Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Държавата си вкара автогол с политиката към хората с увреждания
Добави мнение   Мнения:4 1
хикса
14 Мар 2018 01:18
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
И на мен самия преди ми е идвала идеята парите, получавани от работещите като инвалидни пенсии, да се насочват към взаимен фонд, който да подобрява справедливо техния живот.

Голем мерак е да управляваш парите на хората за тяхно добро, вместо те да си ги управляват.


Протезата за горни крайници също не е толкова сложна за реализация, в момента аз разработвам такава.

Може тука да е ключа от бараката.
Gabara
14 Мар 2018 11:08
Мнения: 584
От: Bulgaria
Започне ли една "реформа" в този сектор, чакайте орязване на права. Тя за това се прави. Наскоро слушах Г-н Минчо Коралски какви ги приказва, че той на нивалидната количка нямал проблеми да работи като юрист. След като е толкова сигурен, защо не напусне топлото местенце в Агенцията за хора с увреждания и не отиде в бюро по труда да кандидатства за юрисконсулт или да стане адвокат на свободна практика. Да видим колко ще се реализира. Ама то ситият на гладния не вярва!
Поп Кръстю
14 Мар 2018 12:21
Мнения: 155
От: Bulgaria
Дълржавата си вкарала автогол?! Да не би държавата да има собствена врата и собствен гъз?! Държавата просто го вкара гол на хората с увреждания.
kasad
14 Мар 2018 14:57
Мнения: 169
От: Bulgaria
Абе какви глупости ги натъркалянка тоя дето е мамин на Нинова. Такива глупости, че не се усеща как услужливо удря работещите хора с увреждания. Тоя не е работил и един ден, станал инвалид от глупава постъпка, сега ги ръси като някой който и хал хабер си няма какво търпят хора с увреждания на работа. Как ги дебнат, издевателстват и ги карат да си подават молби за напускане, защото българския работодател е великодушен, честен и почтен. Тоя не се ли усеща че с помощните средства дет ги бълва така ще се лишат децата от помощ за кохлеарните импланти, за слуховите апарати, а че всеки бизнес мирише е отделна тема. Неговите и на МТСП мерки удрят обикновения инвалид, а не просто да затегнат контрола над фирмите дето внасят помощни средства....Ужас някакъв...И тоя седнал бесепар до гробар, гробар до бесепара....
Добави мнение   Мнения:4 1