Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
#YouToo - другото име на закона срещу корупцията
Добави мнение   Мнения:3 1
Жоро14
05 Ное 2017 20:21
Мнения: 755
От: Bulgaria
Борисов измисли как да парализира

Г-н Терзиев, ама забрави ли вече, че ти най-много искаше г-н Борисов да управлява България?
Neopol
06 Ное 2017 01:00
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Цялата тема за корупцията в този й карикатурен вид е вече досадна. "Корупция" вече не означава нищо повече от псувня и че някой не харесва дадена страна. Оценките за "корупция" нямат нищо общо с реалната корупция, а са просто пропагандни дъвки, които трябва да заклеймят някоя държава просто и единствено защото не е симпатична на някого или защото това е добра дъвка за електората на съответният заклеймител, който почти винаги е яко корумпиран.

Борбата с корупцията, ако някой иска да я бори реално, не става с анонимни сигнали, които 100% ще бъдат използвани за тормоз над конкуренти и опоненти, а по един много прост начин. Декриминализира се даването на подкуп, създават се специални агенти и звена от агенти под прикритие за провокация към подкуп и се почват провокации наред. Който се върже - гърми. Така, никой потенциално корумпиран няма да знае дали наистина му предлагат подкуп или го провокират за да го изхващат.

А конкретно за съдиите и прокурорите, които вземат подкупите си, чрез доверени адвокати, то да се въведе, доброволна от тяхна страна, прозрачност. Да подпишат декларации с които да разрешат във всеки момент да могат да бъдат проследавани, подслушвани и наблюдавани.
панКариба
06 Ное 2017 07:48
Мнения: 2,966
От: Bulgaria
Светослав Терзиев

http://www.mignews.info/gerb-sa-sazdali-ds-chrez-koyato-sledyat-hora-medii-blokirat-profili-vav-fejsbuk/
Добави мнение   Мнения:3 1