. – Сотир Цацаров се среща с бизнесмена Сашо Дончев в ЦУМ, в кабинета на бизнесмена и член на ръководството на БСП Георги Гергов. Избухва скандал „ЦУМгейт”. Цацаров набеждава всички, само той бил чист.
– 05.08.2017 г. Джоузеф Огъстин, вицепрезидент на вашингтонската консултанска компания JWI (Jefferson Waterman International) в интервю на Ралица Василва по телевизия BIT, отговаря на въпрос: „Кои са хората, които ще бъдат санкционирани в този случай?“
Дж.О.: „Двамата, ,които ще бъдат посочени в иска, което ще стане чрез фондацията „Ричардсън“ ще бъдат Делян Пеевски и главният прокурор Цацаров. Това са конкретните личности, които ще бъдат определени като тези, които са нарушили човешките права на Цветан Василев в много отношения”.
Разбирате ли, че с случаят с Цацаров дори не е просто перверзия, а престъпление към нацията. Пеевски го водил на оглед при Цецо. Цецо го представил на Бойко. Той го одобрил. При някакви условия, които се изпълняват и днес. Цацаров обаче вече е толкова силен, че се намърда сред тримата управляващи.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: панКариба
Gan(ю)гоТрий
17 Окт 2017 13:54
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
С Цацаров не стана

Г-н Терзиев а случайно да знаете с кой гл. прокурор стана? Велчев, Филев, Татарчев?
ще пробваме с европейски прокурор

Доколкото си спомням европейски прокурор вкара Хохегер в затвора а неговия бизнес-партньор Станишев не беше вкаран. Хохегер беше ползван от много политици от Европа да си гепват държавни пари като първо ги дават на него за маскировка, а той им ги връща и бизнеса върви.
Бившият премиер Симеон Сакскобургготски правилно забеляза сбъркания чип в България,

Май чипът на мадридския шмекер беше по-сбъркан защото същия забърса голям обем имоти и гори от "благодарния" български народ.

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Gan(ю)гоТрий
ttanchev
17 Окт 2017 14:41
Мнения: 1,880
От: Bulgaria
В България си обичаме хайдуците, това е.
Добави мнение   Мнения:14 1