Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Израелският премиер обвини ЕС в лицемерие
Добави мнение   Мнения:8 1
Neopol
11 Дек 2017 01:54
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Израелският премиер Бенямин Нетаняху обвини европейските държави в лицемерие към страната му.

Ми прав е човека. Ама не е само към страната му. За всичко им е така. Стандартът им е двойните стандарти. И не са само те така.
Памфуций
11 Дек 2017 03:09
Мнения: 4,328
От: Bulgaria
Чувам гласове оттам, които осъждат историческото заявление на Тръмп (признаването на Ерусалим за столица на Израел - бел. ред), но не чух осъждане на ракетните удари срещу Израел" от палестинските територии",

Няма и да чуеш.Муслимите са осем пъти поввче от евреите у Франция. И са гласували все за Макрон.
Памфуций
11 Дек 2017 03:09
Мнения: 4,328
От: Bulgaria
Милош Земан, президент на Чешката република:"Страхливият Евросъюз прави всичко, за да могат пропалестинските терористични движения да преобладават над произраелските движения, към които аз принадлежа".

Брех, и тоя индоктриниран (по Асол Моралната).
Пикачу
11 Дек 2017 09:22
Мнения: 8,152
От: South Africa
Султан Ердоган отново клати лодката и ще върне процъфтяващата си Кемалистка родина във феодализма !
Който се види с пари и почва да завладява света, да трупа оръжия.
И най-лошото е, че това важи за всички - САЩ, Русия, Китай, Индия, Турция.
Фатален саморазрушителен синдром !?
FIRST 2
11 Дек 2017 10:17
Мнения: 7,745
От: Bulgaria
Тъкмо се беше стигнало до обуздаване на ИД и ето ново двайсе - Ерусалим ще бъде признат от САЩ за столица на Израел. А се знае че каквото каже големият брат зад океана,това става - въпреки всички други мнения против това. Някой бута всички държави в Близкият изток към безкрайни конфронтации и насилие. Сатанистите не спят и използват всеки повод за ескалация на напрежението. Резултатът ще бъде отново война в този регион и нови мигранти,познайте накъде - познахте,в ЕС разбира се....! Еврогейските лидери досега играят срещу интереса на ЕС и това ще продължи - не се съмнявайте. Ще продължи дотогава докогато ние не ги изритаме от властта...!
Васуки
11 Дек 2017 10:37
Мнения: 3,605
От: India
ново двайсе - Ерусалим ще бъде признат от САЩ за столица на Израел
- това е поредната лъжлива мантра на душманите на Тръмпи, но не вярвам, че колегата я вкарва нарочно, а поради недоглеждане. Йерусалим отдавна е признат за израелска дтолица не само от САЩ, но и от Русия и много други страни. Тръмп само иска да изпълни решението на конгреса от 1995 г. и последващите декларирани намерения за същото на Клинтън, Буш и Обама за преместване на посолството в този град. Но понеже им бърка в ....вете, както обикновено, манипулират обществото си и чужбина.
Провалът на американската политика в региона е техен провал, огромен и с дълги последствия. Затова Тръмп сега намери начин да подчертае дебело това, че поне малко да го оставят да е президент.
venstar
11 Дек 2017 13:21
Мнения: 1,954
От: Germany
Много жалко, когато висши политици явно прилагат двойни стандарти. Колко пъти Израел нарушава международното право?! Колко пъти израелски самолети и ракети атакуват цели в Сирия и Ливан?! Но пищят за ракетите по Израел! И едното и другото са неприемливи, но политиците проявяват постоянство в критикуване на едното и премълчаване на другото.

С омерзяването на политиката политиците отблъскват хората с принципи и идеали, формирайки по този начин една клика, в която едната ръка мие другата, а сметката се предявява към данъкоплатците и гражданите, на които ще бъдат нахлузени военни униформи и пратени да проливат кръв за чужди интереси.

Крадецът викна "Дръжте крадеца!"

Политик обвинява в лицемерие!
ViktorSchauberger
11 Дек 2017 14:01
Мнения: 441
От: Bulgaria
Тръгнали ционистите да се оплакват от европейските политици. Голям театър. При положение че стотици депутати от ЕП са купени и продадени с парите им. :: Leaked documents listing hundreds of EU parliament members that the George Soros network considers “reliable allies” should raise alarm bells across Europe, says Hungary.
Добави мнение   Мнения:8 1