Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
САЩ, Франция и Великобритания удариха Сирия
Добави мнение   Мнения:7 1
Engels
14 Апр 2018 05:38
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Тръмп нареди военни удари над Сирия
Американският президент Доналд Тръмп е наредил извършването на военен удар срещу Сирия, предаде "Гардиън". Това съобщи самият той на пресконференция в Белия дом.

"Theresa May confirmed British involvement, saying there was "no practicable alternative to the use of force".
But she also said the strikes were not about "regime change" as she orders the bombing of #Damascus #UK #Syria #WarCrimes #France #US #TheresaMay pic.twitter.com/Y1dOxV4KQr

— Salma
В операцията се включват още Великобритания и Франция. Във връзка с това, британският премиер Тереза Мей също направи изявление, в което увери, че целта не е да бъде сменен режимът в Дамаск. Ще бъде направено нужното, за да се избегнат цивилни жертви.

Няма алтернатива на тези удари, заяви Мей. Тя призна, че това е първото подобно решение, което взема като британски премиер и не е било взето леко.

Breaking: Another explosion in #Syria pic.twitter.com/8T1vfqjEd3

— Arturas Kerelis (@arturaskerelis) 14 април 2018 г.
Изявление по случая направи и френският президент Еманюел Макрон. Червената линия в Сирия бе пресечена, обяви той. Операцията е "срещу нелегалйния химически арсенал на Сирия. Париж няма съмнение със вината на Асад", гласи изявлението на държавния глава."
Engels
14 Апр 2018 05:43
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Русия: Най-големите ни опасения се сбъднаха, отговорността е на САЩ
"Най-големите ни опасения се сбъднаха. Предупрежденията ни не бяха чути. Предварително подготвен сценарий се изпълнява. За пореден път сме заплашван Предупредихме, че подобни действия няма да останат без последствия. Цялата отговорност е на Вашингтон, Лондон и Париж. Да се обижда руският президент е неприемливо и недопустимо. САЩ - притежателите на най-големия арсенал от химически оръжия, нямат моралното право да обвиняват други страни", се казва в изявлението на посланик Анатолий Антонов.
маргаритка2
14 Апр 2018 07:50
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Горещата фаза.
sluncho6
14 Апр 2018 08:37
Мнения: 10,597
От: United States
>>>><<<<<
САЩ, Франция и Великобритания удариха Сирия

Ами все някого трябва да ударят...То е сигурно нещо като непреодолимо желание. Една тука, която беше отрязала член-кореспондента на мъжа си,
така се оправдаваше в съда - непреодолимо желание!
bgman13
14 Апр 2018 18:36
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
https://www.youtube.com/watch?v=Rl9pfOxlfXM
bgman13
14 Апр 2018 22:47
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Кой бомбардира ядрени реактори и химически лаборатории за Бойни Отровни Вещества?

Знаем за Чернобил, марулите и мутантите, които се породиха от тях. Знаем и за Фукушима. Знаем и че там където има ядрена централа, това е гаранция, че никой не е луд да ни бомбардира. Защото ще се разпространи ядрената радиация и ще пострадат и по-далечни народи и региони, ще се появят мутанти и т.н.

Но гаранцията, че никой няма да ни бомбардира, може да съществува, само чрез гаранцията, че не съществуват луди. А такава гаранция не само че няма. Гаранция е имало такива, които вече са бомбардирали ядрени централи. Но кой знае защо много не ни занимават с тях. Дори и с Фукушима вече не ни занимават. Тия които бомбардират ядрени централи и химически лаборатории, най-обичат да ни занимават с Чернобил. А когато бомбардираш ядрена централа или химическа лаборатория това е фактическо използване на БОВ.

Вчера коалиция от три държави, начело на които стоят трима луди бомбардрираха химическите лаборатории. Те така казват. Ако лъжат, значи са бомбардирали имуществото на невинни хора.

Израел бомбардира най-малко две ядрени централи и заплашва да бомбардира ядрените централи най-малко още на Иран. Израел има стотици ядрени бойни глави - незаконно и не се отчита на никой.

https://news.bg/int-politics/izrael-udaril-yadren-reaktor-v-siriya-prez-2007-a.html

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BA

Добави мнение   Мнения:7 1