Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Цялата страна излезе в защита на лекаря, убил крадец
Добави мнение   Мнения:6 1
Злата_катерица
05 Мар 2018 20:03
Мнения: 130
От: Bulgaria
Патологът пише масивен инфаркт и делото приключва.
Докторът да си припомни старите познанства и да вземе пример от Поничките.
върлаков
05 Мар 2018 21:52
Мнения: 387
От: Bulgaria
Срочно приемане на "закона Лучников" - отхвърлен от подкупния Върховен Съд в полза на бандюгите! за три дни българите ще се справят с бандюгите, по примера на нашите достойни прадеди, справили се с кърджалийската напаст.
wreckage
05 Мар 2018 21:59
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
Според източници на Би Ти Ви, близки до разследването, той е слязъл да провери какво става в гаража въоръжен. В паниката крадецът - Жоро Джевизов, вади нож и го мята по Иван Димитров, а след това продължава да го замеря с предмети. Димитров отвръща с 4 изстрела. Крадецът бяга и е открит на метри от местопрестъплението, върху капака на автомобил, мъртъв с огнестрелна рана в гърдите. Лекарят няма разрешение за оръжие, но според информация на медията той е признал, че е стрелял, но не разбрал, че нападателят му е ранен.

Защитната версия на лекаря твърди, че заедно с Джевизов имало и още един нападател, който носел пистолета. Разследващите обаче към този момент не съобщават, че издирват втори нападател. Не е известно и защо, след като е стрелял, Иван Димитров се прибрал направо в дома си и не е уведомил полицията за станалото. На сутринта отишъл направо на работа.

ахъм...
единоттърново
05 Мар 2018 23:35
Мнения: 10
От: Bulgaria
Крадецът толкова го ранил, че жена му чак не разбрала. И той не се сетил да провери дали не е ранил човека, а уж доктор.
kuper505
06 Мар 2018 01:50
Мнения: 989
От: Bolivia
Това е умишлено убиство.Мангала не е бил вътре в дома му с нож опрен на гушата му.Имали отпечатаци на пръстите че го е докоснал с ножа по дрехите и изобщо други отпечатци на пръстите по предмети които е хвърлял по доктора?Защо веднага не е извикал полиция и линеика да помогнат за неговия живот и този на убития?Защото е имал намерение да го убие като вълка и овцата когато пили вода в реката че му мътила водата.Немаш право да стреляш на публично место по хората след като гаража ти е на улицата.Мирише ми на пандиз за доктора.А расиските бунтове на населението не важат за закона.
Katani
06 Мар 2018 06:58
Мнения: 44
От: Bulgaria
Последните два коментара -
Добави мнение   Мнения:6 1