Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Обичат ни. Не ни обичат
Добави мнение   Мнения:9 1
kiro or efiro
04 Фев 2018 19:23
Мнения: 1,468
От: Bulgaria
suhar
04 Фев 2018 20:07
Мнения: 6,222
От: Bulgaria
Тоя, щом е доктор по икономика, първо да излекува икономиката на Бъргария. После ще му четем статиите.
ПлесNick
04 Фев 2018 23:08
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Сухар,
прочети по-долу!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ПлесNick
ПлесNick
04 Фев 2018 23:08
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Сухар,
па вземи я прочети, бе, пич! Не подозираш колко полезна ще ти бъде - защото икономиката ни не е такава заради Хърсев, а въпреки него! (Бил ми е началник, като подуправител на БНБ) Много от хората, които от 1989 насам се изреждаха на държавното кормило, НЕ само не са посмявали да се изрепчат по начина, по който Хърсев описва като (пропусната) възможност да се реагира на баварското министерче, но през главата НЕ е минавало и най-бледа мисъл за подобно репчене! Ако Согласна Куна се бе репчила по време на преговорния процес за ЕС, присъединяването ни нямаше да е аншлус, а истинско интегриране!

Ама кво ли те съветвам - знам си аз, че сухарите първо плюят по автора, а после може и да прочетат написаното от него, но в 99% от случаите НЕ го прочитат!
annetaz
05 Фев 2018 05:00
Мнения: 1,778
От: Bulgaria
Днешното поколение от бизнесмени не са такива. Това са разни тарикати и мошеници, които са крали и разграбвали общото. Такива нито ще съберат пари за общия интерес, нито имат кураж да се репчат, защото чуждите служби веднага ще им извадят далаверите. С две думи: некадърници, необразовани достатъчно, долнопробни тарикати. Те чакат държавата да им дава пари, да им образова работниците. Когато чакаш на Европа да ти дава или да дава на държавата и ти да влачиш, ще се съгласиш с всичко. Как точно да си направим реклама или да осъдим някой, който е казал нещо, което е написано във всяка наша медия/ корпоративна? Ами доносите на разните НПО-та към Брюксел? Борисов им задоволява всякакви прищевки и ги храни обилно, но те още повече викат. Никой няма да те обича, ако сам не се обичаш. Ако олигарсите ти са зверове, които разкъсват помежду си. Ако управляващите ти са с "капацитет" да управляват селска кръчма и то фалирала.
Федаин
05 Фев 2018 08:47
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Бизнеса е война - японска пословица
tantus
06 Фев 2018 00:18
Мнения: 2,108
От: Bulgaria
Много добре звучи, ама вАжи само на теория - реалността показва следното: Варуфакис го няма никакъв, Гърция е унизена като дрипава уличница и прилича на икономическа пустиня. Добре че има туризъм, че да не са съвсем умрели от глад. А най-ироничното е, че много често разни фаруфакисчета и костаси слугуват именно на германци по курортите и хотелите. С тоя темп още 4-5 години и дори и ние ще сме по-добре икономически от "гордите", "гениални" и "хитри" гърци.

Нито злобея, нито се радвам - България има нужда от силна Гърция. Но фактите са факти. Аман от добре звучащи лозунги. Гърция е на колене, унизена и за срам на целия свят. Тоя тръгнал да ми дава Варуфакис за пример.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: tantus
Engels
06 Фев 2018 00:27
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Най-добрият, когото съм виждал да го прави на политическия ринг, беше гръцкият финансов министър Варуфакис. Преди да принудят премиера на Елада да го отстрани, проф. Варуфакис в пряка дискусия по германската телевизия не само прегази интелектуално бундесминистъра на финансите, но и тежко го унизи до пълен погром.

Капита1234
06 Фев 2018 11:49
Мнения: 4
От: Bulgaria
Точни думи от един умен мъж.
Добави мнение   Мнения:9 1