Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР има заподозрян за убийствата в Нови Искър
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:195 « Предишна Страница 7 от 10 5 6 7 8 9 Следваща »
E6
04 Яну 2018 21:31
Мнения: 29,550
От: 0
Не е ли време в потерята да бъдат включени и останалите ни хеликоптери (ако са в движение)?


Само докато дойдат Грипените...
Danibus
04 Яну 2018 21:32
Мнения: 4,832
От: Bulgaria

paragraph39
04 Яну 2018 20:35
Мнения: 77,859
От: Bulgaria
AVER4E,
/:/
Пара, не всички притежаващи" юридически дипломи" са магистрати Но обраттното е вярно

...................................................................................
Тъкмо това имах предвид: че всички магистрати са "притежатели на юридически дипломи"!
Нямал съм предвид НЕмагистратите- адвокати, юрисконсулти и прочие!
Явно или аз НЕ съм го казал ясно или НЕ съм бил разбран правилно?!?!


Не си бил разбран правилно
тошето
04 Яну 2018 21:33
Мнения: 3,655
От: Bulgaria
Може и храна.

Начи според тебе те са омели липсващата на празненството руска салата?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: тошето
aver4e
04 Яну 2018 21:35
Мнения: 12,201
От: Bulgaria
да бъдат включени и останалите ни хеликоптери

Може и ДАНС в ролята на обкръжаващи пехотинци /кашици/
Отивам да гледам Луи дьо Фюнес в "Полицаят ....."
E6
04 Яну 2018 21:37
Мнения: 29,550
От: 0
Начи според тебе те са омели липсващата на празненството руска салата?


Да не е кучето?

Кучетата умират за руска (бивша съветска) салата.
E6
04 Яну 2018 21:39
Мнения: 29,550
От: 0
и доколкото имам преки впечатления от правораздавателната система, то съмнението ми е твърде основателно, меко казано


Неграмотен ром сътвори истински цирк в съда: Имам проблеми със сърцето, белият ми дроб не може да диша от малък!


https://www.blitz.bg/kriminalni/nakazanie/negramoten-rom-stvori-istinski-tsirk-v-sda-imam-problemi-ss-srtseto-beliyat-mi-drob-ne-mozhe-da-disha-ot-malk_news569044.html
тошето
04 Яну 2018 21:50
Мнения: 3,655
От: Bulgaria
Да не е кучето?

Кучетата умират за руска (бивша съветска) салата.

Може.
И оттам е тръгнало всичко...
AzUrAL
04 Яну 2018 21:53
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Доста добре е захлебила от своите клиенти роми, явно.
E6
04 Яну 2018 21:54
Мнения: 29,550
От: 0
И оттам е тръгнало всичко...


Аз си мисля, че кучето е надумало оня да ги избие. Уговорката е да убиецът да убие и него самото за да се обърка милицията....
Mura
04 Яну 2018 21:58
Мнения: 2,803
От: Bulgaria
Въденето" на специалисти по всичко, дето си мрат да се "утвърждават" плюейки по всички, дето разбират доста повече от тях, за съжаление, е национален спорт.

За последните 28 години неразкритите знакови убийства са мнооооооооооооооо...го повече от разкритите, та понеже "професионалистите-разбирачи" ги няма никакви, затова форумното братство адекватно се притичва на помощ.


Асол
04 Яну 2018 22:02
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
По-зле е. Аз изобщо не се сещам за разкрито "знаково убийство" през последните 28 години, като главносекретарският му период беше наситен изцяло с разчистване на сметки сред престъпническите среди...и нищо...сал една акция с гранатомет..
E6
04 Яну 2018 22:03
Мнения: 29,550
От: 0
Жълтурковците сменят версиите през половин час:

Нови подробности изплуваха около бруталното убийство в Нови Искър, което потресе цялата страна. На разпитите близки на Кети разказали, че тя е имала връзка с бивш затворник, с когото се разделя преди четири години, когато се влюбила в 3 години по-младия от нея Неделчо. Последвала раздяла и Кети заживяла с новия си приятел, но Росен не можал да й прости. Роднините разказали, че бившият й любовник я следял и заплашвал, но в същото време се боял от Неделчо. От своя страна, Кети по всякакъв начин във фейсбук се опитвала да покаже, че обича новия си приятел, приема неговия син като свое дете и че дъщеря й Нанси се чувства прекрасно в новото семейство, пише "Труд".

Предварителните заключения засега са, че убиецът е влязъл в къщата първо в кухнята на първия етаж. Там е застрелял Неделчо и синът му Георги. Използвал е много патрони, за да елиминира двамата силни мъже – Неделчо е с внушителна мускулатура, Георги – също, тъй като е бивш състезател по гребане. Минал е в съседната стая и е убил 72-годишната майка на Кети – Еленка Бурджиева, която лежала в леглото.

Изстрелите не се чували на горния етаж, където били Кети с дъщеря й Нанси и нейния приятел Боби. Там работел телевизор с усилен звук или била пусната музика. Дори и дотам да е достигнал пукот – било е Нова година и вероятно тримата на втория етаж са допуснали, че някой наблизо хвърля пиратки.

Убиецът извлачил труповете на Неделчо и Георги в стаята при бабата, върнал се в кухнята и заключил вратата. Видял, че е стъпил в кръв и оставя отпечатъци по пода. Опитал да избърше пода и обувките си, но явно не е успял, тъй като негов отпечатък бил намерен на стълбите. Появил се изневиделица на втория етаж и още преди Кети да осъзнае какво се случва, застрелял пред очите й Нанси и Боби. Хванал Кети за ръката, малко над лакътя. Там не се опитвал да заличава следите си. Извел Кети от къщата и я качил насила на предната седалка в семейния джип БМВ Х5. Като планинар познавал района около Нови Искър и карал по черния път до местността „Партизанките”, като през цялото време държал Кети на мушка. Когато пристигнали, слязъл и минал откъм нейната страна. Свалил я отново насила. Възможно е в този момент Кети да се опитала да се съпротивлява и тогава да е била застреляна в близост до джипа.

В тъмницата в ранните часове на 1 януари убиецът тръгнал пеша по познатите му пътеки през гората, без да се връща в Нови Искър, а продължил към с. Луково, където разследващите смятат, че неотдавна е взел вила под наем.


Натисни тук
HBK
04 Яну 2018 22:04
Мнения: 2,896
От: United States
Ако все още се приемат облози! Обзалагам се, че:

1. Убийство е за пари. За много пари. Загубени, а не намерени.
2. Убийците (няколко) са наемници – чеченци или албанци, все тая.
3. Поръчителите са Българи, мембъри на отдавна съществуваща групировка.
4. Нещастникът показан на снимката (ако изобщо съществува) е само пушилка. Да се даде време на килърите необезпокоявано да напуснат територията. Ако все още не са го направили.
5. Деянието е свързано с друго едно деяние (срещу НАП-милюционер) и даже реквизитът (автомобилен) е същият. Не е изключено да има връзка и с „банкоматното“ деяние.
6. Задачата на поръчковия глав-прокурор е да държи нещата под контрол. Случайно или не, стиковката със неговия заместник не се състоя.

P.S. Комплименти за Mura (по-горе)!
E6
04 Яну 2018 22:05
Мнения: 29,550
От: 0
Оср@ха Му европредседателството....

bgman13
04 Яну 2018 22:05
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Така. Обаче, тука забелязвам отново, че информацията която излиза от психиатърката Цветеслава Гълъбова е много интересна. Вече обърнах внимание, че ето тука тя казва, че Георги е казал на директен неин въпрос, че няма значение че ще работи на минимална, защото той си има друга работа. И същевременно обърнах внимание, че в психиатриите се лекуват и наркомани. Т.е. Георги е евентуален пласьор на наркотици на това място. Във въпросното клипче, докторката казва, че го е видяла за последно на 28ми.

Ето го:

https://www.youtube.com/watch?v=kuQ7W_ys600

Но от тука имаме ново изказване на въпросната докторка:

"БЛИЦ припомня, че именно д-р Гълъбова разкри вчера, че момчето е изхвърчало от лудницата в Курило, след като баща му позвънил, че има проблем 30 минути преди полунощ на 31 декември."

https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/shefkata-na-razstrelyaniya-georgi-posochi-veroyatniya-kasapin-ot-novi-iskr_news568911.html

E6
04 Яну 2018 22:11
Мнения: 29,550
От: 0
Друга версия:

Симеон Иванов, експерт по сигурността и бивша барета, хвърли истинска бомба при гостуването си на Милен Цветков. Според него семейството в Нови Искър е изтребено от професионалист. И то не от ревност, както се говори, а по нареждане на мафията.

“Няма как да влезе обикновен човек и с пистолет с по един изстрел в главата да избие цяла фамилия! Ако е от ревност, щеше да издебне жената на друго място. Всичко е добре планирано, добре подготвено. Първо е убита жената. Тя е разстреляна на място, където не се качва дори полицията. Нейното забавяне е събрало на едно място в къщата цялата фамилия. И тогава професионалистът идва и избива всички. Първо кучето, за да влезе, след това хората”, изложи своята гледна точка Симеон Иванов.

И хвърли след това още по-сензационно мнение: “Знаете, че има съмнения, че мъжът е бил в афери с ДДС. Това са пари, които, ако не е отчел, мафията прави така, че да няма кой да ги харчи от неговите наследници. Затова са избити всички, дори бабата, която се явява наследник. По подобен начин действа албанската мафия. Тя чисти до крак! И вижте само кога е стреляно – когато започват фойерверките. Пак казвам, това е професионална работа, поръчана на човек, който веднага след екзекуцията е напуснал страната”.


https://7dnisofia.bg/archives/45490
FataMorgana
04 Яну 2018 22:28
Мнения: 337
От: Bulgaria
форумното братство адекватно се притичва на помощ.

И с какво точно ще помогне? Че и "адекватно"?
А, сетих се - ще намери убиеца, ще го задържи и ще го осъди, нали? И задължително ще е на смъртно наказание, нищо че го нЕма у настолното четиво на "адекватното" братство - онуй книжле...как му викаха...наказателен кодекс? Или има друго име - братско, нЕкак си.
маргаритка2
04 Яну 2018 22:36
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Първо, изговарянето на тези неща успокоява. Не е ли малко нервно навръх празника да има 6+ трупа? А в делничен ден?
2. Очевидно мвр-то е озадачено, що да де му се помогне? Че то по закон сме длъжни, май.
3.малко нервно е да знаеш, че въоръжен и опасен убиец се разхожда свободен.

А защо са сигурни, че един?
Mura
04 Яну 2018 22:37
Мнения: 2,803
От: Bulgaria
HBK-много благодаря! Трогната съм от вниманието Ви!

По-зле е. Аз изобщо не се сещам за разкрито "знаково убийство" през последните 28 години, като главносекретарският му период беше наситен изцяло с разчистване на сметки сред престъпническите среди...и нищо...сал една акция с гранатомет..

Понеже, късно вечерта не ми се рови за статистическа информация, та реших да бъда добронамерена.
Права си Асол, "по-зле е" и лошото е, че продължава да става все по-зле.
Останахме малко на територията, обедняхме, остаряхме и властимащите си въобразиха, че могат безкрайно да ни лъжат и стрижат до голо, щото могат, само че природата не търпи вакум и шепата земя, може и да не бъде заселена с българи, но определено няма да остане обезлюдена.

маргаритка2
04 Яну 2018 22:36

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mura
Стайнбек
04 Яну 2018 22:39
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Както каза едно време Ицо Калчев: "Всяка държава си има мафия, а у нас мафията си има държава."
Добави мнение   Мнения:195 « Предишна Страница 7 от 10 5 6 7 8 9 Следваща »