Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Плачи българче, Западът е невинен" ;-(
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:488 Предишна Страница 3 от 25 1 2 3 4 5 Следваща »
Патагонец
16 Фев 2018 13:13
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Не ни искаха.
И сега не ни искат.
Пардон! Сега ни искат само като евтина работна ръка за черната работа.

Първо, далеч не всички българи на Запад работят нископлатена черна работа.
Второ, никой не ни иска за каквото и да било работа, българите сами се натискат да работят в чужбина.
Работата - според образование, квалификация, нужди на пазара, степен на владеене на езици и т.н. Това, че някои нищо друго не са намерили освен нископлатена работа не е отговорност на приемащата страна.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Патагонец
atlantis
16 Фев 2018 13:17
Мнения: 16,163
От: Bulgaria
Примолих се и на човека, дето държеше връзка със службите - няма да си кривя душата, хубав човек беше


Мили Боже!!! Е аз и 16 години не съм била, чак толкова наивна. Няма човек който да "държи връзка". Той си е от службите. Тези хора са винаги хубави. Паспорта най-отгоре и чака ред ... хе-хе-хе ... Паспортното е спряло да работи ... хе-хе-хе ... Хай де де. Сети се за "хубавия" човек, той те е спрял. От лошотия, не заради нещо друго.

gluhar4e
16 Фев 2018 13:25
Мнения: 2,246
От: Greece
Пропагандата и мечтите са едно, Европа е друго, а Патагония е трето.
Въпросче!
Каква диплома признават в Европа, за да работиш?
Начално образование?
Средно образование?
Висше образование?
За да работиш каквато и да работа, трябва да имаш поне елементарна грамотност. Да можеш да четеш и пишеш на съответния език, и да имаш диплома за това. Всяка държава си ограмотява бъдещите работници от детската градина и от първи клас.
Тук таме може да се намери някое българче което да работи с диплома за висше образование, но общата маса в Европа става само за черната работа.
Не замърсявай форума с умности.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: gluhar4e
Gan(ю)гоТрий
16 Фев 2018 13:26
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Слънчо наш насущний!

Атанас Семов(род. 1970) е син на Марко Семов и заместник на Яне Янев в РЗС. Статията е находка!

atlantis
16 Фев 2018 13:30
Мнения: 16,163
От: Bulgaria
"Е, тук малко се поувлече"

Ми не е. Всички който познавам и са пропуснали ходене в чужбина са по вина на чуждите посолства. Помниш как беше. Взимаш изходната виза и отиваш в посолството на съответната страна. И започваш да чакаш. Първо документите се пращат в съответната страна от техни куриери след като са насъбрали някакъв брой, там отлежават доста време. След това пак с дипломатическата поща пристигат. Ако има кой да ги погледне ги разпределят, ако не чакат "най-отгоре" за разпределение. Като ги разпределят, ако си потърсиш визата и те почват да я търсят по чекмеджетата. Кога я намерили кога не. И пак чакаш "елате утре". Утре отново се редиш на опашка и т.н. Имах няколко познати които работеха в чужди посолства, като хигиенистки с висше образование. Та от там знам схемата. Докато дойде обратно визата от чужбина, то като при Сократя, става безпредметно.
Таласъмчо
16 Фев 2018 13:34
Мнения: 110
От: Bulgaria
Така, де! Интересно защо Западът е насочил всичките си усилия за унищожението на България, а е пропуснал държави като Полша, Чехия и Унгария?


Защото сме православни, а сатанистите, управляващи Запада искат да унищожат православието (Бжежински!). Защото имаме най-старата държава с непроменено име в Европа. Защото сме втори по интелигентност в света. Защото имаме най-хубавата природа по целото земно кълбе - и сатанистите искат да ни изморят и да ни вземат земята.

Затова папата ни даде на турците за 500 години, затова провеждат сега геноцида над нас, затова постоянно либералфашистите ни пълнят гащите с димящи купчинки!
Патагонец
16 Фев 2018 13:35
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Каква диплома признават в Европа, за да работиш?
Начално образование?
Средно образование?
Висше образование?
За да работиш каквато и да работа, трябва да имаш поне елементарна грамотност. Да можеш да четеш и пишеш на съответния език.
Тук таме може да се намери някое българче което да работи с диплома за висше образование, но общата маса в Европа става само за черната работа.
Не замърсявай форума с умности.

Признават и български дипломи ако им трябват съответните специалисти. Познавам доктори, инженери, ИТ специалисти, които са намерили работа с български дипломи. Ако имаш диплома за специалност, от която има излишък от специалисти то много вероятно е да не си намериш работата, която искаш.
Като искаш платена работа, първо научи езика, кой ще те вземе без елементарни езикови познания?
Това, че общата маса става само за черна работа вината не е на приемащата страна, а на общата маса. Толкова може да предложи на работодателя.
Yankov
16 Фев 2018 13:46
Мнения: 3,370
От: Bulgaria
Таласъмчо
16 Фев 2018 13:34
Мнения: 57
От: Bulgaria


Знаех си аз, че има световен заговор срещу България. Туй за вторите по ителигентност - въобще не съм съгласен. Първите сме. 51% от научните открития са направени от българи. Естествено, другите 49% от Ломоносов. Ако не беше Бжежински, сега щяхме да сме отворили 4-та българска държава на Марс.
kаily
16 Фев 2018 13:47
Мнения: 3,409
От: Bulgaria
Ще ти кажа защо, защото знам, че ти ще ме разбереш.

Българите са егоисти, завистливи, вълци единаци и не си помагат.
Бъдещето принадлежи на хармонични хора, които умеят да живеят задружно и във взаимопомощ.
Новите енергии, които слизат на Земята, го изискват, те разбиват всичко, което носи старите енергии - егоизъм и неумение да се живее дружно.
Какви ще са конкретните проявления, кои ще са земните изпълнители и под каква платформа - това няма никакво значение. Бог винаги си намира кой да му свърши работата.
Сега тече процес, подобен на оня от Содом и Гомор. Които отговарят на новите енергии, се изнасят постепенно. Останалите ЩГД.

Щото не знам Бог дали счита трансджендърността за грях, ама неумението за единно общество определено вече се води такъв.
gluhar4e
16 Фев 2018 14:00
Мнения: 2,246
От: Greece
***
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
Сократ-май
16 Фев 2018 14:00
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Първите сме. 51% от научните открития са направени от българи.

Съвършено вярно!
Ето един пример от живота на великия българин Хаджи Филю:



Веднъж Хаджи Филю гостувал на своя приятел Исак Нютон, който имал навика винаги да си носи бележник, за да записва мъдрите мисли, които го спохождат. Но тъй се случило, че при игра на крокет великият физик си изкълчил ръката и затова помолил своя български приятел да води записките за няколко дни.
Докато двамата се разхождали из една ябълкова градина, върху главата на Нютон паднала тежка ябълка. Ударът бил твърде болезнен и ученият не се въздържал от нецензурно (и малко несвързано) възклицание:
- Fucking mother apple!
Тук Хаджи Филю изпаднал в сериозно затруднение. От една страна неговото вродено благоприличие не му позволявало да запише подобни приказки. От друга страна – нямало как да наруши поетото задължение. След дълги размишления той решил да направи компромис и записал съкратено в бележника:
Върху главата на Нютон падна ябълка.

F = m. a
Няколко години подир този случай Нютон се ровел из старите си записки и открил трите загадъчни букви. Дълго се чудил какво може да означават, но така и не проумял. Накрая махнал с ръка и ги публикувал като Втори закон на Нютон.

Yankov
16 Фев 2018 14:03
Мнения: 3,370
От: Bulgaria
Сократ-май
16 Фев 2018 14:00
Мнения: 30,613
От: Bulgari


amigov
16 Фев 2018 14:04
Мнения: 338
От: United Kingdom
Още един голем българин и родолюбец от United States
Нищо по-нормално ! Българите зад граница са такива , по-големи родолюбци от аборигените. Тези които десетилетие рециклират една шайка престъпници , яхнала държавата да ги управлява.. Те ли са "родолюбци" ?
Ведбал
16 Фев 2018 14:05
Мнения: 315
От: Andorra
Затова папата ни даде на турците за 500 години

1878-1393=485.
Ех, как се прецака тази папа, да се лиши от петнайсетина години, оставащи на концесия. Язък. Балъчка.
Едно не разбирам - като сме толкова прекрасни, защо все някой "ни дава" или "не ни иска"? И защо не сме ние "даващи" и "искащи"?
Yankov
16 Фев 2018 14:08
Мнения: 3,370
От: Bulgaria
По настояване на ЕС се затвориха заводи и предприятия и се оставиха хората без препитание.
Как така не са длъжни държавите?
Значи може да ограбват България и да дъвчат парите и, а хората?


Некакъв списък на предприятия и заводи затворени от ЕС?
Патагонец
16 Фев 2018 14:09
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
ПатагонецАко тези 2,5млн българи бяха останали в България, ти отдавна щеше да бъдеш обесен на най-близкото дърво.По настояване на ЕС се затвориха заводи и предприятия и се оставиха хората без препитание.Как така не са длъжни държавите? Значи може да ограбват България и да дъвчат парите и, а хората?Дървото, Патагонец, дървото!

На такива ирационални аргументи не може да се противопостави нищо смислено.
Yankov
16 Фев 2018 14:21
Мнения: 3,370
От: Bulgaria
Без да правя изводи и заключения. Забелязл съм, че тези, които най-много кичат терасите и колите си с българския трибагреник, обикновено се оказват най-големите фенове на Слави Трифонов и чалгата. Просто, като домашна статистика.
amigov
16 Фев 2018 14:21
Мнения: 338
От: United Kingdom
ЕС затваря предприятия само на глупаците. Свине които имат бисери но не ги ценят...отнемат им се. Защо ЕС не затвори АЕЦ на Унгария , защо не закри Шкода а немците изсипаха милиарди инвестиции , защо се инвестира в полша като за последно ??.. Отговорът е прост , калпав човешки материял в бг... Ни със Запада , ни с Руснаци , нито дори със съседите естествени съюзници /гърци , румънци , сърби/ , ходете при Ердоган ! Без туй чалгата и кючеците са ви в кръвта.
потребител,07
16 Фев 2018 14:36
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Интересно защо Западът е насочил всичките си усилия за унищожението на България, а е пропуснал държави като Полша, Чехия и Унгария?


Според мен една от причините е верското разделение по оста католицизъм/протестантство/православие/юдаизъм.
Страните от Източна Европа: Полша (католици 95 %), Унгария (католици 53 %), Чехия, Словакия, Словения са общо взето католически държави.
А в западните държави преобладаващата религия е католицизъм и протестантство:
Австрия(католици 89 %), Белгия, Германия(протестанти 36 %, католици 35 %), Дания(протестанти 96 %), Ирландия(католици 95,5 %), Испания(католици (97 %), Италия(католици 82 %), Люксембург(католици 95 %), Малта(католици 97 %), Нидерландия(католици 40 %, протестанти 30 %), Португалия(католици 90 %), Финландия(протестанти 92 %), Франция(католици 80 %), Швеция(протестанти (68 %) и т.н....
ПП
Бг е общо взето православна страна, а Западът мрази Русия и вижда в православните славяни потенциални съюзници или агенти на Русия. Заради това Западът предпочита тук да живеят мюсюлмани или цигани, отколкото православни българи.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
Hateras
16 Фев 2018 14:39
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
Юристът доц. Атанас Семов написа статия, в която разгроми българското образование, но се оказа, че никой не иска да я публикува.

Как щяло, някой да я публикува... google it!
Даже у нашия форум е влачена, поне веднъж
http://www.segabg.com/replies.php?id=295247&v=6836497
---
>>><<<
Някой има ли мнение по този въпрос. Да не би да съм изпуснал такава тема?!

Както можеш да се увериш, изпуснал си, много теми по темата.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Hateras
Добави мнение   Мнения:488 Предишна Страница 3 от 25 1 2 3 4 5 Следваща »