Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
EС, Африканският съюз и ООН правят общ екип за защита на мигрантите
Добави мнение   Мнения:10 1
Boev
29 Ное 2017 22:35
Мнения: 2,544
От: United States
...да се създадат законни възможности за хората от Африка за обучение и образование при нас

Ами създайте им ги тези възможности.
Първо изпратете кораби на някое либийско пристанище, натоварете всички желаещи и право в Хамбург.
JollyRoger
29 Ное 2017 22:36
Мнения: 12,108
От: Belize
"Либийските власти"... Моля?
Фрау Мерк го удари на "академизъм"...
Слушах Могерини на форума по "Ал Джазира". Основното послание "Помощ и сигурност" за Африка. Не "развитие". Иначе казано "гетоизиране". Само дето няма вече как да "се случи" подобна схема.
Engels
29 Ное 2017 22:56
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
"За Европа и Африка е от общ интерес незаконната миграция да спре и да се създадат законни възможности за хората от Африка за обучение и образование при нас", заяви тя.

Направо да си кажат, че искат да си ги избират, не че ще спират незаконната миграция, просто към нея ще добавят и законна.
ШабатайЗееви
30 Ное 2017 01:52
Мнения: 470
От: San Marino
"правят общ екип за защита на мигрантите" , а трябва да е " правят общ екип за защита ОТ мигрантите"
whoever
30 Ное 2017 01:55
Мнения: 3,235
От: Bulgaria
нещо тука - бг член на ес - кой ни представлява на срещата на върха?
ааа, бацко е зает да кърши снага в кючек за кеф на саудовците , те некои от тях аресват
СиньоНебе
30 Ное 2017 04:53
Мнения: 108
От: Bulgaria
Глобалния елите следват програмата си до 2030 национално етническите държави да изчезнат (според комунистическата организация ООН). Картите са открити и сва;лени на масата, губят търпение даже. Комунистическия ЕС е стъпка към тая цел. Внасят се африканци и всякакви хуманоиди от Третия свят докато станат мнозинство и бавно и сигурно коррените етнически народи в Европа се претопят и изчезнат. Мантрите че видите ли Европа застарявала са проста манипулация, Бялата раса в продължения на векове а и от хилядолетия винаги е била малцинство в сравнение с останалите раси. Но оставайки етнически хомогенна Европа създаде цивилизацията която познаваме днес – върхове в технологии, медицина. архитектура, музика и култура. ЕС действа като сталинистко политбюро вече.
СиньоНебе
30 Ное 2017 04:59
Мнения: 108
От: Bulgaria
Глобалния елит следват програмата си до 2030 национално етническите държави да изчезнат (според комунистическата организация ООН). Картите са открити и свалени на масата, губят търпение даже. Комунистическия ЕС е стъпка към тая цел. Внасят се африканци и всякакви хуманоиди от Третия свят докато станат мнозинство и бавно и сигурно коррените етнически народи в Европа се претопят и изчезнат. Мантрите че видите ли Европа застарявала са проста манипулация, Бялата раса в продължения на векове даже от хилядолетия винаги е била малцинство в сравнение с останалите раси. Но оставайки етнически хомогенна Европа създаде цивилизацията която познаваме днес – върхове в технологии, медицина. архитектура, музика и култура. ЕС действа като сталинистко политбюро вече.
СиньоНебе
30 Ное 2017 05:30
Мнения: 108
От: Bulgaria
Исках да коригирам грамтически първия пост, но след избор на 'Промени' браусера ми бе насочен автоматично към първа страница.
Някой да има същият проблем ?
банда
30 Ное 2017 05:45
Мнения: 7,015
От: Bulgaria
.Исках да коригирам грамтически първия пост, но след избор на 'Промени' браусера ми бе насочен автоматично към първа страница.
Някой да има същият проблем ?

И при мен стана така. При опит за корекция на пост, ме препрати към първа страница.
вила
30 Ное 2017 06:48
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
Екипът ще насочи усилията си най-вече върху живеещите в изключително тежките условия бежанци в Либия.

СЕГА нормалните да преценят какви са началниците на нато и ес.По времето на законния лидер Кадафи в Либия нямаше бежанци и ОТ Либия в Европа не нахлуваха милиони от друга ера.Кадафи предупреди нашта опщност ,че ако нападне страната му,ще бъде залята от милиони мигранти.Горди и непогрешими,разрушиха цветуща Либия,убиха лидера й..Сега няма държава-има племенни джихадистки анклави,робство...И същите идиот...,опс,началници,се събират да решават създадената от тях световна трагедия„Дебили,сър,подчинени и чорбадиите им.
Добави мнение   Мнения:10 1