Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Депутатите запазиха прага за кешовите разплащания на 10 хил. лв.
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:22 Предишна Страница 2 от 2 1 2
paragraph39
16 Ное 2017 18:48
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ЖАНА д АРК,
/:/
А ще обсъдят ли в коя държавна търговска банка ще можем да извършваме плащанията над 5000 лв., така че да не ни се оскъпяват сделките с пари, които не отиват при държавата, а при частниците?

....................................................................................


Винаги и от сума време/повече от четвърт век вече!/ твърдя, че е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО да няма- приватизираха ги "демократите"!- в НЕнародната/след 1989 г./ "демократична" Република България държавна собственост търговски банки!
Защото, първо, по Конституция, държавната и частната собственост са равноправни и равнопоставени! И второ, защото нямането на държавна собственост банки лишава Гражданите и фирмите от "демократичен ИЗБОР" какъв вид собственост банка да ги обслужва!
Същото съм твърдял и твърдя за застрахователните дружества- особено що се отнася за задължителните застраховки, които, поради задължителността им, трябва да сключват само държавна собственост застрахователно дружество/ а НЕ Държавата, чрез задължителните застраховки, да осигурява клиенти на частните- че и чуждестранни, при това!- застрахователи!!!
Ама, кой съм аз, че да ме чуват и чуят управляващите през тези вече повече от две дузини години!
Тъй, де, Демокрация Е, БЕ!
Добави мнение   Мнения:22 Предишна Страница 2 от 2 1 2